Les den offisielle beskrivelsen

Handle om

Royal Roads University ligger i et av Canadas vakreste nasjonale historiske steder, og har en lang historie av fortreffelighet. I 2015 feiret vi 75 års lederskap og læring - 55 år som militærhøgskole og 20 år som et offentlig anvendt forskningsuniversitet.

Vi forstår behovene og aspirasjonene til våre studenter, og vi har skapt muligheter for å levere en pedagogisk opplevelse som passer til din livsstil. Vår kohortmodell har gruppebasert kursarbeid, som gir en ressurs for likesinnede jevnaldrende for å dele, utfordre og vokse med hele programmet. Selv etter opplæringen fortsetter disse gruppene å støtte dine ønsker for å sikre at livet ditt skifter opplevelse med oss, har gjort det mulig ikke bare profesjonell forvandling, men også personlig.

Vi har en unik læringsmodell - vi kaller den "effektiv"

Programmene som tilbys på Royal Roads University gir våre lærere verktøy og teknikker som kreves for å være effektive etter eksamen. Uansett om du er på utkikk etter en ny karriere eller ønsker å forbedre din stilling, økonomisk og profesjonelt, i din nåværende organisasjon, kan vår blandede læringsmodell av onlinekurs og intensive campus-residenser bruke det du lærer i dag.

Vår online læringsmodell lar deg fortsette å jobbe mens du fullfører din grad. Programmet starter med et kort opphold på campus som lar deg møte resten av elevene i kohorten din, etterfulgt av avstandskurs som leverer det teoretiske og informasjonsbaserte materialet i programmet. Moodle, plattformen som brukes til nettbasert læring, forenkler leveransen av læringsmateriell, samtidig som du gir mulighet til å samhandle og engasjere seg med stipendiater og professorer.

Hva gjør oss annerledes

En bærekraftig fremtid

På Royal Roads University forstår vi at miljøledelse er nødvendig, og vi er stolte over at våre studenter, fakultet og ansatte støtter denne retningen. Klimaendringer er en av de mest kritiske utfordringene i vår tid, og vi er fokusert på tiltak som støtter bærekraftig utvikling i campus. Miljømessig bærekraft er ikke bare i seg selv knyttet til vårt undervisnings- og forskningsmandat, det er en utfordring som krever en slags tverrfaglig og samarbeidende problemløsning der vi utmerker oss.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


Royal Roads University

I løpet av Master of Arts i Tourism Management (MATM) -programmet, lærer du på forhånd fra bransjeeksperter hvordan du skal takle utfordringene som dagens turisme og gjes ... [+]

Oversikt

Den globale turismeindustrien krever lidenskapelige entreprenører og ledere med avansert, bransjespesifikk opplæring. Master of Arts i Tourism Management (MATM) programmet er utviklet for å hjelpe deg å oppfylle denne etterspørselen.

Hvis du har en lidenskap for internasjonal reise, bærekraftig turisme eller en hvilken som helst annen fasett av turisme og gjestfrihet, kan MATM-programmet hjelpe deg med å skaffe deg ferdighetene og opplevelsen til å trives i noen spennende og svært givende karriereveier.

Laget i samarbeid med bransjeeksperter, vil dette programmet utstyre deg med ledelsesverktøy, avansert kunnskap og real-world ferdigheter for å takle de mest presserende problemene og kapitalisere på de nyeste trender innen global turisme.... [-]

Canada Victoria
April 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 24 måneder
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Royal Roads University

Master of Arts i interkulturell og internasjonal kommunikasjon på Royal Roads University er et innovativt personlig, profesjonelt og akademisk utviklingsprogram, designet ... [+]

Oversikt

Master of Arts i interkulturell og internasjonal kommunikasjon er et 36 studiepoeng, på campus eller blandet program på Royal Roads University . Det er et innovativt personlig, profesjonelt og faglig utviklingsprogram, designet for studenter som ønsker å forfølge en kommunikasjons karriere i vår stadig mer diversifiserte og globaliserte verden. Dette programmet leveres i to formater: et 18 måneder på campus-program, eller en toårig blandet modell, som omfatter online læring med et campus-opphold.

Catering til den økende etterspørselen etter strategiske og uavhengige tenkende kommunikasjonsprofessorer som kan hjelpe organisasjoner til å reagere på det raskt foranderlige globale miljøet, vil kandidatene utvikle ferdighetene som er nødvendige for å kommunisere effektivt i komplekse forhold, ved hjelp av ulike medier og kommunikasjonsgener, og engasjerer ulike publikum på tvers av flere kulturelle innstillinger. Studentene vil utforske interkulturell og internasjonal kommunikasjonsteori, akademisk skriving og kommunikasjon, medieforhold i en global sammenheng, offentlige anliggender og advocacy, sosial markedsføring og mer.... [-]

Canada Victoria
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 22 måneder
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Royal Roads University

Master of Global Management grad gir en utdanningsnivå internasjonal business management utdanning som gjør at du kan utvikle og demonstrere evner som kreves for å styre ... [+]

Oversikt

Internasjonal virksomhet i dagens økonomi krever at fagpersoner har et perspektiv basert på praktisk erfaring og akademisk bevissthet - den ideelle kombinasjonen av ferdigheter til å jobbe og lede mennesker og prosjekter på en kompleks global markedsplass.

Master of Global Management er en 42 studiepoeng, internasjonal business management grad, designet spesielt for arbeidende fagfolk som ønsker å utføre med følsomhet og smidighet på den globale arbeidsplassen. Minst 2 års, heltid, relevant arbeidserfaring er nødvendig for å søke på programmet. Vi tilbyr et praktisk program hvor du får kunnskap mens du lager forbindelser med fagfolk fra Canada og rundt om i verden. Nyutdannede fra dette programmet er dyktige, arbeidsklare ledere og ledere med et globalt tenkemåte, kulturell bevissthet, og en forståelse av måtene som disipliner som regnskap og lov varierer på tvers av industri og markeder.... [-]

Canada Victoria
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 19 måneder
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Royal Roads University
Nettsted
Telefon
250.391.2511