Medi-Connect

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Medisinske studier uten NC og uten ventetid Med Medi-Connect

Har du lyst til å studere medisin eller apotek uten NC (Numberus clausus)? Medi-Connect spesialiserer seg på sikker plassering av studieplasser i utlandet.

Dine fordeler med et blikk:

  • Study uten NC (Numberus clausus)
  • Study uten å vente
  • Ønske studieplass uansett Abitur klasse
  • Studerer ved anerkjente medisinske fakulteter i utlandet
  • Studier på engelsk
  • All-round-støtte ved MediConnect

På forespørsel, Medi-Connect tilbyr omfattende tilleggstjenester for å gjøre din oppføring i den medisinske studier og apotek studier i Bulgaria som lett og behagelig som mulig.

Vårt løfte: du vil få ønsket universitet sted uten opphold, uavhengig av sluttkarakteren og ingen NC. Vi vil stå til tjeneste 24 timer i døgnet via telefon. I tillegg vil vi gjerne møte deg med å forberede for retur, noe som vil gjøre det lettere for deg å komme tilbake til Tyskland i fremtiden.

Medi-Connect Varna

Intermed Group Ltd Sofia BG er et datterselskap av INTERMED GROUP Group har hovedkvarter i Sofia, med avdelinger i hver eneste by i Bulgaria (Sofia, Plovdiv, Pleven, Varna og Stara Zagora), hvor medisinske fakultetene er etablert. Vi er et tysk bulgarsk-baserte selskapet og har nå veiledet studenter fra Tyskland, Sverige, Tyrkia, Kuwait, Israel, Hellas, Spania og Italia siden 2004.

Som spesialister innen medisinske studier i Bulgaria, ser vi etter flere hundre kunder hvert år i de samme forsøkspersonene og de samme bulgarske medisinske universiteter. Vi representerer utelukkende interessene til våre klienter / elever. Våre tjenester er seriøs, profesjonell og individuelt tilpasset dine behov.

Vi tar vare på våre studenter i hele studieperioden, og sørge for at du passerer dine semester eksamen uten forsinkelse og vellykket. Dette oppnår vi ved å være på stedet 365 dager i året og opprettholde de beste forbindelser og kontakter med relevante universitetsprofessorer.

Vårt motto: Vellykket studenter og lykkelige foreldre er kunder av MediConnect.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Bulgarian

Se M.D. » Se PhD`er » Se Master »

Videoer

Medizinstudium im Ausland