IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En by på konstant utkikk etter noe nytt.

Rio de Janeiro har alltid vært oppsummering av alt som er Brasil.

Det er et punkt der kulturelle forskjeller konvergerer, og teateret der alle landets ledende kulturelle bevegelser og hendelser iscenesette sin debut.

Rio er hjem til samba og bossa nova, til Brasil moderne arkitektur og moderne kunst, til konkret poesi og neo-realist "Cinema Novo" bevegelse.

Byen rik plast kreativitet, oppfinnsomme kapasitet, fascinerende farger og "re-oppfant" materialer er en ekte tegn på Brasil flere identiteter.

Dette er en spontan og ikke-akademisk form av design i praksis en slags crossdiscipline hvor mote, grafisk og produktdesign møtes på jakt etter en utvikling av skjemaer og erfaringer.

Innenfor grensene av Rio Genius Loci, vil IED fokusere sine undervisningsopplegg for å ta i ikke bare design, mote, kommunikasjon og visuell kunst, men også de innovative prinsipper for bærekraftig arkitektur og av strategisk og tjenestedesign.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Portuguese (Brazil)

Se skolens masterprogrammer » Se Summer courses » Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Utdannet I Digitale Prosjekter

Campus Deltid 400 timer March 2018 Brasil Rio de Janeiro

En utdannet i Digital prosjektet har som mål å oppmuntre elevene til å utvikle prosjekter for digitale medier, inkludert sine grenser og muligheter. [+]

Dette programmet er i portugisisk Lærte

En utdannet i Digitale prosjekter Formålet er å sette studenten til å utvikle prosjekter for digitale medier, inkludert sine grenser og muligheter.

2. Panel av digitale prosjekter Hjem: Mars Lessons: Mandag og onsdag - 19.30 til 22.30 Timer: 400 timer Portugisisk Språk Beskrivelse og mål:

En utdannet i Digital prosjektet har som mål å oppmuntre elevene til å utvikle prosjekter for digitale medier, inkludert sine grenser og muligheter.

I løpet av kurset skal studenten utvikler en rekke øvelser og prosjekter som setter deg i kontakt med ideer, metoder og verktøy som fremmer innovative og kreative resultater.... [-]


Utdannet Innen Markedsføring Og Mote Kommunikasjon

Campus Deltid 400 timer March 2018 Brasil Rio de Janeiro

Kurset Graduate i markedsføring og kommunikasjon IED Fashion Rio mote fagfolk i stand til å lage og implementere kommunikasjonsstrategier og markedsføring fra oppfatningen av muligheter, og kombinerer identiteten til de merkene i moderne markedsføring sammenheng. [+]

Dette programmet er i portugisisk Lærte

Lage og implementere kommunikasjonsstrategier og markedsføring fra oppfatningen av muligheter, og kombinerer identiteten til de merkene i moderne markedsføring sammenheng.

3. Panel og Mkt med mote Hjem: Mars Klasser: Tirsdag og torsdag - 19.30 til 22.30 Timer: 400 timer Portugisisk Språk Beskrivelse og mål:

Kurset Videreutdanning i markedsføring og kommunikasjon IED Fashion Rio Profesjonell måte i stand til å lage og implementere kommunikasjons- og markedsføringsstrategier fra oppfatningen av muligheter, og kombinerer identiteten til de merkene i moderne markedsføring sammenheng.

Med vekt på den brasilianske scenen på sitt grensesnitt med innenlandske og utenlandske markeder og utnyttelse av segmenter - fra produksjon til forbruk erfaring - kurset tilbyr kurs som tar for kommunikasjons- og markedsføringsstrategier, motekjeden, atferd, innovasjon, detaljhandel, merkevarebygging og kreative økonomien, også med workshops utført av fagfolk.... [-]


Videoer

Cassino da Urca

Kontakt

IED Rio - Istituto Europeo di Design

Adresse, linje 1 Av. João Luis Alves, 13 22291-090
Rio de Janeiro, Brasil
HJemmeside http://www.iedrio.com.br/
Telefon +55 21 3683-3786