Les den offisielle beskrivelsen

Våre studenter lærer i et dynamisk miljø gjennom praktisk opplæring, toppmoderne utstyr og virkelige erfaringer. Med mer enn 90 programmer som tilbys over hele provinsen New Brunswick, tilbyr NBCC et bredt spekter av læringsmuligheter som forbereder deg til å komme inn på arbeidsplassen med kompetanse og selvtillit.

Fra dagen du ankommer til oppgradering, oppfordrer vi deg til å nå høyere, ta risiko og oppnå gode ting. Sammen omdanner vi liv og samfunn.

studie~~POS=TRUNC

Hvert av våre seks universiteter tilbyr en unik blanding av programmer og en tydelig personlighet. Fra hovedstaden til kystsamfunn, byhubber til elvebyer, er NBCC campus like forskjellige som New Brunswick seg selv.

Våre lærere er vår første prioritet

Vi er fokusert på din suksess og virkningen du vil ha på samfunnet ditt.

Rull opp ermene

Du vil oppgradere med litt erfaring under beltet ditt og få innsikt i din fremtidige karriere.

College er en stor livsforandring

Med mindre klassestørrelser får du kjenne dine jevnaldrende og instruktører i et miljø som er morsomt, stramt og støttende. Gjennom vårt Student Suksesenter har du tilgang til støtte når du trenger det.

Få den utdanningen som får deg til karrieren

Vi tilbyr programmer som er etterspurt etter bransje basert på fakta og forskning. Du vil forlate NBCC med en utdanning som er etterspurt.

Programmer gitt i:
  • Engelsk