Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Bli med på Rocket Sky Team, en livsskiftende opplevelse, og 96% av våre kandidater er profesjonelle animatorer i dag.

HVORFOR KOMMER DU TIL ROCKET SKY TEAM?

Vi er forskjellige. Rocket Sky bruker en 'simulert produksjonsmiljø' tilnærming til læring, som etterligner et virkelige animasjonsstudio. Denne prosessen utvikler ferdigheter på høyeste nivåer mens konditionering våre studenter til å jobbe i den virkelige verden, alt mens de fortsatt er i skolen.

ROCKET SKY-STRATEGIEN

Rocket Sky Learning System ble født ut av mange års profesjonell produksjonserfaring, og mange års faglig utdannelseserfaring. Vi fokuserer på klassiske animasjonsprinsipper og grunnleggende grunnleggende og bruker dem til 3D-programvaren. Denne enkle tilnærmingen utvikler kunsten og kunstneren. Repetisjon er ferdighetsmor, og ved å benytte vår unike, en-mot-mentorstilstilte tilnærming til læring, og fokus på fundamentale snarere enn programvare, blir Rocket Sky-studentene dyktige i alle fasene av denne allusive kunstformen, og til slutt vil kunne produsere høyeste kvalitet portefølje arbeid for å vise frem disse ferdighetene.

Våre mentorer

Vårt team av instruktører jobber for noen av verdens ledende studioer. Vår kollektive yrkeserfaring i spill-, tv- og filmindustrien, kombinert med vår pedagogiske bakgrunn og grunnleggende tilnærming til utviklingsopplæring, er det som skiller oss fra resten. Våre animasjonskreditter inkluderer skyte med en sjanse for kjøttboller jeg

VÅR MEDLEMSKAP ER FOR LIV

Animasjon er en uendelig søken etter forbedring, og våre studenter kan fortsette å lære og forbedre å bruke vårt innhold og tilgang til våre instruktører i årene som kommer. Vi er en lykkelig familie og vårt nettverk er stort og fortsetter å vokse.

KOSTNADER

Rocket Sky's undervisningskostnader er blant de laveste i high end karakter animasjonstrening i verden. Studentens porteføljer er sammenlignbare med $ 100.000, 4-årige studieprogrammer. Vårt undervisning er for tiden satt til vår innledende sats på $ 5 400 USD og vil forbli til den hastigheten til tidlig i 2019.

Vi tilbyr også undervisningsplaner for å hjelpe våre studenter med å betale undervisning mens de trener. Spør oss om våre finansprogrammer.

Steder

Edmonton

Address
ONLINE


Edmonton, Alberta, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: