Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universidade Estadual Paulista (Unesp) ble opprettet i 1976. Det har konsolidert et prosjekt bli vitenskapelig, teknologisk, økonomisk, kulturell og sosial utvikling forpliktet til demokratiske prinsipper og tydelig bevisst sin status som en statlig institusjon, satt inn og svært aktive i det brasilianske samfunnet. Unesp's handlinger er fokusert i nesten alle felt av eksperimentelle og teoretiske fag som: engineering, helse, kommunikasjon, humaniora, samfunnsvitenskap og kunst, blant andre.

Samspillet av Unesp med ulike sektorer i samfunnet utøver en sterk innflytelse på dens sosiale landskapet. Den høye kvalifiseringsnivå kan bekreftes gjennom uttrykks rekke tidligere studenter er satt inn i det profesjonelle markedet, så vel som sin topplassering i brasilianske nasjonale rekkene om alle felt der dette finnes.

Etter den verdensomspennende trend og sørge for å være forberedt på det, er Unesp nå, mer enn noensinne, på jakt etter nye grenser å krysse og utfordringer til ansikt, ved å signere nye avtaler med topp kvalitet Institusjoner over hele verden.

Unesp er en respektert institusjon med dyktige medlemmer, fullt akkreditert programmer og sterke forsknings-base - og disse vil forbli sine prioriteringer.

Unesp er en av de største og viktigste brasilianske universiteter, med fremstående prestasjoner i undervisning, forskning og forlengelse tjenester. Unesp er støttet av statlige midler og sammen med USP (Universidade de São Paulo) og Unicamp (Universidade Estadual de Campinas) tilbyr gratis offentlig høyere utdanning i Sao Paulo State.

Unesp er den mest vellykkede modellen av en multicampus universitet i Brasil. slik unik egenskap tillater intenst og mangfoldig virksomhet i Sao Paulo, den mest utviklede staten i landet. sin innflytelse kan bli gjenkjent av nivået på regional utvikling der sine studiesteder er plassert: ett i delstatshovedstaden og 22 andre strategisk fordelt over hele staten.

TEKNISK OG scientifical SAMARBEID

Støtte etater og ressurser

For utviklingen av sine hovedaktiviteter Unesp mottar økonomisk støtte fra de viktigste forsknings støtte byråer i landet, for eksempel: FAPESP, CNPq, kapper og FINEP. Disse ressursene er garantert av avtaler som gir fakultetet medlemmer og studenter til å delta i utvekslingsprogrammer, utvikling av faglige prosjekter og tjenester. Disse avtalene er inngått med nasjonale og utenlandske universiteter, institutter, foreninger, stiftelser, byens haller, regjeringen byråer, departementer, føderale og statlige etater og private selskaper, og legger opp til 300 partnerskap som øker årlig.

Steder

São Paulo

Address
Rua Quirino de Andrade, 215
01049-010

São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil

Programmer

Denne skolen tilbyr også: