Les den offisielle beskrivelsen

Varna University of Management ( VUM ) er en internasjonal forretningsskole i Europa, Bulgaria. Studenter fra over 50 land mottar en utmerket utdanning innen næringsliv og markedsføring, IT, turisme og gjestfrihet, gastronomi og kulinarisk kunst.

VUM tilbyr bachelor- og mastergradsprogrammer, utdannet helt på engelsk, i samarbeid med universiteter i land som Storbritannia (Cardiff Met), Sveits (BHMS), Nederland (Stenden University). Studentene studerer den synkroniserte læreplanen som i partneringsinstitusjoner og må møte de samme høye standardene i eksamener. De oppgraderer med grader fra både partnering universiteter og VUM .

VUM opprettholder gode forbindelser med bedrifter og har en lang suksess med å plassere sine studenter med topp arbeidsgivere i USA, Australia, Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, for bare å nevne noen.

VUM i globale rangeringer

  • VUM har 1. plass blant 1600 HEI over hele verden for studentermobilitet, i henhold til de prestisjetunge U-Multirank-leddene
  • VUM har fått 3 Palmes of Excellence - Excellent Business School med forsterkende internasjonal innflytelse - av Palme of Excellence klassifisering for Øst-Europa.
  • Universitetet er rangert som 9. i Øst-Europa for sin MBA-grad av Best-masters.com.
  • Universitetet er rangert 20th i verden for sin Internasjonale Hospitality and Tourism Management (MSc) grad av Best-masters.com.
  • Antall publikasjoner fra VUM fakultet og studenter har oppnådd universitetsrangeringen i de øverste 300 blant handelsskolene over hele verden, ifølge SSRN (Social Science Research Network) .
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Varna University of Management

Den internasjonale gjestfrihet og turisme ledelse MSc tilbys av VUM er designet for å møte behovene til industri ledere, ledere og andre fagfolk i turistbransjen. Ved å b ... [+]

Den internasjonale gjestfrihet og turisme ledelse MSc tilbys av VUM er designet for å møte behovene til industri ledere, ledere og andre fagfolk i turistbransjen. Universitetet er rangert 20th i verden for sin Internasjonale Hospitality and Tourism Management (MSc) grad av Best-masters.com.

Ved å bli med dette masterprogrammet vil du kunne utvikle dine ledelses-, forsknings- og analytiske ferdigheter til de høyeste standarder som kreves for å fungere som toppledelsesledende medlem innen denne dynamiske bransjen.

Du får muligheten til ikke bare å ta grundig teoretisk kunnskap, men også sterk praktisk retning gjennom en rekke prosjekter og casestudier.

Vår intensive men generalistiske tilnærming forbereder våre kandidater til et bredt spekter av mulige karrierer innen reise og turisme. Noen av kjerne modulene i programmet er Exploring of Hospitality and Tourism Landscape, Industry Project Management samt Administrere People and Marketing Across Cultures.... [-]

Bulgaria Varna
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт
Address
13A Oborishte Street
Varna, Varna, Bulgaria
Nettsted
Telefon
+359 52 300 680