European Polytechnical University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kjære potensielle studenter,

Kjære foreldre,

Kjære potensielle arbeidsgivere,

Vi har laget og implementert en lærerik "erfaring" for våre studenter, en kombinasjon av de mest vellykkede europeiske og amerikanske praksis i høyere utdanning. Vi, forstanderskapet, er klar over at bortsett fra å være en utfordring, dette er et stort ansvar vi har tatt til deg - elever, foreldre, lærere og bedriftsledere.

Suksess for enhver virksomhet er avhengig av den menneskelige faktor. Forstanderskapet er en garantist for en vellykket opplevelse av våre studenter ved å tilby faglig dyktighet samtidig som det gir høy kvalitet og rimelige livsstil. EPU er fokusert på pragmatisk næringsrettet utdanning. Vår strategi innebærer konstant kommunikasjon og samhandling med ledende selskaper, hvor våre studenter øve og få erfaring og anerkjennelse. Vi oppfordrer innovasjon og pragmatisme.

"Gjør ditt beste" er vår appell til deg. Dette slagordet er ikke bare en frase. Vi streber etter kvalitet i utdanning. Dette er filosofien til universitetet. Vi er krevende for våre studenter og samtidig hjelper vi dem med å oppnå sine mål. Vi involvere i denne filosofien alle våre studenter, professorer og universitetsansatte. Vi forventer at våre studenter til å bli den neste generasjonen av vellykkede fagfolk og bedriftsledere.

Jeg ønsker alle våre studenter til å ha den beste opplevelsen med oss!

President i EPU Toshko Krastev

EPU misjon

Den europeiske polytekniske universitet er et multinasjonalt senter for samhandling mellom moderne undervisning, vitenskapelig forskning og innovasjon, og faglige og forretningsmessige samarbeidet. Universitetet tilpasser forholdet til sine studenter og doktorgradsstudenter, er i samsvar med sine individuelle evner og preferanser og forbereder dem for profesjonell realisering i markedet miljøet i dynamisk endring world.The Universitetet følger filosofien om bærekraftig utvikling og prioriterte verdier er: Universitetet følger filosofien om bærekraftig utvikling og prioriterte verdier er: 1. Europeiske tradisjoner og standarder kombinert med amerikansk pragmatisme av høyere utdanning; 2. Utvikling av den akademiske vitenskapen innenfor profilen til universitetet, orientert mot praksis og behovene til det internasjonale og bulgarske virksomhet; 3. Internasjonale karakter av høyere utdanning som et middel for oppnåelse og vedlikehold av høy kvalitet; 4. Internasjonal vitenskapelig ansatte forskere og utviklere fra utenlandske universiteter og internasjonale akademier; 5. Undervisning av moderne faglig innhold, harmonisert med europeisk og amerikansk sammenheng; 6. Undervisningen i avant-garde fagmiljø og vurdering av studentene ved moderne metoder; 7. Utvikling av personlige kvaliteter av studenter og doktorgradsstudenter for å oppnå maksimalt deres intellektuelle potensial; 8. Oppmuntring av elevenes initiativ, utvikling av vaner for kontinuerlig selv-forbedring og ferdigheter for selvstendig læring, anskaffe 'bærbar' kunnskap, nøkkelkompetanse og ferdigheter.

Steder

Pernik

Evropeyski Politehnicheski Universitet

Address
"23 “Sv. sv. Kiril i Metodiy” str. , Pernik, Bulgaria
2300 Pernik, Pernik, Bulgaria
Telefon
+359 76 600 773