Les den offisielle beskrivelsen

Om den kanadiske sørlige baptistens seminar og høyskole

82308_CSBS-Banner-Picture.jpg

I over tre tiår har vi blitt betrodd opplæring og teologisk opplæring av pastorer og andre kirkelige arbeidere slik at de adlyder vår Herre Jesu Kristi store kommisjon i og gjennom lokale kirker over hele verden. For det formål arbeider vi for å gi våre studenter opplæring for departementet som er både bibelsk nøyaktig og relevant for vår sammenheng. Vi tror at det ikke er nok for oss å bare gi kunnskap.

Det er vår visjon å trene Gud-kalt menn og kvinner for tjueførste århundre lederskap på tøffe steder. Vi ønsker å fremme i neste generasjon ledere et ønske om å gå inn på vanskelige steder, og å møte modig utfordringene som møter oss der.

Når vi går i gang med kommende tiår med departementet, tror vi at arbeidet i vår skole aldri har vært mer kritisk. Den lille gruppen av kirker som begynte på skolen, har vokst til godt over 350 kirker i dag, med en vedvarende visjon om å bli 1000 kirker på mindre enn fem år. Vår skole spiller en sentral rolle i realiseringen av den visjonen. År over år Gud sender flere alumner til regioner i Canada fra Stillehavskysten til Atlanterhavskysten og nordover mot våre ekspansive territorier.

Kirkens plantesyn av den kanadiske nasjonalbaptistkonvensjonen har grundig fanget mange studenters fantasi, og de er våge å våge seg inn i Canadas vanskelige steder for Kristi skyld og utvidelse av hans rike. Og i tillegg til våre alumni som serverer i Canada, har vi andre alumner som har spredt seg til regioner over hele verden, som tjener som misjonærer. Missionary iver som ble infundert i skolen vår ved starten har resultert i kandidater som har valgt å forlate Canada for å gå til steder som er tøffere fremdeles.

På CSBS

Siden skolen vår søker å engasjere tapt i Canada, får studentene mange muligheter til å delta i departementet som en del av deres opplæring.

Med en lav student-til-fakultet ratio, CSBS

Kom og se hva Gud måtte ha på sitt hjerte for deg på den canadiske sørlige baptistens seminar

Vår tro og trosretning er nært knyttet til CNBC.

Rådgivende råd

James Teel initierte et rådgivende råd for skolen. Denne gruppen, bestående av kanadiere og amerikanere, har vært en verdifull venn av seminaret gjennom bønn, forfremmelse, innsamling og fellesskap. Gruppen har svingt i medlemskap gjennom årene med en gjennomsnittlig størrelse på 30.

Trustees

Seminarforvaltere gir en viktig sammenheng mellom seminaret og kirkene i den kanadiske konvensjonen for sørlige baptister. Forvaltere velges av budbringer fra menighetene på årsmøter i konvensjonen. De velges for fire år og har ansvaret for å hjelpe skolen med å nå sine mål, retningslinjer og visjon. Forvalterstyrene består av syv menn og kvinner. De møtes to ganger årlig og rapporterer direkte til det nasjonale lederskapet i den kanadiske konvensjonen for sørlige baptister. Seks seminarskandidater har fungert som forvaltere av skolen.

Vår historie

Stående på en høyde med utsikt over Cochrane, Alberta er det en statue av en cowboy på hesten. Statuen har tittelen "Men of Vision" og ble reist til minne om de tidlige pionerene som etablerte området som en ranching på 1880-tallet som fortsetter til i dag.

På en annen høyde med utsikt over Cochrane står den canadiske sørlige baptistens seminar

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Canadian Southern Baptist Seminary & College

Master of Divinity (MDiv) er en 92-credit-time profesjonell graduate grad designet for å utstyre pastorer og andre kristne ministre med kunnskap, ferdigheter og holdninge ... [+]

Master of Divinity (MDiv) er en 92-credit-time profesjonell graduate grad designet for å utstyre pastorer og andre kristne ministre med kunnskap, ferdigheter og holdninger som er nødvendige for deres kall. Det er standard teologisk grad oppnådd av prestene i hele Nord-Amerika.

Denne graden undersøker alle hovedområder av bibelske, teologiske, historiske og praktiske disipliner knyttet til kristen tjeneste. Valgfrie kurs som adresserer en rekke emner utfyller kjerneplanen og utstyre studenter til departementets spesialisering.

Krav

1. Forutsetningen for denne graden er en BA-grad, eller tilsvarende, fra et akkreditert høyskole eller universitet.

2. Samlet 92 studiepoeng er nødvendig for gjennomføring av graden. (Dette kravet er nylig oppdatert. Ta kontakt med registratoren for mer informasjon.)... [-]

Canada Cochrane
September 2019
Engelsk
Heltid studier
92 timer
Campus
Les mer på norsk
Canadian Southern Baptist Seminary & College

Master of Christian Ministry (MCMin) grad programmet er utformet for å forberede kandidater for kompetent kristne lederskap i et bredt spekter av departement kallelser. G ... [+]

Master of Christian Ministry (MCMin) grad programmet er utformet for å forberede kandidater for kompetent kristne lederskap i et bredt spekter av departement kallelser. Grunnstudier inkluderer bibel, teologi, departementets ferdigheter og praksis.

Spor innenfor dette studiet inkluderer:

Anvendt departementPastoral lederskapoppdragKrav

1. Forutsetningen for denne graden er en BA-grad, eller tilsvarende, fra et akkreditert høyskole eller universitet.

2. Totalt 60 studiepoeng kreves for gjennomføring av graden.

3. Minst 30 studiepoeng må være gjennomført på campus for å gi regelmessig og substantiell samhandling mellom studenter og fakulteter for å gjøre det lettere å oppnå gradenes utfall.... [-]

Canada Cochrane
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
60 timer
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk