LaSalle College Vancouver

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

LaSalle College Vancouver

Våre fordeler

LaSalle College: den internasjonale referanse i post-videregående utdanning

Trening utover sammenligne

Programmene som tilbys på engelsk. Praktiske pedagogiske prosjekter som gjenspeiler profesjonelle realiteter og føre til internasjonalt anerkjente vitnemål. Entusiastiske, hengivne lærere med solid bakgrunn i arbeidsstyrken. Kombinasjon arbeid / studier. Muligheter for studenter til å delta i regionale, nasjonale og internasjonale konkurranser. Praksisplasser med de mest innovative selskaper. En generell utdanning - i alle programmer - oppmuntrende miljøbevisste praksis. Integrasjon av entreprenørielle konsepter i alle programmer.

De 10 grunnleggende prinsipper i vår akademiske prosjekt

LaSalle College Vancouver tilbyr en oppbyggelig utdanning i et inkluderende miljø som lar sine studenter å få sin ønskede diplom, samt erverve og utvikle følgende:

Muntlige og skriftlige ferdigheter i engelsk. Evnen til å mestre nye industri-relaterte informasjonsteknologi. Kompetanse som letter faglig mobilitet. Lederegenskaper som gjelder i den aktuelle konteksten av markedet globalisering og direktekommunikasjon. Evnen til å arbeide med et tverrfaglig team. Ledelse og entreprenørskap. En holdning som gjenspeiler en ansvarlig borger, respekt for andre, og rigor i alle situasjoner. En iboende verdi for videreutdanning. En bevissthet om ansvarlige vaner som fremmer god helse for seg selv og for andre. En naturlig impuls til å beskytte miljøet og talsmann for en bærekraftig utvikling.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Avanserte Diplomer » Se BSc'er » Se Diplomer » Se Kurs » Se Bachelor »

Kontakt
Besøksadresse

101 Smithe Street 
Vancouver (British Columbia) V6B 4Z8
Vancouver, British Columbia, V6B 4Z8 CA
Besøksadresse

2665 Renfrew St. 
Vancouver, BC
Vancouver, British Columbia, V5M 0A7 CA