Les den offisielle beskrivelsen

Senter for digitale medier (CDM) ligger på Great Northern Way Campus og huser Master of Digital Media (MDM) -programmet. CDM er også hjem for industristudier, og er vert for en rekke bransje- og profesjonelle utviklingsarrangementer. CDM ligger i to bygninger: CDM | 577, det originale hjemmet til MDM-programmet (en renovert Caterpillar traktor fabrikk) og CDM | 685, som åpnet naboen. CDM | 685 huser flertallet av lærerommene og har 76 studentleiligheter ovenpå. Den har student-sentrert design-MDM-studenter har en unik mulighet til å skape og gjenskape deres læringsrom mens de beveger seg gjennom programmet - inkludert 11 prosjektrom, et felles kjøkken og sosiale områder for både samarbeid og avslapping. CDM | 577 er hjemmet til CDMs interaktive laboratorium, fakultetskontorer, redigeringsanlegg og et 8 000 kvadratmeter flerfunksjonsanlegg kalt hangar. Det har også en rekke industristudier, et forskningsnettverk og vil snart ha en kafé. I tillegg har bygningen sykkelfasiliteter, et utmerket treningsrom og vertskap for en ukentlig opplæringsleir.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

The Centre for Digital Media - The CDM

Master of Digital Media-programmet er en internasjonalt anerkjent, forskningsinformert og industriell relevant profesjonell mester. ... [+]

Master of Digital Media-programmet er et internasjonalt anerkjent, forskningsinformert og industrielt relevant profesjonelt masterstudium.

Hva er vanlig mellom en vær-app på telefonen din, et racingspill på konsollen din og et topp moderne billedverktøy på et sykehus? Alle disse er digitale medieprodukter, og for å bygge dem krever team av profesjonelle digitale medier.

Digitale medier er innhold som lagres i digitale formater og vanligvis distribueres online. Verden vi lever i i dag er befolket av digitale medieprodukter, og skiftet fra tradisjonelle medier har skjedd i mange bransjer, inkludert bransjer som vanligvis ikke er assosiert med digitale medier - som helse, myndigheter og utdanning.... [-]

Canada Vancouver
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
The Centre for Digital Media - The CDM
685 Great Northern Way

Vancouver, British Columbia, BC V5T 0C6 CA