Les den offisielle beskrivelsen

The University of Alberta ble grunnlagt 1 908. Gjennom det siste århundret har UofA etablert seg som en ledende forskningsintensive University, en av de beste universitetene i Canada og blant de 100 beste universiteter over hele verden!

The Alberta School of Business ved UofA er en av Canadas ledende handelshøyskoler, tilbyr Bachelor of Commerce, Master, PhD og lederutviklingsprogrammer.

The Alberta MBA er en 20 måneders fulltids program. Med små klasse størrelser, gir Alberta MBA for en personlig og opplevelse av høy kvalitet som er ytterligere forsterket av programmets fakultetet, mange av dem vinnerne av undervisning og andre utmerkelser.

Samarbeids Med 80 heltidsstudenter bli med i Alberta MBA hvert år, er du i stand til å bygge sterke forhold til hver av dine klassekamerater. En teambasert tilnærming til læring lar deg utvikle dine team og lederegenskaper mens du får til å lære med jevnaldrende fra ulike bakgrunner.

Fleksibel The Alberta MBA krever at alle studenter å fullføre viktige forretningsgrunnleggende kurs og en blanding av valgfag. Med 9 valgfag, er du i stand til å skreddersy din grad med en blanding av kurs som passer best til dine egne interesser, eller fullføre en av våre formelle spesialiseringer.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Alberta School of Business