Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Peter B. Gustavson School of Business

Den Gustavson School of Business ble grunnlagt i 1990, er kjent for sin unike pedagogisk tilnærming, inspirert undervisning og fremragende forskning. Som leder blant verdens 12.000 handelshøyskoler, er vi en av bare 97 for å oppnå akkreditering med både AACSB International (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business) og European Foundation for Management Development gjennom European Quality Improvement System (EQUIS).

Vi tilbyr grader i:

· Bachelor of Commerce (BCom)

· Master of Business Administration (MBA)

· Master of Global Business (MGB)

· PhD i International Management & Organization

Vi tilbyr kortsiktige sommerstudier i entreprenørskap, Service Management, International Business og Business Communications.

I å levere disse programmene, er vi forpliktet til å utvikle globale næringslivsledere. Vår internasjonale, integrerende, sikrer nyskapende og sosialt bærekraftig tilnærming våre studenter lære å tenke annerledes i dagens raskt skiftende globale markedet.

The University of Victoria

Konsekvent rangert som en av Canadas ledende forskningsuniversiteter av eksterne undersøkelser og UVic studenter like, er vi også rangert blant de topp 200 i verden med den årlige Times Higher Education undersøkelse. The University of Victoria demonstrerer en ekstraordinær dybde av fortreffelighet over et bredt spekter av akademiske programmer på lavere og høyere nivå. Universitetet har opparbeidet seg et rykte for sin satsing på forskning, stipend og co-op utdanning, og er anerkjent for sine innovative og responsiv programmer, tverrfaglige og internasjonale initiativer, og et mangfoldig og innbydende læringsfellesskap. Med over 19 000 studenter fra Canada og rundt om i verden og nesten 5000 lærere og ansatte, har Universitetet i Victoria etablert en meget kollegial ledelseskultur med konkrete korpsånd over campus.

Steder

Victoria

Peter B. Gustavson School of Business

Address
University of Victoria Peter B. Gustavson School of Business Business and Economics Building, Rm. 254 3800 Finnerty Drive (Ring Road)
V8P 5C2 Victoria, British Columbia, Canada
Telefon
+1 250-472-4139

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited