Northeastern University Canada

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Northeastern ble grunnlagt i 1898 og er et topp 50 globalt forskningsuniversitet og den anerkjente leder innen erfaringslæring, forankret i verdens største og mest innovative samarbeidsutdanningsprogram. Vi integrerer klasseromsstudier med muligheter for profesjonelt arbeid, forskning, service og global læring i 128 land.

Våre kjerneverdier

Bidrag

Northeastern søker å bidra til individuell oppfyllelse av hvert medlem av campus, til velferden i de omkringliggende samfunnene, og til løsninger som vil imøtekomme globale og samfunnsmessige behov.

Mangfold

Northeastern feirer mangfold i alle dens former og fremmer en kultur med respekt som bekrefter intergruppeforhold og bygger fellesskap.

Integritet

Northeastern driver hver av sine aktiviteter og interaksjoner med integritet, og opprettholder de høyeste etiske standarder.

engasjement

Northeastern fremmer aktivt engasjement i undervisning og læring, i stipend og forskning, i livet til urbane samfunn og med våre studenter og venner.

Mulighet

Northeastern gir muligheter til de som prøver å overvinne ulemper og viser et stort løfte om fremtidig suksess.

En tradisjon for lederskap

Northeastern startet med en ny idé: at høyere utdanning ville bli beriket ved å integrere studentenes kursoppgaver med muligheter for erfaring innen deres studieretning; at et universitet best kan tjene studentene sine og lede innovasjon ved å engasjere seg direkte i samfunnet gjennom partnerskap med arbeidsgivere.

Etter hvert som universitetet har vokst gjennom flere tiår, har bredden i samfunnet og engasjementnivået vårt også gjort. I dag er co-op kjernen i verdens største eksperimentelle læringsprogram, som strekker seg til mer enn 3.300 arbeidsgivere i 128 land.

Northeasterns ledelse innen erfaringslæring er grunnlaget for ledelsen i å utvikle globale utdannings- og forskningspartnerskap rundt om i verden - og kandidat-campusene i Seattle og Charlotte, North Carolina, og knutepunktet i Silicon Valley er den siste manifestasjonen av det lederskapet. Akkurat som i 1898, samarbeider Northeastern med lokalsamfunn i partnerskap som er viet til å fremme utdanning og økonomisk vekst.127373_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Opplev vårt globale nettverk

Northeasterns nettverk av bedriftsledere, studenter og studenter strekker seg til tusenvis av organisasjoner i mer enn 150 land. Å bli med er enkelt: Meld deg på som student eller partner ved universitetet, og du er en del av det nordøstlige nettverket. Du vil være koblet til fagpersoner og jevnaldrende som vil åpne de rette dørene, enten du starter karrieren eller fremmer virksomheten.

Bransjeprogrammer som er basert på erfaringslæring

Northeasterns online-kurs er ikke bare klasseromsbaserte kurs limt inn i nettmiljøet. I samarbeid med læringseksperter og bransjepartnere er vi det første universitetet som opprettet en online utdanningsmodell drevet av kognitiv vitenskap, informert av arbeidsgivere, og drevet av erfaringslæring. Programmet inkluderer en ekstra erfaringsdimensjon gjennom samarbeidsutviklede læreplaner, samarbeidsopplæringsplasser og bedriftsboliger, case-studier og spesielle prosjekter.

Et nettverk av regionale campus, sentrum og 3.300 globale partnere

Toronto er det siste tilskuddet til universitetets globale nettverk, som inkluderer flaggskip campus i Boston samt regionale campus i Charlotte, North Carolina, Seattle og San Francisco Bay Area. Denne unike og kraftige kombinasjonen av utdanning og forskning, tilpasset en regional og global arbeidsstyrke og utviklingsbehov, flytter høyere utdanning utover en modell som har endret seg lite i århundrer.

Universitetets partnerskap - gjennom grunnfag- og doktorgradsutdanninger, samt fakultetsforskningssamarbeid - inkluderer mer enn 3.300 bedrifter og ideelle organisasjoner i mer enn 150 land på seks kontinenter.

Et globalt alumnennettverk

Northeasterns 255 000 pluss studenter utgjør et verdensomspennende samfunn av profesjonelle og engasjerte borgere. Universitetets 25 amerikanske alumni-kapitler, åtte internasjonale kapitler, og alumni-delegater i mer enn 80 land holder alumni koblet og fungerer som en ressurs for nåværende studenter på internasjonale samarbeid.

Fremmer karrierer

Karriertjenestene våre - rangert av Princeton Review blant de fire beste i landet i syv år på rad - tilbyr studenter og studenter over hele vårt nettverk disse ressursene og mer: tilkoblinger til tusenvis av arbeidsgivere, karriererådgivning, jobbsøking og forberedelse av intervju, og koblinger til en rekke online- og personlige karrieretjenester.

