Royal Roads University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Handle om

Royal Roads University ligger i et av Canadas vakreste nasjonale historiske steder, og har en lang historie av fortreffelighet. I 2015 feiret vi 75 års lederskap og læring - 55 år som militærhøgskole og 20 år som et offentlig anvendt forskningsuniversitet.

Vi forstår behovene og aspirasjonene til våre studenter, og vi har skapt muligheter for å levere en pedagogisk opplevelse som passer til din livsstil. Vår kohortmodell har gruppebasert kursarbeid, som gir en ressurs for likesinnede jevnaldrende for å dele, utfordre og vokse med hele programmet. Selv etter opplæringen fortsetter disse gruppene å støtte dine ønsker for å sikre at livet ditt skifter opplevelse med oss, har gjort det mulig ikke bare profesjonell forvandling, men også personlig.

Vi har en unik læringsmodell - vi kaller den "effektiv"

Programmene som tilbys på Royal Roads University gir våre lærere verktøy og teknikker som kreves for å være effektive etter eksamen. Uansett om du er på utkikk etter en ny karriere eller ønsker å forbedre din stilling, økonomisk og profesjonelt, i din nåværende organisasjon, kan vår blandede læringsmodell av onlinekurs og intensive campus-residenser bruke det du lærer i dag.

Vår online læringsmodell lar deg fortsette å jobbe mens du fullfører din grad. Programmet starter med et kort opphold på campus som lar deg møte resten av elevene i kohorten din, etterfulgt av avstandskurs som leverer det teoretiske og informasjonsbaserte materialet i programmet. Moodle, plattformen som brukes til nettbasert læring, forenkler leveransen av læringsmateriell, samtidig som du gir mulighet til å samhandle og engasjere seg med stipendiater og professorer.

Hva gjør oss annerledes

En bærekraftig fremtid

På Royal Roads University forstår vi at miljøledelse er nødvendig, og vi er stolte over at våre studenter, fakultet og ansatte støtter denne retningen. Klimaendringer er en av de mest kritiske utfordringene i vår tid, og vi er fokusert på tiltak som støtter bærekraftig utvikling i campus. Miljømessig bærekraft er ikke bare i seg selv knyttet til vårt undervisnings- og forskningsmandat, det er en utfordring som krever en slags tverrfaglig og samarbeidende problemløsning der vi utmerker oss.

Steder

Victoria

Royal Roads University

Telefon
250.391.2511