Les den offisielle beskrivelsen

Velg Saint Marys universitet!

Saint Marys universitet ble grunnlagt i 1802 og ligger i Halifax, Nova Scotia, Canada. Universitetet har en lang tradisjon for faglig fortreffelighet i undervisning og forskning. Vårt campus er hjem for mer enn 7000 studenter fra over 115 land. Saint Marys universitet er anerkjent som en av de mest internasjonaliserte studentpopulasjonene i Canada.

I tråd med mottoet vårt, Age Quod Agis - Gjør det du har gjort, vi har oppnådd fortreffelighet i lavere studier innen liberale kunst, miljøstudier, næringsliv, vitenskap og teknologi. Vi tilbyr også oppgradere programmer i områder med særlig styrke. Alle våre akademiske programmer er akkreditert og anerkjent internasjonalt for å sikre at studentene har verdensomspennende tilgang til sysselsetting og oppgradering.

Alle våre programmer innen Sobey Business School har mottatt det høyeste nivået av internasjonal akkreditering. AACSB akkreditering spenner fra våre Bachelor of Commerce til vår PhD i Business Management.

Vi har et Bachelor of Science-program kjent for antall forskningsmuligheter tilgjengelig for studenter. De studere områder av grønn kjemi er i stand til å benytte seg av de grønne takforskningsanleggene til det nye Atrium og Global Learning Commons mens astrofysikkstudenter bruker tid på Burke Gaffney Observatory på campus.

Saint Marys Bachelor of Arts-grad er kjent for sin fleksibilitet og et bredt spekter av kurstilbud, inkludert noen svært unike majors som International Development Studies, Criminology, Asian Studies og Atlantic Canada Studies.

View of downtown Halifax from Dartmouth with the waterfront and the Purdy's Wharf. Halifax, Nova Scotia, Canada.

Topp 5 grunner til å velge Saint Marys universitet

1. Et rikt støttende samfunn

Campus ligger på en enkelt, vakker byblokk. Du vil raskt danne meningsfulle forbindelser med andre studenter, og føle deg komfortabel i ditt nye hjem. Når du føler deg omtalt, kan du oppnå mer.

2. Professorer som kjenner deg

Med gjennomsnittlige innledende klassestørrelser på bare 40, vil du ikke bare føle deg koblet til andre studenter, men du vil kunne bli kjent med dine professorer. Med tilgang til professorer som bryr seg om din faglige prestasjon og fremtid, har du den slags personlig støtte som gjør en forskjell.

3. Læring ved å gjøre

Ved Saint Marys, tror vi at elevene lærer seg bedre og raskere når de legger teori til å jobbe i den virkelige verden. Til dette formål tilbyr vi erfaringsbaserte læringsmuligheter, laboratorier, co-op, (internship i alle fakulteter), reiser i utlandet, og reelle forskningsmuligheter.

4. Et vell av forskningsmuligheter

Hvis du er lenger i din akademiske karriere, bla gjennom de mange kandidatprogrammulighetene vi tilbyr (hvorav mange er unike i regionen).

5. Tradisjonen med faglig fortreffelighet

Om lag 98% av våre heltidsprofessorer har deres Ph.D., som er mer enn noe annet universitet i provinsen. Disse dyktige professorer gir deres dybde for erfaring til klasserommet til din fordel, og vårt rike samfunn av alumner bringer den virkelige verden til deg. Hvis du noen gang trenger en hjelpende hånd underveis, er faglig støtte, helse, karriere og opptak hjelp til din tjeneste.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Saint Mary’s University

Saint Marys internasjonale mastergrad i engelskundervisning forbereder kandidater til internasjonal karriere i å undervise i engelsk som et ekstra språk. IMTE gir deg ikk ... [+]

IMTE - En global fordel for din engelskundervisningskarriereHøy kvalitet, meget praktisk faglig forberedelseLedende strategier for interkulturelle lærereCambridge engelsk sertifikat i språk for undervisning inkludert i programmet

Suksess som engelsklærer i en internasjonal setting krever et solid fundament i nåværende tilnærminger til engelskundervisning og omfattende praktisk erfaring i et bredt spekter av språkinlæringsmiljøer.

Saint Marys IMTE-program kombinerer disse grunnleggende og praktiske dimensjonene av internasjonal engelskspråklig lærerpreparasjon gjennom en nyskapende læreplan. Dette inkluderer dynamisk klasserominstruksjon, omfattende praktisk erfaring og videreutvikling av kommunikasjonsferdigheter på engelsk. Det er en vinnende kombinasjon som legger til profesjonell suksess. St. Marys IMTE vil gi deg en ettertraktet mastergrad i undervisning i engelsk som et internasjonalt språk.... [-]

Canada Halifax Regional Municipality
September 2019
Engelsk
Heltid studier
16 måneder
Campus
Les mer på norsk

SMU - Be Your Potential