Les den offisielle beskrivelsen

Om UVA

UVA

Den UVA Den ble grunnlagt i 1971 og vedtatt i de senere år med en markert prosess med faglig vekst og oppnådde resultater høydepunkter i de senere evalueringer av Kunnskapsdepartementet (MEC). I 2012 har institusjonen nådd spor 4 av MEC Generelt Index av kurs (1-5), den høyeste nås med et privat universitet i landet. I dag, har det den sjuende plass i rangeringen av de beste private universiteter i landet, som er den nest beste bestemt delstaten Rio de Janeiro.

Det tilbyr 40 bachelor- og teknologisk oppgradering fem mastergrader og mer enn 70 sensu etter konfirmasjonen kurs. I 2012 ble fullmakten gitt for etableringen av den første doktor universitet innen psykoanalyse, helse og samfunn, som hadde sin første klasse i 2013.

Med fire studiesteder, tre av dem i byen Rio de Janeiro - Tijuca, bar og sentrum - og den fjerde i Cabo Frio, i Lakes-regionen, og en helsestasjon, er universitetet gjennomgår en periode med betydelige investeringer i infrastruktur.

UVA tilbyr videreutdanning fjernundervisning og dual sertifiseringsprogrammer, i samarbeid med amerikanske universiteter. De første kursene er i samarbeid med University of Texas Arlington (UTA).

Rektor

Arlindo Cardarett Vianna

Dean of graduate

Katia Cristina Montenegro Steps Pro-dekan høgare utdanning, forskning og utvidelse Maria Beatriz Duarte Balena Prorektor for studentsaker

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

The Civil Engineering graduate kurs kan gjøres på fem år (10 perioder) og er strukturert for å gi den klassiske teoretiske grunnlaget og de mest moderne avanserte teknikk ... [+]

Kurs

The Civil Engineering graduate kurs kan gjøres på fem år (10 perioder) og er strukturert for å gi den klassiske teoretiske grunnlaget og de mest moderne avanserte teknikker som gjelder for problemløsning i området.

Kurset gir studenten en solid bakgrunn i operasjonsområdet, som vokser i omfang på grunn av den stadige teknologiske utviklingen av den moderne verden, fremhever ikke-aggresjon mot miljøet og deltakelse, øke av sivilingeniører i forvaltning , forvaltning og planlegging. Hver dag er det mange og dyptgripende endringer, på grunn av utvikling av nye materialer og teknologier, og etablering og innføring av nye analysemetoder, påvirket av bruk av datamaskiner. Derfor har Civil Engineering arbeidsfelt utvidet og ekstrapolert de tradisjonelt foretrukne områdene (strukturer, geotekniske og transport, vannressurser og byggevarer).... [-]

Brasil Belém
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk