Les den offisielle beskrivelsen

Om Trent University

Et av Canadas toppuniversiteter, Trent University ble grunnlagt på ideen om interaktiv læring som er personlig, målrettet og transformativ.

Konsekvent anerkjent nasjonalt for lederskap i undervisning, forskning og studenttilfredshet, tiltrekker Trent utmerkede studenter fra hele landet og rundt om i verden .

Her forbinder bachelorstudenter og studenter med fakultet, ansatte og deres jevnaldrende gjennom ulike lokalsamfunn som spenner over høgskoler , klasserom, disipliner, praktisk forskning, fellesskap og samfunnsbaserte aktiviteter.

Over alle discipliner bringer Trent kritisk, integrativ tenkning til livet hver dag. Trents unike tilnærming til personlig utvikling gjennom støttende, samarbeidende samfunnsengasjement er i større etterspørsel enn noensinne. Studentene leder veien ved å skape erfaringer med rot i dialog, ulike perspektiver og samarbeid.

I et læringsmiljø som bygger en livslang lidenskap for inkludering, lederskap og sosial endring, er Trents studenter, alumner, fakultet og ansatte engasjert globale borgere som er katalysatorer i å utvikle bærekraftige løsninger på komplekse problemer.

Trents Peterborough campus kan skryte av prisbelønt arkitektur i en fantastisk naturlig setting ved bredden av Otonabee-elven, kun 90 minutter fra sentrum av Toronto, mens Durham GTA campus tilbyr et nært samfunn med en urban atmosfære, beleilig plassert i Oshawa, 40 minutter fra sentrum av Toronto.

Vi anerkjenner med respekt at vi er på det tradisjonelle territoriet til Mississauga Anishinaabeg . Vi gir vår takknemlighet til de første folkene for deres omsorg for og lærdom om vår jord og våre relasjoner. Kan vi ære disse lærene.

Trent har vært Ontarios # 1 grunnskole 7 år på rad

 • # 1 grunnskole i Ontario; # 3 i Canada 1
 • # 1 i Canada for stipendier og stipend 1
 • # 1 i Ontario for ekstracurricular aktiviteter 1
 • # 1 i Studentprisene i Ontario 1
 • # 2 i Ontario for studenttilfredshet 1
 • Blant topp 3,4% universiteter i verden 2

Trent kandidater får jobber

 • 95% av Trent grader ansatt etter to år 1
 • 87% av Trent grads ansatt seks måneder etter eksamen
 • Trent kandidater fra sykepleie, fysikk og fin
 • Landbruk og BioScience studenter fra Trent se en 96% høyere sysselsettingsgrad to år etter eksamen;
 • Nyutdannede fra utdanningsprogrammet på Trent ser en imponerende 97% høyere sysselsettingsgrad to år etter utdanning;
 • Humaniora akademikere ved Trent registrert en sysselsetting på 93% bare seks måneder etter opplæring, høyere enn gjennomsnittet i provinsen.

Trentstudenter er glad for at de kom

 • 95% av elevene er glade de valgte Trent
 • 94% av elevene er fornøyd med den generelle kvaliteten på trentopplæringen 3

Trent er leder innen forskning og innovasjon

 • # 4 grunnforskningsuniversitet i Canada 4
 • # 1 i publikasjonsintensitet i Canada 4
 • # 3 i publiseringsvirkning i Canada 4

Det er en spennende tid å være en Trent-student

1 Maclean's University Rankings, 2018 - først og fremst grunnkurs

2 Senter for World University Rankings, 2017

3 Canadian University Survey Consortium, 2012

4 Re $ earch Infosource Rankings, 2017

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Trent University

Dette nye profesjonelle masterprogrammet vil gi deg et konkurransefortrinn i arbeidsmarkedet med grunnlag i et bredt spekter av forretnings- og ledelsesdisipliner, fra re ... [+]

OversiktForstå de større sosiale problemene som virksomheten og organisasjonene står overfor i dagens miljø.

Dette nye profesjonelle masterprogrammet vil gi deg et konkurransefortrinn i arbeidsmarkedet med grunnlag i et bredt spekter av forretnings- og ledelsesdisipliner, fra regnskap til bedriftsfinansiering og markedsføring til strategisk ledelse. Utviklet for å møte behovene til dagens arbeidsgivere, vil du bli forberedt på å ta lederskap i ledelsen i Canada eller i utlandet.

Dette heltid, 16-måneders kursbaserte programmet tilbys av School of Business ved Trent University Durham Greater Toronto Area, spesielt for studenter som nylig har uteksaminert fra ikke-forretningsmessige store. Start programmet direkte etter universitetseksamen, eller med opptil fem års arbeidsopplevelse etter oppgradering. Programmet vil bli tilbudt over fire år og inkluderer en sommerarbeid integrert læringsmulighet.... [-]

Canada Oshawa
September 2020
Engelsk
Heltid studier
16 måneder
Campus
Les mer på norsk

MSc

Trent University

Trent er et av de første universitetene i Canada for å jobbe for å fylle opplæringsgapet for fagfolk i datavitenskap. Du vil bli unikt forberedt med verktøyene og teknikk ... [+]

OversiktDelve inn i det raskt voksende feltet av datavitenskap.

Trent er et av de første universitetene i Canada for å jobbe for å fylle opplæringsgapet for fagfolk i datavitenskap. Du vil bli unikt forberedt med verktøyene og teknikkene du trenger for å jobbe med og analysere dagens stadig mer komplekse datasett på alle områder av vitenskapen, samt næringslivet. Dette profesjonelle programmet kan fullføres på 16 måneder og legger vekt på praktiske ferdigheter innen visualisering, datautvinning, skybaserte tilnærminger og parallelle programmeringsevner. Forbered deg på karriere, inkludert Chief Data Officer, Data Scientist, Data Solutions Architect, Business Manager og Business Analyst.... [-]

Canada Peterborough
September 2020
Engelsk
Heltid studier
16 måneder
Campus
Les mer på norsk
Trent University

Fokuser på teorier og teknikker for økonomisk analyse når du forbereder deg til en karriere i egenkapitalanalyse, finansiell prognose, investeringsbank, kommersiell bank, ... [+]

Oversikt

Fokuser på teorier og teknikker for økonomisk analyse når du forbereder deg til en karriere i egenkapitalanalyse, finansiell prognose, investeringsbank, kommersiell bank, bedriftsplanlegging, porteføljestyring, pensjonsfondsstyring og andre muligheter i finanssektoren. Dette profesjonelle programmet kan fullføres på så lite som 12 måneder og innebærer en grundig studie av matematisk økonomi, portefølje og risikostyring, lineær programmering, økonomisk økonometri, numeriske metoder og økonomisk styring.

Program

Det er tre hovedmål for programmet:

Undervisningen i grunnleggende og felles analytiske modelleringsteknikker kreves for forskning i et stort antall kvantitative felt.Kryssbefruktningen som kommer fra å dele ideer med forskere i andre disipliner, og utviklingen av kommunikasjonsevner som kreves for at dette skal skje.Tilstrekkelig opplæring av studenten i hans / hennes valgte disiplin, inkludert kurs og en avhandling, for å tillate progresjon til en disiplinær ph.d. program på en annen institusjon.... [-]
Canada Peterborough
September 2020
Engelsk
12 måneder
Campus
Les mer på norsk

Discover Trent University

360 Video Experience

Anuj - Computing Systems, Computer Science Student

Jahanara - Business Administration Student

Juan - Biology Student

Andressa - Environmental and Life Sciences Student

Trent University - Durham
Nettsted
Telefon
905-435-5100
Trent University - Peterborough