Executive Hotel Management College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På EHMC, spesialiserer vi i Trenings nåværende og nye Hospitality Professionals gjennom workshops, utplasseringer, klasseromsundervisning og industri hendelser.

Executive Hotel Management College tilbyr en unik kombinasjon av høy utdannelse og en direkte vei til Executive Office. Vår erfaring i bransjen i løpet av de siste 35 årene har sikret relasjoner og kontakter innenfor ledende hotell-og restaurant selskaper som ingen andre college kan gi. Når vi plasserer våre studenter inn i lønnet arbeid plasseringer og practicums, vi personlig diskutere karrieremål av hver av våre studenter med eierne og direktørene for de vertsorganisasjonene, slik at vi maksimere sine sjanser til å oppnå sine drømmer om å jobbe som ledere.

Morselskapet i EHMC har vært i serveringsbransjen siden 1979, og gir utdanning og høy kvalitet hotell styringssystemer til ledende hotellene i Canada, USA og Europa. Grunnleggeren av EHMC, Ken Honborg, innså at det var et betydelig gap i utdanning av opp og kommer eiere i Canada. For mange høyskoler og universiteter var å gi nyutdannede med teori basert utdanning, og når de kom inn i arbeidsstyrken, de daglige lederne og eierne var overrasket over å finne at de fleste nyutdannede ikke kunne prestere på et akseptabelt nivå.

EHMC har sikret sterke partnerskap og overbevisninger med mange ledende hotell-og restaurantselskaper for å garantere våre kandidater kan prestere på forventet nivå som kreves i bransjen. Vi utvider sine nettverk og bygge sine CVer, slik at når de er ferdige, er de overbevist med sine ferdigheter og erfaring til umiddelbart å ta på seg lederroller.

Ligner på Fairmont Hotels og Resorts Management forberedelse program som Mr. Honborg deltok, kombinerer EHMC virkelige verden praktisk erfaring med industristandard AHLA basert utdanning for å forberede våre studenter for å oppnå sine drømmer om å bli sjef for et hotell eller en restaurant i verdensklasse.

Topp 10 grunner til å studere ved EHMC

The Best direktør nivå Hospitality Management College i Nord-Amerika Den eneste AHLA Godkjent College opererer sammen med en stor hotellkjede EHMC eksklusive AHLA Dual Diploma Program - Tjen 2 Diplomer i ett år Våre Studentene er i stand til å kombinere teori og praksis Søknad med Work Immersion Program Fleksibilitet med tre - Måned, 6 - Måned, 1 - År & 2 - År Alternativer Liten klasse størrelser og individuell oppmerksomhet fra erfarne lærere og personale Stipend, stipend og finansiering alternativer for nasjonale og internasjonale studenter Passionate Instruktører med over mange av kombinert Hospitality Experience A World Class Campus ligger i hjertet av Vancouver Ledernivå, Multi-avdeling, praksis og Praksisplasser

Steder

Vancouver

EHMC - Executive Hotel Management College

Address
1311 Howe St
V6Z1W2 Vancouver, British Columbia, Canada
Telefon
+1 604-428-3462

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: