Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Rocket Sky

Vi er en gruppe av profesjonelle spillefilm, tv og dataspill animatører som mentor og utvikle karriere-minded studenter til faglig kvalitet animatører, helt online. Våre profesjonelle studiepoeng inkluderer Regn med en sjanse til kjøttboller I & II, Pacific Rim, Hotel Transylvania, Smurfs I & II, Escape from Planet Earth, Ninja Turtles og kommer snart, Jurassic World, bare for å nevne noen. I en verden der bare 6% av nyutdannede fra 3D-programmer ende opp med å jobbe i bransjen, over 80% av studentene vi har trent arbeider i dag.

VERDENSKLASSE PROFESSIONAL Mentor / INSTRUKTØRER Utrolig lav undervisning priser for high-end ANIMASJON TRAINING DET ER HELT ONLINE. FULL-TIME eller deltid TRENING PÅ EGEN TID OG PACE GRATIS AUTODESK MAYA SOFTWARE Våre studenter er for livet, for å fortsette å arbeide med våre ROCKET SKY TEAM og utvikle sitt talent i mange år framover

Hvorfor studere Rocket SKY? Rocket Sky er en online mentorer og livslang animasjon klubb som trener og utvikler lidenskapelige, karrierebevisste artister til profesjonelle kvalitet karakteranimatører. Hvis du er lidenskapelig om en karriere innen animasjon for TV, spillefilmer eller TV-spill, fyll ut skjemaet til høyre, og se om du kvalifiserer for opptak på CANADA fineste figuranimasjon SCHOOL.

The Rocket SKY TILNÆRMING The Rocket Sky Learning System ble født ut av mange års yrkeserfaring, og års yrkesutdanning opplevelse. Vi fokuserer på klassiske animasjons prinsipper og grunnleggende forutsetninger og anvende dem i 3D-programvare. Denne enkle tilnærmingen utvikler kunsten og kunstneren. Repetisjon er mor til dyktighet, og ved å utnytte vår unike mentor-stil tilnærming til læring, små og store prosjektbaserte oppgaver og fokus på grunnleggende i stedet for programvare, Rocket Sky elevene bli dyktige i alle fasetter av denne allusive kunstform, og til slutt vil være i stand til å produsere den høyeste kvalitet portefølje arbeid for å presentere disse ferdighetene.

Våre mentorer Vårt team av mentorer jobbe for noen av verdens ledende studioer. Vår kollektive yrkeserfaring i gaming, tv-og filmindustrien, kombinert med vår utdanningsbakgrunn og fundamental tilnærming til utviklings utdanning er det som skiller oss fra resten.

Du kan lese mer på vår hjemmeside: www.rocketsky.ca /

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Videoer

Rocket Sky Animation School