Briercrest College & Seminary

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Briercrest College and Seminary er et samfunn med streng læring som kaller studenter til å søke Guds rike, til å bli formet dypt av Skriftene, og å bli dannet åndelig og intellektuelt for liv i tjenesten. Briercrest College and Seminary driver også Briercrest Christian Academy.

Vårt oppdrag

Vi har forberedt ledere i over 70 år. Tjenesten vår kom fra et samfunn av troende som verdsatte Guds ord og ønsket å gi bibelopplæring. Denne forpliktelsen er fortsatt hjertet i det vi gjør og hvorfor vi eksisterer. Målet vårt er å kalle studentene til å bli fullt hengivne etterfølgere av Jesus Kristus, og vår tilnærming til å nå dette målet blir stadig mer unik i det pedagogiske landskapet. "... Guds Guds Ord skal bestå for alltid." Jesaja 40: 8

Vår Campus

Vi befinner oss i et sammensveiset samfunn som er ideelt for åndelig refleksjon, men som likevel tilbyr en av de mest omfattende kristne utdannelsescampusene i Canada. Midtpunktet er Hildebrand Chapel på 2400 seter; det største kirkesalget i provinsen. Fasilitetene inkluderer også et 25.000 kvadratmeter stort bibliotek, ni student sovesaler, et hotell, nylig renovert spisesal, dobbeltbane gymsal, skøytebane, mange idrettsbaner, Subway restaurant og to kaffebarer.

Steder

Caronport

Address
College Drive,510
S0H 0S0 Caronport, Saskatchewan, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: