Les den offisielle beskrivelsen

Verden er i endring. Og så er verden av virksomheten. På Telfer School of Management ved University of Ottawa Vi har forstått at det som teller går utover hva du kan telle. Vi streber etter å opprettholde et nettverk av høy kvalitet tilkoblinger - og hva som betyr noe for oss er å sette deg i sentrum av alt.

Hva er det som er viktig for deg, gir vi deg med alle midler til å gjøre et inntrykk.

Vi dele med deg de nære forbindelser vi har smidd med våre studenter og næringslivet, slik at du kan lære sammen med ledere, ledere og gründere som er så strålende som de er inspirerende.

Vi deler med deg ekspertisen til våre forskere, sine omfattende nettverk og deres samarbeid med organisasjoner i lokale, nasjonale og internasjonale næringsliv.

Våre programmer er laget for å forme innflytelsesrike ledere, ansvarlige ledere og innovative forskere som har en positiv innvirkning på livene til mennesker, organisasjoner og lokalsamfunn. Uansett hva dine mål, er vi alltid i nærheten for å hjelpe deg å nå dem.

Våre professorer er internasjonalt anerkjent for sin banebrytende forskning, sine ut av boksen tenkning, og deres ledelse av viktige forskningsnettverk. De tar på de viktigste problemstillinger overfor dagens bedriftsledere, forutse og utarbeide løsninger på morgendagens utfordringer, i alle felt av forvaltning, inkludert våre tre strategiske områder: forretningsanalyse og ytelse, helse systemadministrasjon, og innovasjon og entreprenørskap.

Hotellet ligger i hjertet av Ottawa, er vår skole den stolte akademiske hjemmet til noen 4300 studenter, 88 heltids fakultetet medlemmer, og over 25 000 studenter. Våre akkrediteringer fra de tre mest krevende internasjonale organisasjoner (AACSB, AMBA og EQUIS) understreker vår anerkjennelse som en av verdens fremste handelshøyskoler.

Strategiske Kompetanseområder

Den Telfer School of Management definerer en strategisk kompetanseområde (SAE) som en særegen, relevant og bærekraftig plattform for å nå nasjonale og internasjonale omdømme i forskning, undervisning og formidling.

Målet er å skape "hele spekteret" alvorlige bivirkninger som spenner fra grunnleggende og anvendt forskning, pedagogikk til program levering og oppsøkende.

Den Telfer School har identifisert følgende som sine tre strategiske kompetanseområder:

Innovasjon og entreprenørskap Helse Systems Management Business Analytics og ytelse

Akkrediteringer og rangering

Den Telfer School of Management er en av bare 2 handelshøyskoler i Canada og ett på mindre enn 70 handelshøyskoler i verden som har oppnådd Triple Crown of akkrediteringer.

International Business School akkrediteringer sikre at studentene får en topp kvalitet på opplæringen. En akkreditert institusjon tiltrekker seg ikke bare høyere kvalitet studenter, men det gir også gode forskningsmuligheter, og gir rom for global anerkjennelse.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Telfer School of Management

Alle store oppdagelser har én ting til felles: de startet med en person å spørre en stor spørsmålet. Vi, på Telfer School, vet transformative kraft av store spørsmål. De ... [+]

Hva blir din store spørsmålet?

Alle store oppdagelser har én ting til felles: de startet med en person å spørre en stor spørsmålet. Vi, på Telfer School, vet transformative kraft av store spørsmål. De kan frigjøre sinnene, åpner opp ubegrensede muligheter og for alltid forandre verden. Det er derfor vi opprettet Telfer Master of Science in Management.

tenke annerledes

Vårt program er designet med den hensikt å gjøre deg i stand til å fullt ut utnytte den revolusjonære kraften av store spørsmål:

Vi styrke deg med den intellektuelle selvtillit og bevissthet til å be inntrengende, originale spørsmål. Vi utstyrer deg med forskning oppfatning og ferdigheter som er nødvendige for å samle og syntetisere data knyttet til disse spørsmålene. Og vi hjelper deg med å utnytte talentet som trengs for å identifisere mønstre i disse dataene, viser klare og logiske forklaringer på disse mønstrene, og flytte nærmere avdekke banebrytende svar. ... [-]
Canada Ottawa
September 2019
Engelsk
Heltid studier
24 måneder
Campus
Les mer på norsk