Ontario Tech University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi fremmer oppdagelsen og anvendelsen av kunnskap for å akselerere økonomisk vekst, regional utvikling og sosial innovasjon. Vi inspirerer og utstyrer studentene våre og våre kandidater til å gi en positiv innvirkning i en teknologifokusert verden.

Våre prioriteringer

Teknologi med samvittighet

Vi tar sikte på å forbedre menneskers og planetenes liv gjennom etisk anvendelse av teknologi. Det er en nøkkelkomponent i undervisnings- og læringspraksis, administrative prosesser og innovative forskningsprosjekter.

For oss handler det ikke bare om å utvikle det neste tekniske gjennombruddet. Forståelse og integrering av sosiale og etiske implikasjoner av teknologi skiller oss som universitet.

Læring tenkt på nytt

Vi tilpasser oss det stadig skiftende utdanningslandskapet ved å eksperimentere med de mest effektive måtene å levere fleksibel og dynamisk læring, og gi flere valg til flere mennesker.

Ved å tilby en rekke akkreditiver og erfaringsmessige læringsmuligheter, og gnistende entreprenørskapsaktiviteter, gir vi lærersentrerte utdanningsmuligheter.

Opprette en klebrig campus

Vi fremmer positive sosiale endringer og oppmuntrer til en tilgjengelig, rettferdig, mangfoldig og inkluderende kultur for campus-samfunnet vårt.

Enten det er å forske på et av våre mer enn 80 høyteknologiske laboratorier, møte i kollisjonsrom som The Hive Café eller Brilliant Catalyst, bli med i en klubb eller delta i hundrevis av arrangementer på campus, er vårt universitet et sted å gjøre varig tilkoblinger.

partnerskap

Vi hjelper industri, samfunn, myndigheter og akademiske partnere til å bli mer effektive ved å bringe dem sammen med studenter og forskere for å avdekke innovative løsninger for våre partners mest presserende problemer.

Vi samarbeider med organisasjoner, lokale og utenlandske, for å bringe synergier, ideer og innsikt i vårt forsknings- og undervisningsmiljø - dynamiske rom som bidrar til en mer velstående sosial struktur og planet.

Forteller historien vår

Vi har jobbet hardt for å bygge et nytt universitet fra bunnen av, og vi har nå en track record. Vi er en skjult perle, og nå er det på tide å dele historien vår med verden.

Vi slår konsekvent godt over vektklassen vår i rangeringer, konkurranser, forskning og mer. Vi er stolte av vår entreprenørånd og vi er sikre på hvem vi er, og hvor vi er på vei.

Steder

Oshawa

Address
Simcoe Street North,2000
L1G 0C5 Oshawa, Ontario, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss