LaSalle College Montreal

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

LaSalle College Montreal Å være den største tospråklig høgskolen i Nord-Amerika, teller LaSalle College fem spesialskoler med over 60 programmer å velge mellom. Hvert år sin campus imot nærmere 20% av sin studentmassen fra alle verdenshjørner. Fra den aller første uken i klassen opp til den dagen du oppgraderer, LaSalle College går en ekstra mil for sine studenter. Våre fordeler LaSalle College: det internasjonale referanse i post-videregående utdanning Trening utover sammenligne

Programmer som tilbys på fransk og engelsk med mulighet til å veksle noen av klassene til et andrespråk. Praktisk utdanningsprosjekter som reflekterer faglige realiteter og føre til internasjonalt anerkjente vitnemål. Den mest fleksible av Quebecs høyskoler, noe som åpner for akselerert studier. Entusiastiske, hengivne lærere med solid bakgrunn i arbeidsstyrken. Kombinasjon arbeid / studier. Muligheter for studenter til å delta i regionale, nasjonale og internasjonale konkurranser. Praksisplasser med de mest innovative selskaper. En generell utdanning - i alle programmer - oppmuntrende miljøbevisste praksis. Integrering av gründer begreper i alle programmer. Et unikt miljø Vår bakgård: Montreal sentrum. State-of-the-art utstyr Våre normer: de av markedet!

De 10 grunnleggende prinsipper i vår faglige prosjekt LaSalle College tilbyr en oppbyggelig utdanning i et inkluderende miljø som lar sine studenter å få sin ønskede diplom, samt erverve og utvikle følgende:

Muntlige og skriftlige ferdigheter i engelsk og French.principes fondamentaux - grunnleggende prinsipper Evnen til å mestre nye industri-relaterte informasjonsteknologi. Kompetanse som letter faglig mobilitet. Lederegenskaper som gjelder i dagens sammenheng med markedet globalisering og direktekommunikasjon. Evnen til å arbeide med et tverrfaglig team. Lederskap og entreprenørskap. En holdning som gjenspeiler en ansvarlig borger, respekt for andre, og rigor i alle situasjoner. En iboende verdi for videreutdanning. En bevissthet om ansvarlige vaner som fremmer god helse for seg selv og for andre. En naturlig impuls til å beskytte miljøet og talsmann for bærekraftig utvikling.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kontakt
Besøksadresse
LaSalle College Montreal
2000, Sainte-Catherine Street West
Montréal, Québec

Montreal, Quebec, H3H 2T2 CA