Bishop's University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

om BU

Ligger i den vakre østlige bygdene regionen i provinsen Quebec, er biskopens en unik engelskspråklig universitet som tilbyr sine studenter en lavere universitets opplevelse som ingen andre.

Den BU forskjell

 • Bispe skryte av noen av de minste klassen størrelser i landet, og lidenskapelige, støttende professorer som virkelig bryr seg om suksessen til sine elever. Resultatet er at alle BU studentene får personlig oppmerksomhet og verdifull støtte gjennom sine studier.
 • Bispe kobler sine studenter til en rekke fremragende læringsmuligheter, inkludert praksisplasser og eksepsjonelle opplærings opplevelser. Disse mulighetene sette studentene i stand til å styrke sine ferdigheter og få verdifull erfaring, alt mens du arbeider for å fullføre sine studier.
 • Bispe skaper et unikt sosialt miljø for sine studenter, en som fremmer personlig vekst og utvikling. Denne omsorgsfull og støttende atmosfære fostrer studenter, og hjelper forvandle dem til trygge og dyktige ledere som er klare til å gjøre en forskjell i denne verden.

Disse elementene, når kombinert, danner essensen og sjelen til biskopens samfunnet.

BU på et øyeblikk

Beliggenhet

Bispe ligger i tospråklige samfunn av Lennoxville, en forstad til byen Sherbrooke, Quebec, som ligger ca 1,5 timer sørøst for Montreal. The Eastern Townships Regionen er kjent for å tilby en trygg og innbydende atmosfære, enestående utendørs rekreasjonsmuligheter, og en god livskvalitet.

Campus

Bispe Universitetets 550-acre campus har 25 bygninger, inkludert syv boliger, to biblioteker, to teatre, fremragende klasserom, laboratorier, Sportsanlegg, et sports- og fritidssenter som inkluderer tre treningssentre, innendørsbasseng og et 800-seters arena, en historisk kapell, en musikk konsert hall, og en barnehage. En andedammen og Wildlife Refuge, 10 tennisbaner, utendørsbasseng og en golfbane finnes også på campus.

historie

Biskop University ble grunnlagt som biskopens College i 1843, under sponsing av Right Reverend GJ Mountain, den anglikanske biskopen av Quebec, med hjelp av en gruppe prester og legfolk fra østlige bygdene.

I 1853 fikk en Royal Charter gi det rett til å tildele grader universitetet. Biskopens forble i regi av den anglikanske kirke inntil 1947, da Corporation ved Universitetet ble rekonstituert som en nondenominational kroppen. Siden denne tiden har biskopens Universitetet imot studenter fra alle bakgrunner, kulturer og trosretninger.

Fakultet

Biskop University kan skryte av noen av Canadas beste universitetsprofessorer. Våre 115 heltids fakultetet medlemmer er involvert i omfattende forskning og publisering bestrebelser. Men de har valgt å jobbe på biskopens fordi de elsker å undervise og jobbe med studentene.

Vi legger stor vekt på personlig kontakt mellom studenter og professorer, og favorisere små klasser og hyppige seminarer, laboratorier og tutorials.

Alumni

Biskopens alumni grupper er blant de mest sammenhengende og støttende i Canada. Våre alumni grener er spredt rundt om i verden, og vert arrangementer gjennom hele året for akademikere og venner av universitetet.

faglig profil

Bispe er et engelskspråklig undervisning på universitet som tilbyr et utvalg av mer enn 100 programmer over 3 fakulteter og skoler:

 • Fakultet for kunst og vitenskap
 • Williams School of Business
 • The School of Education

PROGRAMMER

Bispe Universitetet tilbyr bachelor (BA, BBA, B.Ed., og B.Sc.) og master (MA, M.Ed., og M.Sc.) programmer gjennom tre fakulteter.

klasse størrelser

Gjennomsnittlig størrelse på:

 • 1. år klasser: 32
 • 2. årsklasser: 27
 • 3. års klasser: 13
 • 4. årsklasser: 6,5

Interessante fakta

 • Det er studenter fra hver kanadiske provinsen og territorium, 22 stater, og fra 52 land over hele verden.
 • I de siste 5 årene har Universitetet sett en 40% økning i påmelding.
 • Den gjennomsnittlige taste high school student i 2012 hadde en 84% gjennomsnittlig.
 • Den gjennomsnittlige taste Cégep student i 2012 hadde en 26 R-poengsum.
 • Over 84% av våre studenter er aktive i klubber, eller varsity eller egenutført sport.
 • 96% av våre studenter bor innen gangavstand fra campus.
 • 70% av våre første-års studenter bor i våre on-campus boliger.

Visste du at..?

Over 19 000 mennesker rundt om i verden stolt hevder biskopens universitet som sin alma mater. Gå biskopens!

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Høyere Sertifikater » Se BA'er » Se BSc'er » Se Bachelor »

Videoer

You’re Going to LOVE it Here! - Bishop’s University

Bishop's University - If You Can Dream It, You Can Do It

Orientation Week Fall 2015 - Bishop's University