Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Humber, Et medlem av Høgskoler Canada, Er forpliktet til student suksess gjennom god undervisning og læring. Humber's bredt spekter av karrierefokuserte legitimasjon inkluderer: bachelorgrader, vitnemål, sertifikater og videreutdanning sertifikater. Vi tilbyr også opplæring i bedrift. Med 160 heltids programmer og 200 videre Utdanninger programmer å velge mellom, de 27 000 heltids og 56 000 deltidsstudenter av Humber har tilgang til mange muligheter for kontinuerlig læring.

Visjon

Lederskap i polyteknisk utdanning

Humber Mission

Humber utvikler bredt utdannede, dyktige og tilpasningsdyktige borgere til å være vellykket i yrker som i vesentlig grad bidrar til de samfunnene de tjener lokalt, nasjonalt og globalt.

Verdier

Student-sentrert - Vi holder den nåværende og fremtidige suksess for våre studenter som vår høyeste prioritet. Excellence - Vi er forpliktet til fremragende tjenester, akademiske programmer og undervisning. Innovasjon - Vi forventer og svare på nye trender for å møte et økende behov hos våre lokale, nasjonale og globale samfunn. Respekt - Vi opprettholde de høyeste etiske standarder, og bekrefte og beskytte rettighetene, verdighet og integritet hvert medlem av vår mangfoldige samfunn. Inkludering - Vi dyrker et arbeids- og læringsmiljø der mangfold er anerkjent som avgjørende for vår suksess. Bærekraft - Vi bevare vår felles fremtid ved å omfavne sosiale, økologiske og økonomiske konsekvensene av våre beslutninger.

Steder

Toronto

Address
Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
205 Humber College Blvd

M9W 5L7 Toronto, Ontario, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss