NYIT - Vancouver

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvor bedre å tjene din MBA eller Master of Science i Cybersecurity, Energy Management eller Instructional Technology enn levende Vancouver? Vårt campus, som ligger i sentrum i nærheten av alle offentlige fasiliteter, gjenspeiler Vancouvers rykte som leder innen innovasjon, teknologi og bærekraft. Som et av de mest populære reisemålene i verden, har Vancouver moderat vær og er konsekvent rangert blant de tre største byene i verden for å leve. Når du oppnår en mastergrad fra NYIT-Vancouver, vil du også bli en del av NYITs globale universitet. Du kan velge å starte programmet i Vancouver og fullføre det i New York eller andre globale universiteter. NYIT-Vancouver tilbyr følgende programmer:

 • Energistyring, MS
 • Informasjon, nettverk og datasikkerhet, MS
 • Undervisningsteknologi, MS
 • Master Of Business Administration, MBA
 • Master of Business Administration, MBA, Finans konsentrasjon

Ligger i hjertet av sentrum av byen, i nærheten av bedriftshovedkontorer i økonomi, bank, gruvedrift, servicesektor, naturressurser og IT-bedrifter, ligger campuset med datalaboratorier, studentesalonger og et fjernundervisningssenter. Små klasser fører til store muligheter for praktik, praktik og mentorprogrammer hos ledende kommersielle og finansielle institusjoner i området. Vårt campus-fellesskap omfatter spesialinteresseklubber, studentrådgivende råd og et ærefellesskap, og organiserer en rekke sosiale og fritidsaktiviteter gjennom året. Rett utenfor og rundt er en spektakulær kystby, rik på mangfold, levende med kunst og kultur, og fantastisk i sin naturlige skjønnhet.

Studer i New York

Start din grad i Vancouver og fullfør den i New York, flaggskips campuset til NYITs Global Exchange-program. Du kan også velge å studere på vår campus i Abu Dhabi eller Kina. Eller du kan besøke NYIT i New York gjennom vårt Vancouver-baserte Study Tours-program og oppdag denne fantastiske byen. Utforsk nye kulturer og karriereveier mens du gjør venner med klassekamerater fra hele verden.

akkreditering

New York Institute of Technology er akkreditert av The Middle States Commission for Higher Education i USA. The School of Management er akkreditert av AACSB International, en global akkreditering som inkluderer alle NYITs forretnings programmer rundt om i verden, inkludert Vancouver. I British Columbia, Canada, er NYIT autorisert av Ministry of Advanced Education og er blant British Columbia EQA-utpekte etterskole. NYIT er også oppført på nettstedet for statsborgerskap og innvandring Canada (CIC) som deltakelse i programmet for arbeidstillatelse utenfor campus og er oppført på nettstedet til det kanadiske informasjonssenteret for internasjonale legitimasjoner.

Karriere Tjenester

Som en bro mellom universitetet og arbeidsgivere forbereder vi NYIT-Vancouver studenter og alumner for arbeidsverdenen ved å tilby:

 • Personlig karriere rådgivning
 • Opplæring i CV og intervju ferdigheter
 • Praktik og arbeidsplasser
 • Graduate school forberedelse og rådgivning
 • Bransjespesifikke verksteder og panelpresentasjoner
 • Karriereorienterte ekskursjoner til bedrifter
 • Nettverksarrangementer for studenter, alumner og fagfolk fra bransjen
 • Aktive arbeidsgiverdatabaser for karriereutvikling
 • Alle karriere tjenester muligheter og tjenester som tilbys av NYITs hovedkontor for karriere tjenester.

I motsetning til andre universiteter tilbyr NYIT disse verdifulle karriertjenester til deg for livet.

Steder

Vancouver

Address
NYIT-Vancouver
701 W. Georgia St., 17th floor

V7Y 1K8 Vancouver, British Columbia, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

AACSB Accredited