Varna University of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Varna University of Management (Vum) er en internasjonal business skole ligger i Europa, Bulgaria. Studenter fra over 40 land får god opplæring i Business and Marketing, Den, Turisme og gjestfrihet ledelse, Gastronomi og kulinariske kunster.

vum tilbyr bachelor- og master dobbel-studieprogrammene, undervist på engelsk, i samarbeid med universiteter i land som Storbritannia (Cardiff Met), Sveits (BHMS), Nederland (Stenden University). Studenter studere synkronisert læreplanen som i partnerskap institusjonene og må møte opp de samme høye standarder i undersøkelser. De oppgradere med grader fra begge partner universiteter og vum.

vum opprettholder gode forbindelser med bedrifter og har en langvarig suksess med å plassere sine studenter med topp arbeidsgivere i USA, Australia, Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, bare for å nevne noen.

Vum i Global rangering

  • Vum holder første plass blant 1061 HEI hele verden for studenter Mobility, i henhold til den prestisjetunge U-Multirank rangerer - Vum er stolt over å bli tildelt andre tempo blant mer enn 1300 HEI i verden ved U-Multirank, rangert for internasjonal orientering, Kunnskaps Overfør og undervisning og læring.
  • Vum har fått 3 Palmes of Excellence - Utmerket Business School med forsterkende internasjonal innflytelse - ved Palme of Excellence klassifisering for Øst-Europa. - Universitetet er rangert 13. i Øst-Europa for sin MBA-grad ved Best-masters.com. - Universitetet er rangert 47th i verden for sin internasjonale Hospitality and Tourism Management (MSc) grad av Best-masters.com.
  • Antallet publikasjoner av Vum lærere og studenter har tjent Universitetet rangering i 300 topp blant handelshøyskoler i verden, ifølge Social Science Research Network (SSRN).
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Summer courses » Se Bachelor » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Msc Internasjonale Gjestfrihet Og Turisme Ledelse

Campus Heltidsstudier 3 semestre October 2018 Bulgaria Warn

Den internasjonale Hospitality and Tourism Management MSc tilbys av Vum har blitt designet for å møte behovene til industrien ledere, ledere og andre fagfolk i turistnæringen. Ved å bli med denne masterprogrammet vil du være i stand til å utvikle din ledelse, forskning og analytiske ferdigheter til de høyeste standarder som kreves for å jobbe som øverste nivå ledelse medlem i denne dynamisk bransje ... [+]

Den internasjonale Hospitality and Tourism Management MSc tilbys av Vum har blitt designet for å møte behovene til industrien ledere, ledere og andre fagfolk i turistnæringen. Ved å bli med denne masterprogrammet vil du være i stand til å utvikle din ledelse, forskning og analytiske ferdigheter til de høyeste standarder som kreves for å jobbe som øverste nivå ledelse medlem i denne dynamiske industrien.

Du vil ha muligheten til ikke bare å ta i dybden teoretisk kunnskap, men også sterk praktisk retning gjennom en rekke prosjekter og case-studier.

Vår intensiv, men generalist tilnærming forbereder våre kandidater for et bredt spekter av mulige yrker i reiseliv og turisme. Noen av kjernemoduler av programmet utforsker of Hospitality and Tourism Landskap, Industry Project Management samt håndtere mennesker og markedsføring på tvers av kulturer. ... [-]


Kontakt

Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт

Adresse, linje 1 13A Oborishte Street
Warn, Bulgaria
HJemmeside http://www.vum.bg/
Telefon +359 52 300 680