Canadian Southern Baptist Seminary & College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om den kanadiske sørlige baptistens seminar og høyskole

82308_CSBS-Banner-Picture.jpg

I over tre tiår har vi blitt betrodd opplæring og teologisk opplæring av pastorer og andre kirkelige arbeidere slik at de adlyder vår Herre Jesu Kristi store kommisjon i og gjennom lokale kirker over hele verden. For det formål arbeider vi for å gi våre studenter opplæring for departementet som er både bibelsk nøyaktig og relevant for vår sammenheng. Vi tror at det ikke er nok for oss å bare gi kunnskap.

Det er vår visjon å trene Gud-kalt menn og kvinner for tjueførste århundre lederskap på tøffe steder. Vi ønsker å fremme i neste generasjon ledere et ønske om å gå inn på vanskelige steder, og å møte modig utfordringene som møter oss der.

Når vi går i gang med kommende tiår med departementet, tror vi at arbeidet i vår skole aldri har vært mer kritisk. Den lille gruppen av kirker som begynte på skolen, har vokst til godt over 350 kirker i dag, med en vedvarende visjon om å bli 1000 kirker på mindre enn fem år. Vår skole spiller en sentral rolle i realiseringen av den visjonen. År over år Gud sender flere alumner til regioner i Canada fra Stillehavskysten til Atlanterhavskysten og nordover mot våre ekspansive territorier.

Kirkens plantesyn av den kanadiske nasjonalbaptistkonvensjonen har grundig fanget mange studenters fantasi, og de er våge å våge seg inn i Canadas vanskelige steder for Kristi skyld og utvidelse av hans rike. Og i tillegg til våre alumni som serverer i Canada, har vi andre alumner som har spredt seg til regioner over hele verden, som tjener som misjonærer. Missionary iver som ble infundert i skolen vår ved starten har resultert i kandidater som har valgt å forlate Canada for å gå til steder som er tøffere fremdeles.

På CSBS

Siden skolen vår søker å engasjere tapt i Canada, får studentene mange muligheter til å delta i departementet som en del av deres opplæring.

Med en lav student-til-fakultet ratio, CSBS

Kom og se hva Gud måtte ha på sitt hjerte for deg på den canadiske sørlige baptistens seminar

Vår tro og trosretning er nært knyttet til CNBC.

Rådgivende råd

James Teel initierte et rådgivende råd for skolen. Denne gruppen, bestående av kanadiere og amerikanere, har vært en verdifull venn av seminaret gjennom bønn, forfremmelse, innsamling og fellesskap. Gruppen har svingt i medlemskap gjennom årene med en gjennomsnittlig størrelse på 30.

Trustees

Seminarforvaltere gir en viktig sammenheng mellom seminaret og kirkene i den kanadiske konvensjonen for sørlige baptister. Forvaltere velges av budbringer fra menighetene på årsmøter i konvensjonen. De velges for fire år og har ansvaret for å hjelpe skolen med å nå sine mål, retningslinjer og visjon. Forvalterstyrene består av syv menn og kvinner. De møtes to ganger årlig og rapporterer direkte til det nasjonale lederskapet i den kanadiske konvensjonen for sørlige baptister. Seks seminarskandidater har fungert som forvaltere av skolen.

Vår historie

Stående på en høyde med utsikt over Cochrane, Alberta er det en statue av en cowboy på hesten. Statuen har tittelen "Men of Vision" og ble reist til minne om de tidlige pionerene som etablerte området som en ranching på 1880-tallet som fortsetter til i dag.

På en annen høyde med utsikt over Cochrane står den canadiske sørlige baptistens seminar

Steder

Cochrane

Address
200 Seminary View
T4C 2G1 Cochrane, Alberta, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss