Varna University of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Varna University of Management (Vum) er en internasjonal business skole ligger i Europa, Bulgaria. Studenter fra over 40 land får god opplæring i Business and Marketing, Den, Turisme og gjestfrihet ledelse, Gastronomi og kulinariske kunster.

vum tilbyr bachelor- og master dobbel-studieprogrammene, undervist på engelsk, i samarbeid med universiteter i land som Storbritannia (Cardiff Met), Sveits (BHMS), Nederland (Stenden University). Studenter studere synkronisert læreplanen som i partnerskap institusjonene og må møte opp de samme høye standarder i undersøkelser. De oppgradere med grader fra begge partner universiteter og vum.

vum opprettholder gode forbindelser med bedrifter og har en langvarig suksess med å plassere sine studenter med topp arbeidsgivere i USA, Australia, Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, bare for å nevne noen.

Vum i Global rangering

  • Vum holder første plass blant 1061 HEI hele verden for studenter Mobility, i henhold til den prestisjetunge U-Multirank rangerer - Vum er stolt over å bli tildelt andre tempo blant mer enn 1300 HEI i verden ved U-Multirank, rangert for internasjonal orientering, Kunnskaps Overfør og undervisning og læring.
  • Vum har fått 3 Palmes of Excellence - Utmerket Business School med forsterkende internasjonal innflytelse - ved Palme of Excellence klassifisering for Øst-Europa. - Universitetet er rangert 13. i Øst-Europa for sin MBA-grad ved Best-masters.com. - Universitetet er rangert 47th i verden for sin internasjonale Hospitality and Tourism Management (MSc) grad av Best-masters.com.
  • Antallet publikasjoner av Vum lærere og studenter har tjent Universitetet rangering i 300 topp blant handelshøyskoler i verden, ifølge Social Science Research Network (SSRN).
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Summer courses » Se Bachelor » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Msc Internasjonale Gjestfrihet Og Turisme Ledelse

Campus Heltidsstudier 3 semestre October 2018 Bulgaria Warn

Den internasjonale Hospitality and Tourism Management MSc tilbys av Vum har blitt designet for å møte behovene til industrien ledere, ledere og andre fagfolk i turistnæringen. Ved å bli med denne masterprogrammet vil du være i stand til å utvikle din ledelse, forskning og analytiske ferdigheter til de høyeste standarder som kreves for å jobbe som øverste nivå ledelse medlem i denne dynamisk bransje ... [+]

Den internasjonale Hospitality and Tourism Management MSc tilbys av Vum har blitt designet for å møte behovene til industrien ledere, ledere og andre fagfolk i turistnæringen. Ved å bli med denne masterprogrammet vil du være i stand til å utvikle din ledelse, forskning og analytiske ferdigheter til de høyeste standarder som kreves for å jobbe som øverste nivå ledelse medlem i denne dynamiske industrien. Du vil ha muligheten til ikke bare å ta i dybden teoretisk kunnskap, men også sterk praktisk retning gjennom en rekke prosjekter og case-studier. Vår intensiv, men generalist tilnærming forbereder våre kandidater for et bredt spekter av mulige yrker i reiseliv og turisme. Noen av kjernemoduler av programmet utforsker of Hospitality and Tourism Landskap, Industry Project Management samt håndtere mennesker og markedsføring på tvers av kulturer. Den internasjonale Hospitality and Tourism Management MSc lar deg ta opp jobbmuligheter i offisielle turistorganisasjoner, transport, hoteller, tur drifts- og reisebyråer selskaper, myndigheter og andre organisasjoner der kunnskap om turisme ledelse er viktig. En annen viktig fordel med den internasjonale Hospitality and Management MSc programmene er muligheten for verdensomspennende studieturer med våre globale partnere Videre vi på Vum er stolte av å være en del av European Journal of Tourism Research med våre mange publikasjoner og forsket innen reiselivsforskning og samfunnsfag. The Journal gir en plattform for diskusjon av teoretiske og empiriske problemer i turisme og er inkludert i Scopus, ProQuest og EBSCO databaser. Undervisningsspråk: Engelsk Varighet av studier: 1 år (3 semestre) Diplom: Britisk Master Degree (MSc International Hospitality... [-]

Kontakt

Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт

Adresse, linje 1 13A Oborishte Street
Warn, Bulgaria
HJemmeside http://www.vum.bg/
Telefon +359 52 300 680