Den nordøstlige fordelen

Northeastern ble grunnlagt i Boston i 1898, og er et globalt forskningsuniversitet og verdensledende innen erfaringslæring, med studiesteder i Boston, Charlotte, San Francisco Bay Area, Seattle og nå Toronto. Vi vet at i en tid med rask teknologisk endring, må du fortsette å lære for å følge med.

Innovative programmer

Masterprogrammene våre er i tråd med noen av Torontos raskest voksende næringer. Alle programmene våre tilbys fullstendig online eller i et fleksibelt hybridformat (som kombinerer online og i klassen instruksjon). Ta klasser undervist av Northeasterns verdensklasse fakultet på din egen timeplan.

Et globalt nettverk

Med vårt voksende nettverk av studiesteder bringer Northeastern et unikt perspektiv på talent- og innovasjonsbehovene til noen av verdens mest dynamiske byer.

Erfaringsmuligheter

Northeastern tilfører bransjejustert erfaring til hvert kandidat- og profesjonsstudium gjennom det anerkjente co-op-programmet og vår innovative XN-læringsplattform - der studenter jobber direkte med en bransjesponsor på et kortsiktig forretningsprosjekt.

Leveringsmodellen vår

Nordøstlige fakultetsmedlemmer i online- og hybridbaserte programmer integrerer deres dype teoretiske kunnskaper med sterk yrkeserfaring. Ved hjelp av teknologiverktøyene som har gjort nettbasert utdanning til et rikt læringsmiljø, trekker de fra en lang rekke ressurser som gjør det mulig for studentene å bruke ny kunnskap direkte på arbeidsplassens problemløsningsbehov.

Studiene våre er designet for å la hver student velge mellom online og hybrid læringsalternativer. Vi gjør vårt ytterste for å tilby kurs i en rekke formater; påmeldinger bestemmer imidlertid kurstilbud fra termin til termin.

Vårt hybridformat - blanding av læring på nettet og i klasserommet - tilbyr studentene det beste fra begge verdener: fleksibiliteten og bekvemmeligheten ved nettbasert utdanning og det personlige, fakultetet og fagfelleinteraksjonen mellom klasseromsbaserte programmer.

Toronto-campus

Northeastern University, et topprangert, ideelt universitet i USA, har etablert særegne regionale campus i utvalgte byer, og tilbyr bransjeprogrammer som er utviklet for å hjelpe yrkesutøvere med å oppnå sine karrieremål. Nordøstlige Toronto-campus åpnes med tre Master of Science-programmer som er etterspurt blant regionens arbeidsgivere - prosjektledelse, cybersecurity og reguleringssaker for medisiner, biologi og medisinsk utstyr. Skreddersydd etter Torontos behov som et verdensøkonomisk senter. Disse programmene tilbyr yrkesaktive fagfolk en klar vei til å fremme karrieren mens de bor hos sine nåværende organisasjoner: tidsplanen fleksibilitet for online utdanning kombinert med det fremragende fakultetet, akademiske ressurser og programstøtte til en ledende amerikansk forskningsinstitusjon.

The Vancouver Location

Northeastern University i Vancouver er vår første beliggenhet i British Columbia og andre i Canada. Vi er glade for å bli med på den raske fremveksten av den internasjonale superhuben kjent som Cascadia Innovation Corridor sammen med Northeasterns beliggenhet i Seattle og selskaper som Amazon, Microsoft, SAP, Sony, Copperleaf, Unbounce, Traction on Demand, Finger Food Advanced Technology Group, Fortinet , og mer.

Vancouver appell blir anerkjent gang på gang gjennom forskning og rapporter som fokuserer på en grunnleggende prioritering - for å fortsette sin meteoriske økning som et teknologisenter i verdensklasse, trenger Vancouver talent i verdensklasse. For å drive innovasjon og vekst i økonomien søker Vancouver og British Columbia i økende grad de lyseste og mest ambisiøse studentene til å studere relevante programmer som sikrer dyktige karrierer. Og de som lykkes blir belønnet med muligheten til å balansere en rik og mangfoldig karriere med en livsstil som er uten sidestykke, med Vancouver enestående naturskjønnhet og sitt rykte som en trygg og svært mangfoldig by.

Steder

Toronto

Address
Northeastern University Canada, First Canadian Place 100 King Street West, Suite 4620, Box 400
Toronto, Ontario, Canada

Vancouver

Address
Northeastern University Canada, 333 Seymour St,
Vancouver, British Columbia, Canada