McGill University, Desautels Faculty of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

McGill raske fakta

  • 1821 grunnlag for McGill University
  • 1 i Canada blant medisinsk-doktorgradsstudier i elleve påfølgende år (Maclean's 2016)
  • 24 i verden (QS World University Rankings 2015/16)
  • 300 studieprogrammer
  • 25% internasjonale studenter
  • 23% studenter
  • Høyeste% av Ph.D. studenter av et kanadisk forskningsuniversitet
  • 180 land der alumni bor og jobber
  • 139 Rhodes Scholars-den høyeste blant kanadiske universiteter
  • 12 Nobelprisvinnere - den høyeste blant kanadiske universiteter

Hvem vi er

McGill University er en av Canadas mest kjente institusjoner for høyere utdanning og en av verdens ledende universiteter. Med studenter som kommer til McGill fra rundt 150 land, er studenten vår den mest internasjonalt varierte av et forskningsintensivt universitet i landet. McGill ble grunnlagt i 1821, takket være en generøs bequest av James McGill, og siden da har vi vokst fra en liten høyskole til et yrende universitet med to universiteter, 11 fakulteter, 300 studieprogrammer og 40.000 studenter. Universitetet samarbeider også med fire tilknyttede læresykehus for å uteksamere over 1000 helsepersonell hvert år.

En suksesshistorie

McGill er anerkjent rundt om i verden for å ha en god undervisning og forskningsprogrammer. Ernest Rutherfords Nobelprisvinnende forskning på radioaktivitetens natur ble utført på McGill, en del av en lang tradisjon for innovasjon på våre campuser som inkluderer oppfinnelsen av kunstig blodcelle og plexiglas. I dag bygger våre professorer det nye feltet epigenetikk, utvikler alternative energikilder fra planteplanter og driver menneskelig prestasjon på alle felt som er tenkelige. Våre 250.000 nyutdannede danner et stort globalt nettverk, med mange alumner som kommer til toppen av sine yrker som Høyesterett Justices, prisbelønte forfattere og musikere, astronauter og mer.

De lysteste elevene

I tillegg til et sterkt fakultet, er McGill kjent for å tiltrekke seg de lyseste studentene fra hele Canada, USA og rundt om i verden. McGill-studenter har de høyeste gjennomsnittlige karakterene i Canada, og vår forpliktelse til å fremme det aller beste har hjulpet våre studenter med å vinne flere nasjonale og internasjonale priser i gjennomsnitt enn sine jevnaldrende på et annet kanadisk universitet. Det prestisjetunge Rhodes-stipendiet har gått til en nasjonalt ledende 138 McGill-student. Evnen til å balansere faglig fortreffelighet med ekstracurricular er et annet kjennetegn for McGill-studenten. I tillegg til en rik atletisk tradisjon som inkluderer mange olympier og fødselen av hockey og fotball, deltar tusenvis av McGill-studenter i hundrevis av klubber, foreninger og samfunnsgrupper som beriker Montreal og bidrar til et levende liv i livet.

Oppdrag

Misjonen til McGill University er utviklingen av læring og opprettelse og formidling av kunnskap ved å tilby best mulig utdanning ved å utføre forskning og akademiske aktiviteter som dømmes å være gode i henhold til de høyeste internasjonale standarder og ved å yte tjeneste til samfunnet. Motto Grandescunt Aucta Labore (Ved jobb øker og øker alle ting).

10 stolthet

1. RANGER MELLAN PERSONALINSTITUSJONER 1. i Canada blant medisinsk-doktorgradsuniversiteter i 11 år på rad (Maclean's University Rankings 2016) 24. i verden (QS World University Rankings 2015) 39. i verden (Times Higher Education World University Rankings 2014/15) 1. eller bundet til 1. plass blant Canadas store universiteter innen informasjonsteknologi, bytilfredshet, rykte hos arbeidsgivere og biblioteker (Globe and Mail's Canadian University Report)

2. DE FINESTE STUDENTENE McGill er kjent over hele verden for sine skyhøye karakterer, og våre studenter har telt forbløffende 139 Rhodos-lærde blant sine rekker - mer enn noe annet kanadisk universitet. Hvert år tjener de armfuls av prestisjetunge priser og priser for akademisk og atletisk prestasjon, og i Canadas valg i mai 2011 beseiret fem av våre studenter sittende for å bli noen av landets yngste parlamentsmedlemmer.

3. McGill FIRSTS Oppdagelsen at atomer er delbare. Det første kartet over hjernens motoriske cortex. Oppfinnelsene av pleksiglass, tre store idretter og de kunstige blodcellene. I mer enn 190 år har McGillians og deres Eureka-øyeblikk forandret verden til det bedre.

4. VERDENSVINNENDE ALUMNI De bor i rundt 180 land. Deres rekker inkluderer verdensledere, astronauter, nobelpristagere og en rekke banebrytere i kunst, vitenskap, virksomhet og offentlig tjeneste. I en undersøkelse fra 2013 rangerte arbeidsgivere McGills grader som den 37. mest prestisjetunge i verden. På tvers av grenser og disipliner bruker McGills 250.000+ levende alumner sin utdannelse og erfaringer for å gjøre en forskjell i verden.

5. ET ANSVAR FOR FORSKNING Med sterkt fokus på tverrfaglig arbeid, rangerer vi blant de fineste forskningsintensive universitetene i verden og viderefører en tradisjon for dyktighet som inkluderer Sir Ernest Rutherford, Wilder Penfield, Charles Taylor og mange andre. I dag tar våre forskere store fremskritt innen et bredt spekter av felt, fra grønn kjemi til nanoteknologi, fra vitenskapen om mat til hemmelighetene til genomikk og proteomikk.

6. CANADAS MEST INTERNASJONALE UNIVERSITET McGill er en av Canadas mest kjente institusjoner for høyere utdanning og et av de ledende forskningsintensive universitetene i verden. Med 24% av studentene våre som kommer til McGill fra mer enn 150 land, er studentmassen vår det mest internasjonalt varierte medisinske doktorgradsuniversitetet i landet. Våre førsteklasses praksisprogrammer plasserer studenter over hele verden, og våre alumner bor i mer enn 180 land over hele verden.

7. EN VIBRANT METROPOLIS Montreal sitter ved møtepunktet i den gamle og den nye verden. Det er en by med brostein og et internasjonalt knutepunkt for romfart, legemidler, programvareteknikk og mer. Det er et trygt, pulserende sted som er full av en kultur som konsekvent rangerer blant verdens mest livlige byer. Montreal er hjemmet til 220.000 videregående studenter, i tillegg til et vell av grøntområder, og hundrevis av kafeer og restos som Montreal er kjent for. Faktisk er byen rangert som den 8. beste studentbyen i verden.

8. EN FORPLIKTELSE TIL BÆREKRAFT Vi brenner for bærekraft, og vi gjør noe med det. McGills Vision 2020 Sustainability Strategy setter en ambisiøs agenda for en grønnere, rettferdigere og sunnere fremtid, og vårt Sustainability Projects Fund tilbyr $ 840 000 frøfinansiering hvert år til prosjekter som hjelper oss å komme dit. Siden 2009 har vi finansiert et bredt spekter av tiltak, inkludert urbane hagearbeidsprosjekter, et sykkelkollektiv, grønt avfallshåndteringssystemer og mer.

9. NOBELPRISVINNERE McGill teller tolv nobelprisvinnere blant fakultetet og alumner - det meste av noe kanadisk universitet - hvis bidrag inkluderer teknologien bak digitale kameraer, oppdagelsen av hvordan menneskekroppen beskytter sin genetiske kode, teorien om elektronoverføring, banebrytende arbeid med visuell oppfatning, hormoner og partikkelinteraksjon og oppdagelsen av dendritiske celler, med deres Pathways som styrer og driver immunresponsen.

10. ET GODT STED Å ARBEIDE Hos McGill vet vi viktigheten av å tiltrekke seg de beste og klareste: fra våre studenter til våre forskere til våre ansatte. Derfor gjør vi alt vi kan for å sikre at McGill er et sted der alle trives, og vi er stolte av å si at innsatsen vår ikke har gått ubemerket hen. Vi har igjen blitt kåret til en av Montreals topp arbeidsgivere for 2015.

Steder

Montreal

Address
Bronfman Building
1001 Sherbrooke Street West

H3A 1G5 Montreal, Quebec, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited