Fanshawe College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fanshawe College er et stort, offentlig finansiert College i London, Ontario, Canada - omtrent to timers kjøretur fra Toronto og Niagara Falls. Det er 21.000 heltidsstudenter, inkludert mer enn 6000 internasjonale studenter fra 97 forskjellige land.109858_109779_T-Building_01_06_017_Panorama1.jpg

London, Ontario, Canada

Byen London har en befolkning på omtrent 400 000, og over 500 000 i hovedstadsområdet. Det er hjemmet til både Fanshawe College og Western University. London har fantastiske kunst, markeder, teatre og uteliv. Det er kjent som "Forest City" med over 200 parker og i en region omgitt av verdens største ferskvannssjøer. London har en internasjonal flyplass og er også tilgjengelig med bil, Greyhound Bus eller VIA tog.

programmer

Fanshawe tilbyr mer enn 200 akademiske programmer, som strekker seg fra toårig diplom og treårig avansert diplom til post-graduate programmer (ett år) og ærer bachelorgrader (fire år).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

Opptakskrav

Ta en titt på våre opptakskrav her: href = "https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students109859_109778_M-Building_01_06_017-92.jpg

EAP - Engelsk for akademiske formål

For studenter som ønsker å studere engelsk først, tilbyr Fanshawe et EAP-program (engelsk for akademiske formål). Det er ti nivåer i EAP-programmet, som går i åtte uker om gangen. En fritidstest er tilgjengelig, slik at elevene kan anslå hvilket nivå som gir mest mening.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads får jobber

Ifølge de siste undersøkelsene fra KPI (Key Performance Indicators) viser Fanshaves utdanningsgrad på 87,6% over provinsenes gjennomsnitt med to prosent. Ved undersøkelse seks måneder etter opplæringen rapporterer 80,2% av Fanshawe-alumni å være fornøyd med sin høyskoleutdanning - og 94,2% av arbeidsgiverne er fornøyd med Fanshawe-kandidatets ferdigheter og bidrag.

Fanshawe Cares

Fanshawe tilbyr en ankomstpakke kalt Fanshawe Cares for alle nye internasjonale studenter. Fanshawe Cares inkluderer:

  • Airport Greeting Service drives av studentambassadører;
  • Transport skytteltjeneste fra Pearson flyplass i Toronto til London, Ontario;
  • To netter overnatting tilbys (om nødvendig);
  • Bistand med å finne et sted å bo og åpne en bankkonto (hvis nødvendig).

Også, som en del av Fanshawe Cares-programmet, arrangerer Internasjonalt senter et velkomstseminar hvert semester for å få deg kjent med høgskolen og dets tjenester, samt å koble deg til andre internasjonale studenter.109860_109777_Gates_01_06_017-61.jpg

stipend

Fanshawe tilbyr $ 5 millioner i stipend, utmerkelser og stipendier hvert år. Det er muligheter eksklusivt for internasjonale studenter, som inngangs stipendier.

href = "https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

extras

Alle heltidsstudenter i London Oxford Street-campus mottar en heltids LTC-busspass, medlemskap i Student Wellness Center og helse- og tanndekning gjennom Morcare. Det er mange klubber og idrettslag på Fanshawe - for spillere og for fans!

Steder

London

Address
London Campus
1001 Fanshawe College Blvd.
London, ON N5Y 5R6
Canada

London, Ontario, Canada

Simcoe

Address
Simcoe/Norfolk Regional Campus
634 Ireland Road
Simcoe, ON N3Y 4K8
Canada

Simcoe, Ontario, Canada

Saint Thomas

Address
St. Thomas/Elgin Regional Campus
120 Bill Martyn Parkway
St. Thomas, ON N5R 6A7
Canada

Saint Thomas, Ontario, Canada

Woodstock

Address
Woodstock/Oxford Regional Campus
369 Finkle Street
Woodstock, ON N4V 1A3
Canada

Woodstock, Ontario, Canada

Clinton

Address
169 Beech Street
N0M 1L0 Clinton, Ontario, Canada