IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En by på konstant utkikk etter noe nytt.

Rio de Janeiro har alltid vært oppsummering av alt som er Brasil.

Det er et punkt der kulturelle forskjeller konvergerer, og teateret der alle landets ledende kulturelle bevegelser og hendelser iscenesette sin debut.

Rio er hjem til samba og bossa nova, til Brasil moderne arkitektur og moderne kunst, til konkret poesi og neo-realist "Cinema Novo" bevegelse.

Byen rik plast kreativitet, oppfinnsomme kapasitet, fascinerende farger og "re-oppfant" materialer er en ekte tegn på Brasil flere identiteter.

Dette er en spontan og ikke-akademisk form av design i praksis en slags crossdiscipline hvor mote, grafisk og produktdesign møtes på jakt etter en utvikling av skjemaer og erfaringer.

Innenfor grensene av Rio Genius Loci, vil IED fokusere sine undervisningsopplegg for å ta i ikke bare design, mote, kommunikasjon og visuell kunst, men også de innovative prinsipper for bærekraftig arkitektur og av strategisk og tjenestedesign.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Portuguese (Brazil)

Se skolens masterprogrammer » Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master i mote markedsføring

Campus Deltid 400 timer September 2019 Brasil Rio de Janeiro

Ønsker du å lære markedsføring, og liker mote? Vil du lære mote, og liker markedsføring? Hennes plass er i IED Rio. I Professional Fashion Marketing Master lærer du markedsføring med professorer som er referanse i mote markedet. [+]

Ledsaget av fagfolk fra firmaer som Vogue og Osklen, skal studenten utvikle et markedsførings- og kommunikasjonsprosjekt for et motemerke.

Gjennom flere sammenhenger med markedet vil studenten få en nåværende visjon av området og vil både kunne starte sitt eget merke og bli med i kommunikasjonsavdelingene til store moteforetak.

I samarbeid med Levi tilbyr den profesjonelle master i mote markedsføring studenten en sjanse til å komme i kontakt med dagliglivet til et av verdens største klærfirmaer.

Gjennom hele kurset vil studentene ha forelesninger med profesjonelle fagpersoner, og utvikle et markedsføringsprosjekt i et rom designet av selskapet her på skolen.

... [-]

Videoer

Cassino da Urca

Kontakt

IED Rio - Istituto Europeo di Design

Adresse, linje 1 Av. João Luis Alves, 13 22291-090
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brasil
HJemmeside http://www.iedrio.com.br/
Telefon +55 21 3683-3786