IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

FDI I VERDEN OG VERDEN I FDI

O Istituto Europeo di Design er et internasjonalt nettverk av høy opplæring i design, mote, visuell kommunikasjon og ledelse av kreative fag.

Siden innvielsen i 1966, selv før motiv universiteter oppsto i Italia, er FDI presentert som et senter for svært innovative forslag, med en pragmatisk pedagogisk modell og kulturelt rike. Bringe sammen de beste funksjonene fra yrkesskoler og akademiet, er Istituto realiseringen av en modell institusjon, basert på syntesen av tanken på sin grunnlegger og nåværende president, Francesco Morelli. "Kunnskap og kompetanse" er det styrende prinsipp for undervisning av FDI prosjektet.

Foreløpig er Istituto et internasjonalt universitetsnivå nettverk. Det har kontorer i Italia, Spania og Brasil, og starter med Kina, utvide sin internasjonale tilstedeværelse med spesiell oppmerksomhet til landenes hovedpersonene i den nye økonomien, fortsetter å være et kulturprosjekt og entreprenør i stadig utvikling.

Miljø, bærekraft, kunst, dyktighet laget i Italia og digitale medier er noen av de profesjonelle scenarier til hvilken adresse de nye treningsbanene foreslått av IED.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Den første enheten utenfor Europa, åpnet i 2005, da Brasil begynte sin økonomiske vekst. De store naturressurser på den ene siden og aksept av deres egne kulturelle verdier av den andre kastet Brasil i størrelsen på de landene som kan gjøre en forskjell i den nye økonomiske verdensorden som er trukket.

Vurderingen ved brasilian av italiensk kreativitet innen mote og design befruktet bakken for college og lov FDI spore et kurs i stand til å forberede en verdi av fagfolk og spilt av brasilianske selskaper.

Hvert år FDI bidrar til å posisjonere São Paulo som hovedstad for latinamerikansk mote. I feltet av design, bidrar skolen til frigjøring av den brasilianske produktet i det utenlandske markedet. Den didaktiske modellen av FDI har også tillatt realisering av utdanningsprogrammer for utvikling av ulike produksjonssektorene i noen brasilianske delstater, med strategiske partnerskap med offentlig og privat sektor.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Brazil)

Se skolens masterprogrammer » Se Kurs » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Høyere grad i interaksjonsdesign

Campus Heltidsstudier 18 måneder March 2019 Brasil São Paulo

Hva var science fiction er gradvis blitt en realitet i menneskelig samhandling i menneske-maskin interaksjon og samhandling mellom maskiner. I hyper-verden interaksjonsdesign blir en av de mest lovende fagområder. [+]

HVORFOR?

Hva var science fiction er gradvis blitt en realitet i menneskelig samhandling i menneske-maskin interaksjon og samhandling mellom maskiner. I hyper-verden interaksjonsdesign blir en av de mest lovende fagområder.

FOR HVEM?

Fagfolk fra ulike felt som er interessert i en helhetlig forståelse av prosjekter som involverer samhandling og som søker å mestre ferdigheter, evner og verktøy som trengs for å designe, utvikle og implementere ende til ende tiltak.

HVORDAN?

Akslene som styrer post er: UX (User Experience); Spill tenkning; og Hypermedia. Deltakerne vet de ulike tilnærminger i design stadier, noe som gjør den egnet for utarbeidelse av ulike grensesnitt sentrert menneske.... [-]


Høyere grad i mote markedsføring og kommunikasjon

Campus Heltidsstudier 18 måneder March 2019 Brasil São Paulo

The Postgraduate Diploma i Fashion markedsføring og kommunikasjon av Istituto Europeo di Design - IED São Paulo tilbyr opplæring i markedsføringsledelse og spesifikk kommunikasjon for motebransjen. [+]

HVORFOR?

Suksess år etter år i FDI, foreslår dette innlegget ulike perspektiver for ulike scenarier for mote og fremmer en erfaring rettet til markedet, med klasser og foredrag av anerkjente fagfolk og akademia.

FOR HVEM?

fagfolk interessert i å fremme sine karrierer eller direkte eller potensiell entreprenør til områdeforvaltning Kommunikasjon og mote markedsføring, verdsette sitt potensial og nærmer profilen de mest verdsatte fagfolk.

HVORDAN?

Programmet har disiplinene markedsføring Applied til mote, livsstil og trender, Branding, Fashion bilde Design Management, digital kommunikasjon, Channel Management, strategisk markedsføring, Global Business, design tenkning og forretningsplan etc.... [-]


Utdannet i moderne interiørdesign

Campus Heltidsstudier 18 måneder March 2019 Brasil São Paulo

The Postgraduate kurs i Interior Design har basert på tradisjonen med italiensk design samtidig som det fremmer avanserte innovasjons tilnærminger, som tar sikte på å bedre bruk av nasjonale markedsmuligheter miljøer design som en helhet. [+]

HVORFOR?

Med innovativ tilnærming, mener innlegget mellomrom strategisk og helhetlig, verdsette kreativitet, identitet og egenart. Klasser, praktisk karakter, involvere deltakerne i studiene, vurderer ambisjoner for kunder og brukere.

FOR HVEM?

Arkitekter, designere og fagfolk som ønsker å utdype i prosjektområdet i flere områder som ønsker å gå utover kjente formler dekorasjon, å omfavne ny praksis i dette nylig regulert og svært lovende område.

HVORDAN?

Kursdeltakerne vil øke forståelsen av alle faktorer som bør vurderes i løpet av konseptualisering og planlegging av interiør prosjekter, og vil være forberedt på å håndtere gjennomføringen i alle ledd.... [-]


Utdannet innen merkevarebygging erfaring

Campus Heltidsstudier 18 måneder March 2019 Brasil São Paulo

Vi lever i en verden styrt av merker og deres strategier. De områdene ledelse, markedsføring, kommunikasjon og design merkevarebygging møtes på tilnærminger for å løse komplekse fenomenet forbruk og handelsforbindelser, med store muligheter. [+]

HVORFOR?

Vi lever i en verden styrt av merker og deres strategier. De områdene ledelse, markedsføring, kommunikasjon og design merkevarebygging møtes på tilnærminger for å løse komplekse fenomenet forbruk og handelsforbindelser, med store muligheter.

FOR HVEM?

For profesjonelle som ønsker å utvide sine kunnskaper eller henvise sine karrierer til lovende område av Branding, utvikle strategier, planer og tiltak for å bygge, forvalte og formidle verdier, egenskaper og merkevare innhold.

HVORDAN?

"Brands, ikke produkter," journalist og forfatter Naomi Klein i den kontroversielle "No Logo" som en måte å kritisere det da ville være gjenopplivingen av markedsføring nå som en måte å si produktene.... [-]


Utdannet i strategisk design og innovasjon

Campus Heltidsstudier 18 måneder March 2019 Brasil São Paulo

Strategisk Design er konfigurert som en forståelse "store bildet" av samfunnets krav, fra et nytt tankesett (mental modell) og systemisk visjon, som omdefinerer tilnærming til utfordringene, med fokus på å identifisere muligheter for handling. [+]

HVORFOR?

O Strategisk Design Det ser ut som en forståelse "store bildet" av samfunnets krav, fra en ny tenkemåte (mental modell) og systemisk visjon, som omdefinerer tilnærming til utfordringene, med fokus på å identifisere muligheter for handling.

FOR HVEM?

For fagfolk fra ulike felt av kunnskap og erfaring interessert i tanken på Design og dens nedbrytende tilnærming med modeller som kan generere kreativ nyskaping og forvandle realiteter, enten i næringslivet eller årsaker.

HVORDAN?

Studentene vil bli introdusert til nye forretningsmodeller, støttet av en kreativ, bærekraftig, ansvarlig og samarbeids visjon, oversette verdier og menneske ambisjoner til gode løsninger og design som en katalysator for verdiskaping.... [-]


Videoer

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

Kontakt

IED - Istituto Europeo di Design

Adresse, linje 1 Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, State of São Paulo, Brasil
HJemmeside http://www.ied.edu.br/
Telefon +55 11 3660-8000