Les den offisielle beskrivelsen

FDI I VERDEN OG VERDEN I FDI

O Istituto Europeo di Design er et internasjonalt nettverk av høy opplæring i design, mote, visuell kommunikasjon og ledelse av kreative fag.

Siden innvielsen i 1966, selv før motiv universiteter oppsto i Italia, er FDI presentert som et senter for svært innovative forslag, med en pragmatisk pedagogisk modell og kulturelt rike. Bringe sammen de beste funksjonene fra yrkesskoler og akademiet, er Istituto realiseringen av en modell institusjon, basert på syntesen av tanken på sin grunnlegger og nåværende president, Francesco Morelli. "Kunnskap og kompetanse" er det styrende prinsipp for undervisning av FDI prosjektet.

Foreløpig er Istituto et internasjonalt universitetsnivå nettverk. Det har kontorer i Italia, Spania og Brasil, og starter med Kina, utvide sin internasjonale tilstedeværelse med spesiell oppmerksomhet til landenes hovedpersonene i den nye økonomien, fortsetter å være et kulturprosjekt og entreprenør i stadig utvikling.

Miljø, bærekraft, kunst, dyktighet laget i Italia og digitale medier er noen av de profesjonelle scenarier til hvilken adresse de nye treningsbanene foreslått av IED.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Den første enheten utenfor Europa, åpnet i 2005, da Brasil begynte sin økonomiske vekst. De store naturressurser på den ene siden og aksept av deres egne kulturelle verdier av den andre kastet Brasil i størrelsen på de landene som kan gjøre en forskjell i den nye økonomiske verdensorden som er trukket.

Vurderingen ved brasilian av italiensk kreativitet innen mote og design befruktet bakken for college og lov FDI spore et kurs i stand til å forberede en verdi av fagfolk og spilt av brasilianske selskaper.

Hvert år FDI bidrar til å posisjonere São Paulo som hovedstad for latinamerikansk mote. I feltet av design, bidrar skolen til frigjøring av den brasilianske produktet i det utenlandske markedet. Den didaktiske modellen av FDI har også tillatt realisering av utdanningsprogrammer for utvikling av ulike produksjonssektorene i noen brasilianske delstater, med strategiske partnerskap med offentlig og privat sektor.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Nagrafakurset i interiørdesign er basert på tradisjonen med italiensk design, samtidig som man fremmer avanserte tilnærminger til innovasjon, som skal forbedre bruken av ... [+]

DENNE KURSEN LÆRES I PORTUGAS SPRÅK.

HVORFOR?

Med en nyskapende tilnærming vurderer innlegget mellomrom strategisk og integrert, verdsetter kreativitet, identitet og unikhet. Klassene, av praktisk karakter, involverer deltakere i eksperimenter, vurderer ambisjoner fra kunder og brukere.

FOR HVEM?

Arkitekter, designere og fagfolk som ønsker å utdype seg innenfor prosjekter for forskjellige rom, som vil gå langt utover kjente formler av dekorasjon, for å omfavne ny praksis i dette nylig regulerte og svært lovende området.

Hvordan er det?

Kursdeltakere vil øke forståelsen av alle de faktorene som bør vurderes under design og planlegging av interiørprosjektene, samt være forberedt på å styre gjennomføringen i alle faser.... [-]

Brasil São Paulo
Kontakt skolen
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

The Postgraduate i mote markedsføring og kommunikasjon av Istituto Europeo di Design - IED São Paulo tilbyr trening i markedsføring ledelse og kommunikasjon spesifikke fo ... [+]

DENNE KURSEN LÆRES I PORTUGAS SPRÅK.

HVORFOR?

Suksess år etter år i IED, gir dette innlegget ulike perspektiver for de forskjellige motescenariene og fremmer en markedsorientert lærerfaring, med forelesninger og forelesninger gitt av anerkjente fagfolk i industrien og akademia.

FOR HVEM?

Fagfolk interessert i å utdype eller lede sine karrierer eller potensielle gründere til området Kommunikasjonsledelse og mote markedsføring, verdsetter deres potensialer og nærmer seg profilen til de mest verdsatte fagpersoner.

Hvordan er det?

Programmet presenterer emnene for markedsføring brukt til mote, livsstil

KURS

The Postgraduate i mote markedsføring og kommunikasjon tilbyr ulike analyser og perspektiver på ulike mote scenarier, og fremmer en markedsorientert lærerfaring, med forelesninger og forelesninger gitt av anerkjente fagfolk i bransjen og akademia.... [-]

Brasil São Paulo
Kontakt skolen
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Strategisk design konfigurerer seg som et "stort bilde" forståelse av samfunnets krav, basert på en ny tankegang og systemisk visjon, som omdefinerer tilnærmingen til utf ... [+]

DENNE KURSEN LÆRES I PORTUGAS SPRÅK.

HVORFOR?

Strategisk design konfigurerer seg som et "stort bilde" forståelse av samfunnets krav, basert på en ny tankegang og systemisk visjon, som omdefinerer tilnærmingen til utfordringer, med fokus på å identifisere muligheter for handling.

FOR HVEM?

For fagfolk fra ulike fagområder og faglig aktivitet som er interessert i designtanken og dens forstyrrende tilnærming, med modeller som er i stand til å generere kreativ innovasjon og forandre virkelighet, enten det er forretningsmessig eller i årsaker.

Hvordan er det?

Studentene vil bli introdusert til nye forretningsmodeller, støttet av en kreativ, bærekraftig, ansvarlig og samarbeidende visjon, og oversette menneskelige verdier og ambisjoner til levedyktige løsninger, med Design som katalysator for verdiskapingsprosessen.... [-]

Brasil São Paulo
Kontakt skolen
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Hva var science fiction blir gradvis en realitet i menneskelige samspill, i menneske-maskin interaksjoner og i samspill mellom maskiner. I den hyperkoblede verden blir In ... [+]

DENNE KURSEN LÆRES I PORTUGAS SPRÅK.

HVORFOR?

Å vite hvordan å utforme og administrere brukeropplevelsen har blitt en konkurransefortrinn for et nytt marked fylt med kreative og innovative krav. Det er UX-retningslinjene som i dag fungerer som grunnlag for nye medier og forretningsmodeller.

FOR HVEM?

Profesjonelle fra ulike felt som er interessert i en global forståelse av prosjekter som involverer samhandling, og som søker å mestre ferdigheter, evner og verktøy som er nødvendige for å designe, utvikle og implementere end-to-end-initiativer.

Hvordan er det?

Aksene som styrer pulverene er: UX (User Experience); Spill tenkning; og hypermedia. Deltakerne vil kjenne til de ulike tilnærmingene i designstadiene, og bli egnet for utarbeidelsen av de mest varierte menneskets sentrale grensesnitt.... [-]

Brasil São Paulo
April 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

IED - Istituto Europeo di Design
Address
Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, State of São Paulo, Brasil
Nettsted
Telefon
+55 11 3660-8000