Reeves College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Siden 1961, har Reeves College åpnet en verden av muligheter og opplæring for studenter gjennom utdanning og opplæring. Gjennom årene har høgskolen fikk et rykte for pleie svært dyktige forretningsfolk. Våre karriere diplom programmer hjelpe elevene med ferdigheter som trengs for å starte virksomhet og helsetjenester karrierer. Institutt for Studier utvikler pensum i samråd med næringslivet og helsevesenet samfunn for å sikre at kandidatene oppfyller gjeldende krav industrien. Høgskolen personale og lærere forstår at studenter ønsker kvalifikasjoner som arbeidsgiverne etterspørsel og streber etter å gi dem opplæring og ferdigheter for karriere suksess. Hvert program tog enkeltpersoner å bruke den mest aktuelle programmer, programvare og teknikker i sine fagfelt. Dessuten er programmer tilbys på en modulær basis, slik at elevene lærer et fag om gangen og på en progressiv måte. Fakultet medlemmer ved Reeves College er både dyktig instruktører og dyktige fagfolk som har kunnskap og kompetanse på sine respektive felt forbedre læringsprosessen i klasserommet og arbeidssted. INSTITUTT FOR BUSINESS - Fakultetet ved Institutt for økonomi og sykehus er dyktig instruktører og erfarne fagfolk. Deres erfaring og kunnskap vil hjelpe deg å utvikle de nødvendige ferdigheter som arbeidsgivere etterspør. Små klassen størrelser tillate instruktører til å tilbringe mer tid med deg på en en på en basis, noe som sikrer at du får en god utdanning. DEPARTMENT OF HEALTH CARE - Fakultetet ved Institutt for helsefag er kunnskapsrike, industri erfarne fagfolk som er fullt ut forpliktet til å hjelpe deg å bli en dyktig og allsidig utøver. Plus de sterke relasjonene vi har gjort i helsevesenet samfunnet hjelpe oss å holde tritt med markedets behov og endringer i feltet. INSTITUTT FOR TEKNOLOGI - Institutt for Teknologi er dedikert til å gi deg en svært omfattende tilnærming til karrierer i teknologi-relaterte yrker. Våre instruktører bruke de mest aktuelle programmer og praktiske teknikker for å sikre at du utvikler ettertraktede salgbare ferdigheter som jobber i "virkelige" verden. Pluss gratis oppgradering av kurs etter at du oppgraderer, sikrer at du vil alltid være etterspurt. Verdiforslag

  1. 49 år utdannelse Albertans for Business, Technology og Helse relaterte yrker.
  2. akselerert, markedsstyrt programmer for å trene studentene i løpet av noen måneder inn et konkurranseutsatt arbeidsmarked.
  3. Hands-on trening hjelper utvikle kompetanse nyutdannede vil bruke i arbeidsstokken.
  4. Instruktører er også industri-erfarne utøvere i de feltene de underviser.
  5. Tilpasset opplevelse på grunn av liten klasse størrelser. Studentene har mer interaksjon med instruktører.
  6. Karriere og Employment Services tilgjengelig for å bistå studentene i løpet programmet og når de er utdannet til å søke og sikre en jobb i deres foretrukne karriere feltet.
  7. Steder i Calgary, Edmonton, Lethbridge og Lloydminster.

Steder

Calgary

Address
Reeves College Calgary City Centre Campus 200-206 7th Avenue SW,
T2P 0W7 Calgary, Alberta, Canada

Calgary

Address
Reeves College Calgary North Campus 111-2323 32nd Ave NE,
T2E 6Z3 Calgary, Alberta, Canada

Lloydminster

Address
44 Street,5704
T9V 2A1 Lloydminster, Saskatchewan, Canada

Lethbridge

Address
4 Avenue South,601
T1J 0N6 Lethbridge, Alberta, Canada

Edmonton

Address
Jasper Avenue,10004
T5J 1R3 Edmonton, Alberta, Canada