The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The University of New Brunswick Saint John Avdeling for økonomi er der professorer faktisk vet navnet ditt.


Med vår lærer - elev forhold på 01:17 er du mer enn bare et tall. Vi bestreber oss på å bli kjent med våre studenter og engasjere dem i unike muligheter som er riktig for deres karriereutvikling. Vi er en liten, vennlig og dedikert fakultet med et oppdrag for å forbedre din forståelse av verden der du bor og arbeider, og for å gjøre deg i stand til å gjøre en betydelig forskjell i samfunnet. Vi ønsker at våre studenter til å være vellykket i uansett bestrebelser de velger å forfølge.


Våre studenter har muligheter til å gjøre og prøve ting her at de aldri kan få en sjanse til å gjøre på en større campus. Studentene har presentert papers på konferanser med sine professorer, vertskap for en lokal radio show, skrevet for studentavisen, servert på Saint John Board of Trade og interaksjon med noen av våre mest innflytelsesrike og inspirerende mennesker i vår by og provinsen.


Vi bringer virkelige verden opplever rett inn i våre klasserom


Selvfølgelig våre fakultetet medlemmer er smarte, men de er også ekte mennesker som tar med et vell av praktisk kunnskap til sin undervisning stil. Surfe gjennom fakultets profiler og se talentet som finnes blant våre team.


Vi har en entreprenør som lærer Small Business Strategy, en advokat / statsautorisert revisor som underviser Finance and Business Law og en IKT-ekspert som utfordrer elevene til å innlemme nye teknologier i sine oppdrag gjennom bloggbasert læring tidsskrifter og utnytte Google Docs i sine rapporter.

Steder

Saint John

University of New Brunswick - Saint John

Address
UNB Saint John
100 Tucker Park Road
P.O. Box 5050

E2L 4L5 Saint John, New Brunswick, Canada
Telefon
(506) 648-5500

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: