ISPED

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

om ISPED

The South American Institute for Research and Development - ISPED er et brasiliansk selskap, med hovedkontor i São Paulo / SP representert i flere byer i landet gjennom partnerskap med forberedende kurs og andre selskaper i utdanningssektoren.

Institusjonen ønsker mer fleksibel tilgang til pedagogiske og faglige erfaringer i andre land, samt støtte fra den første kontakten til utstedelse og validering av adelskalender.

Trans elevene inn dyktige fagfolk i vårt land er det viktigste målet for ISPED som søker å holde seg orientert om det globale markedet, særlig gjennom nye muligheter som institusjonene i Sør-Amerika gir.

Kursene tilbys søke å oppfylle kravene i opprinnelseslandene, de brasilianske standarder og særlig forventningene til våre studenter.

MISSION

Tilby kultur og faglig utvikling, samt internasjonal erfaring levert av anerkjente institusjoner.

VISJON

Øke tilbudet av kurs og bli anerkjent som en moderne og globalisert selskapet i verden.

VERDIER

Integritet, respekt og muligheter til arbeidsmarkedet og de som kommer til oss i den hensikt å forbedre og innovative opplevelser; Ansvarlig og bærekraftig aktiv parallelt til en internasjonal avtale som har økonomisk vekst som hovedmål; Innovative Management med Åpen for nye medlemmer og visse faglige og definerte formål; Ambisiøs og selskapet henvender seg til studenter, samarbeidspartnere og forsikret, slik at alle har vekst som mål skal oppnås; Credit forholdet mellom fagpersoner som nødvendig forutsetning for å skape nettverk og avansert utvikling av landet vårt.

Om Universidad Autónoma de Asunción

UAA - Universidad Autónoma de Asunción oppsto i 1978 gjennom etableringen av School of Business Administration (ESAE), med den første målet for opplæring menneskelige ressurser for eksisterende virksomheter i Paraguay.

Med bestått av tid og takket være bildet av seriøsitet og etterspørsel overføres av UAA å få en god utdanning og rimelig til folketallet, utvidet ESAE sin fysiske og faglig infrastruktur, øker sine tilbyr kurs til andre områder som for eksempel i samfunnsvitenskap, jus, humaniora, politikk, helse og teknologi.

Fra år 1991 har banken gjennom resolusjon nr 11615 av departementet for sitt land of Education ble omgjort til universitet, ytterligere utvide sin liste over eksisterende kurs også kommer til å gi sine studenter Graduate Lato sensu kurs og strengt tatt.

Foreløpig har UAA mer enn 125 avtaler over hele verden, blir det eneste landet anerkjent i USA av ACBSP - Akkreditering Council for Business Schools og programmer. I tillegg til denne erkjennelsen, UAA har også stor internasjonal prestisje, blir vurdert i 2015 av QS topp universiteter ett av de 3 beste universitetene i Paraguay og er oppført blant de mest egnet i Latin-Amerika.

For å oppnå alt dette ansvaret, er UAA mål å fortsette å tilby en service av høy kvalitet, med tilstrekkelig fysiske ressurser uttrykkelig universitetsutdanning og spesialiserte menneskelige ressurser i sine respektive aktiviteter, og dermed opprettholde sin anerkjennelse av bedre pedagogisk infrastruktur for Paraguay.

Om Universitetet i Morón

UM er en privat institusjon som siden 1960 er dedikert til undervisning i faget. Foreløpig har det 26.000 kvadratmeter med pedagogisk infrastruktur, 6000 m² til laboratorier og moderne bibliotektjenester.

For deres klasserom har gått mer enn 50.000 kandidater fra en av de 10 eksisterende fakulteter, inkludert medisinske fakultet.

Fagfolk som arbeider i institusjonen er valgt nøye i henhold til deres track record og erfaring, slik at god utdanning og respekt råde over alle eksisterende karrierer ved Universitetet.

Universitetet skiller seg ut for det store bildet som blir værende i sin nåværende ledelse. En institusjon med bred disiplinære mangfold og autentisk demokratisk ånd som er preget i et annet konsept fra andre private universiteter i Argentina, som gir et moderne syn i henhold til behovene og kravene til lokalsamfunnet og samfunnet, samt sin ekspansjon i internasjonal utdanning scene.

School of Medicine

Dens mål er fokusert på yrkesopplæring innen vitenskap og kunst av medisin, som tar sikte på å forstå strukturen i mennesket, helsefremmende arbeid, forebygging og helbredelse av sykdommer.

The School of Medicine bruker for fullbyrdelsen av sitt formål, en solid vitenskapelig, teknisk og humanistisk, med tilstedeværelse av de viktigste etterforskere, en høyt kvalifiserte lærere og laboratorier utstyrt med den nyeste teknologien i verden.

Institusjonen er regnet som en av verdens beste medisinske universiteter, som sin visekansler, Dr. Domingo Liotta, er anerkjent over hele verden som skaperen av den kunstige hjerte. Videre er det viktig å merke seg at A har den høyeste frekvensen av godkjenninger for residency tester i Argentina, med tall som er høyere enn 70% av sine kandidater.

Foreløpig er ansvarlig for helsen til fire millioner innbyggere, gjennom besøk gjort av hans studenter, derfor institusjonen med størst samfunnsansvar i landet i forhold til folkehelsen.

Med disse eiendelene, sikrer oppmuntre fremtidige leger og andre fagfolk til å erverve og bygge kunnskap for å styrke det teoretiske grunnlaget som er nødvendig for utøvelse av anerkjente medisin og ånd forespørsel.

Om National University of Cordoba

The UNC - National University of Cordoba begynte sin karriere i Argentina i midten av det syttende århundre da startet sin virksomhet under navnet Colegio Máximo, hvor hans studenter, som i flertall var religiøse byen Cordoba, fikk filosofi og teologi klasser .

Det er nettopp gjennom fødselen av UNC at Argentina begynte sin historie i utdanning. Gjennom denne institusjonen, som i over 400 år tilbyr sine pedagogiske tjenester, kan hele byen Cordoba utvikle seg og se, fra denne institusjonen, alumni slå presidenter.

Foreløpig er UNC den eldste institusjon for Argentina og måten mer enn 110 000 studenter fra forskjellige steder gjennom 250 lavere og høyere programmer som tilbys og anerkjent over hele verden. Hvert år, mer enn 1500 forskningsprosjekter knyttet direkte til henne, samt 13 høgskoler, 100 forskningssentre, 25 biblioteker og 16 museer.

Det juridiske fakultet

Det juridiske fakultet og samfunnsvitenskap, UNC er den eldste delen av byen, ved siden av den første bygningen ved Universitetet, Colegio Nacional de Monserrat og også de andre bygningene på den tiden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Mastergrad I Business Administration

Campus Deltid 2 - 5 år March 2018 Brasil São Paulo

Den ISPED i samarbeid med UAA - Autonomous University of Assuncion tilbyr masterstudiet i helt unike og differensiert Business Administration for brasilianerne søker en en stricto Sensu sertifisering internasjonalt. Deltakerne vil få vanlige klasser i de perioder av januar og juli i klasser tilpasset brasilianere i korte moduler med kontinuerlig overvåking for å forlenge tittelen i Brasil. [+]

Den ISPED vedlikeholdes av AELA - Latin American Educational Association og Universidad Autónoma de Asunción tilbud til fagpersoner innen generell bedriftsøkonomi en helt unik og annerledes kurs for de som ønsker en sertifisering stricto Sensu nivå. Det er masterstudiet i økonomi og administrasjon internasjonalt anerkjent for sitt nivå av fortreffelighet. Institusjonene foreslå for akademisk Master muligheten til å utføre det i klasser utviklet for brasilianske studenter, og for fagfolk som har litt tid tilgjengelig. Deltakerne vil få vanlige klasser i Asuncion - Paraguay, i perioder av januar og juli, for totalt 3 moduler. Dynamikken i programmet gjør at Master tilpasse sine faglige rutine til kurset, og gir enestående ytelse og et høyt nivå av fortreffelighet. GOAL Utvikle kunnskap til å gi en oversikt over ledelsen i et selskap. Forbedre ferdighetene til å gjennomføre forvaltningstiltak i ulike selskaper og bransjer. Studere og anvende ledelse og innovasjonsmodeller på det administrative området praktiseres over hele verden. Utforsk de ulike kunnskapsforvaltning, med hensyn til offentlige og private organisasjoner, slik at for å oppnå innsikt som gjør at en analyse til oppløsningen av høyere kompleksitet i et selskap. Vurdere en rekke verktøy og deres riktig bruk innenfor hver virksomhet. Analysere og anvende metoder undervist for utvikling av en ledelse med fokus på resultater. differensialer Spanskkurs gjennomført av ISPED EAD med 45 timer / klasser for bedre forberedelse og tilpasning til landet og kurset (Møt programmet innholdet i dette kurset). Program med 700 timer / klasser som krever grundig opplæring som bistår i vitenskapelig forskning, forming... [-]

Mastergrad I Utdanningsvitenskap

Campus Deltid March 2018 Brasil São Paulo

Den ISPED vedlikeholdes av AELA - Latin American Educational Association og Universidad Autónoma de Asunción tilby fagfolk i utdanningssektoren et helt unikt og annerledes kurs for de som ønsker en sertifisering stricto Sensu nivå. Det er masterstudiet i utdanningsvitenskapelige fakultet internasjonalt anerkjent for sitt nivå av fortreffelighet. Institusjonene foreslå for akademisk Master muligheten til å utføre det i klasser utviklet for brasilianske studenter, og for fagfolk som har litt tid tilgjengelig. Deltakerne vil få vanlige klasser i Asuncion - Paraguay, i perioder av januar og juli, for totalt 3 moduler. Dynamikken i programmet gjør at Master tilpasse sine faglige rutine til kurset, og gir enestående ytelse og et høyt nivå av fortreffelighet. [+]

Den ISPED vedlikeholdes av AELA - Latin American Educational Association og Universidad Autónoma de Asunción tilby fagfolk i utdanningssektoren et helt unikt og annerledes kurs for de som ønsker en sertifisering stricto Sensu nivå. Det er masterstudiet i utdanningsvitenskapelige fakultet internasjonalt anerkjent for sitt nivå av fortreffelighet. Institusjonene foreslå for akademisk Master muligheten til å utføre det i klasser utviklet for brasilianske studenter, og for fagfolk som har litt tid tilgjengelig. Deltakerne vil få vanlige klasser i Asuncion - Paraguay, i perioder av januar og juli, for totalt 3 moduler. Dynamikken i programmet gjør at Master tilpasse sine faglige rutine til kurset, og gir enestående ytelse og et høyt nivå av fortreffelighet. GOAL Utvikle kunnskap for å oppnå pedagogiske endringer innenfor et gitt samfunn, analysere det for alle eksisterende problemer. Analyser prosjektet pedagogisk intervensjon gjennom utvikling av kriterier for planlegging, gjennomføring og evaluering i ulike sammenhenger. Studerer innovasjon forvaltningsmodeller i utdanning. Innlemme pedagogisk område med andre sektorer i utdanningsområdet, ved hjelp av for disse formål tverrfaglighet som en referanse til studiene. Tillat Mestrandos muligheten for å utvikle verktøy og teknikker som gjør det pedagogiske transformasjon gjennom opplæring av nye fagfolk. Aktiver utvidelse av kunnskap og kultur til de brasilianske forskere som arbeider i alle pedagogiske området. differensialer Spanskkurs gjennomført av ISPED EAD med 45 timer / klasser for bedre forberedelse og tilpasning til landet og kurset (Møt programmet innholdet i dette kurset) Program med 945 timer / klasser som krever grundig opplæring som bistår i vitenskapelig forskning, forming professorer og... [-]

Videoer

Postgrado UAA

UNC en numeros

Medicina na UM