Les den offisielle beskrivelsen

Den ideelle School (FACI) startet sin virksomhet i første halvår 2000, med kurset leder. Siden da har det fokusert på den faglige kvaliteten på sine kurs og i dag er omtalt i Para, og institusjonen for høyere utdanning med den beste PMI staten.

Med ca 2500 studenter, og tilbyr FACI lavere, bachelor- og teknologi, og graduate kurs i ledelse, teknologi, ingeniørfag, arkitektur, Utdanning og jus.

I desember 2014, den FACI ble en del av DeVry Education Group, et amerikansk utdanningsgruppe med over 80 års historie i utdanning og er til stede i 55 land, med 160.000 studenter. Dette gjør FACI den første og eneste internasjonale skolen i Betlehem, som gir våre studenter tilgang til en rekke fordeler og programmer, som utveksling til USA og engelskkurs subsidiert. Ligger i et førsteklasses område av byen, i Batista Campos-distriktet, har FACI moderne klasserom, laboratorier med det nyeste utstyret, bibliotek og en infrastruktur med internasjonal standard som bare en høyskole DeVry Brasil kan tilby.

Være utdannet profesjonell i FACI betyr å ha levd alle opplevelsene som trengs for å ta posisjoner, finne løsninger og satt umiddelbart i praksis alt innhold absorbert i college.

Kom til våre lærere, velge det beste kurset for deg og meld deg på vårt opptaksprøve. Hvis du ønsker en verdensklasse utdanning, er den FACI det beste alternativet.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også: