Université Du Québec En Outaouais UQO

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Quebec I Outaouais, FOR FUN LÆRING

Som et universitet som menneskelig dimensjon til rette for læring og refleksjon, har Université du Québec en Outaouais (UQO) vokst, utviklet seg og tilpasset sine programmer til rytmen av kundens behov samtidig som det tas hensyn til egenskapene til den region.

Med sitt medlemskap i nettverket av University of Quebec, kan UQO stole på de pedagogiske ressurser og fellestjenester av de største universitetssystemet i Canada.

Ligger i Gatineau, i hjertet av Outaouais er UQO holder til i to paviljonger i gangavstand fra hverandre og har en geografisk og kulturell fordel for sikker. Faktisk har den fordelen av å være plassert i et grenseområde preget av tilstedeværelsen av to rike kulturer som lever i takt med febrilsk aktivitet av den føderale hovedstaden Ottawa. Ikke bare denne urbane, UQO tilbyr også tjenester i periferien, og arbeider for å øke sin tilstedeværelse i regionen i løpet av de kommende årene.

Siden 2010 er UQO også funnet i St. Jerome i et nybygg på 10,132 kvadratmeter, bygget på hjørnet av St. Joseph og Labelle, på motsatt side av rådhuset. Denne nye campus vert nesten 1600 studenter. Det er klasserom, undervisnings- og forskningslaboratorier, bibliotek, pedagogisk programvare, kontorer, administrative områder, møteplasser for studenter og tilknyttede tjenester som en kafeteria og en bokhandel, på seks etasjer.

For sin klasse dannet små grupper av studenter og veiledning av kvalitet den tilbyr, UQO gir lyst til å lære, for å bygge en karriere og et vellykket liv. Ikke for stort, ikke for lite, mer human og vennlig! Dette er det som tiltrekker 6800 studenter som abonnerer hovedsakelig fra Outaouais regionen, men også i Eastern Ontario og resten av Quebec. UQO omdømme har overskredet grensene og tiltrekker seg flere og flere studenter fra utlandet.

Smir University på COMMUNITY SERVICE

Dynamisk og gode forbindelser, sikrer UQO en aktiv tilstedeværelse i samfunnet der det forges tette bånd med regionale organisasjoner og det bidrar til sosial, økonomisk og kulturell utvikling av Ottawa befolkningen og Laurentia.

Virksomheten dermed strekke seg over et stort område på 33.000 km² der om lag 300 000 personer.

Studier i kvalitetstegn

Utdanning er hjertet av UQO aktiviteter. Det er stolt av sitt rykte nå godt etablert som "vennlig universitet".

Tilgjengeligheten av personell, passende tilsynsmessige tiltak og en hyggelig atmosfære forenkle samhandling og la lærerne for å sikre et personlig oppfølging med elevene hele reisen. I tillegg har de fleste programmer inkluderer utplasseringer at studentene skal kunne anvende ervervet kunnskap og tilegne seg yrkeserfaring.

UQO har i stor grad sikret programmer til de spesifikke behovene i arbeidsmarkedet og samfunnet sin opplæring i administrasjon, kunst og kulturarv, utdanning, datateknikk, informatikk, psykoeduka, psykologi, relasjoner industrielle og menneskelige ressurser, regnskap fag, sykepleie fag, naturlige, samfunnsfag, naturfag, skriving, oversettelse og sosialt arbeid. Universitetet tilbyr like studieprogrammer, graduate og videreutdanning i sine ulike fagfelt.

Videreutdanning saker! Derfor UQO tilbyr fagfolk verktøy for å perfeksjonere sin kompetanse gjennom sertifikater, spesialiserte høyere grader og korte programmer av lavere og høyere nivå.

Forskning og innovasjon

Forskning er et viktig bidrag til kvaliteten på programmene og tillater overføring av kunnskap til samfunnet, og dermed bidra til utvikling av den Outaouais og Laurentides.

Ledet av professorer i forkant av sitt felt, er forskning utvikler seg raskt på UQO. Lærerne har fått anerkjennelse og berømmelse som avslører mangfoldet av sine finansieringskilder og etablering av utveksling og samarbeid med forskere fra andre universiteter, organisasjoner og private selskaper.

UQO tar sikte på å integrere seg helt inn i søket etter løsninger på nye sosiale problemer forårsaket av samfunnsmessig endring og bli en betydelig aktør i etableringen av sosial kapital. UQO deltar aktivt i sosiale innovasjoner utviklingstiltak. Ulike søk er gjennomført innenfor områdene sosial økonomi og lokalsamfunn, psykososialt Barn og ungdom Helse, cyberpsychology, skoleprestasjoner og arbeidstransformasjoner.

I naturvitenskap og teknikk, er UQO svært aktive i de områdene av fotonikk og data telekommunikasjon.

PROGRAMMER for enhver smak

UQO tilbyr en rekke lavere, høyere i 14 områder av studien:

administrasjon Arts and Heritage utdanning datateknikk Informasjonsteknologi psykoeduka psykologi Industrial Relations og Human Resources regnskaps Sciences sykepleie naturvitenskap samfunnsfag Oversettelse og redigering sosialt arbeid Generelt Bachelor of Arts Bachelor kumulativt

FOR utfordrende og givende STUDENTLIV

På UQO, studenter er de første håndverkere av et stimulerende og åpent bomiljø på verden. Gjennom sitt engasjement på campus, studentene bidra til etablering av et miljø som gjenspeiler deres verdier og interesser i fremtiden.

For å støtte dem, studentservice Gatineau campus og student Bank / Info-Campus Saint-Jérôme campus tilbyr personlig service av høy kvalitet og et program med aktiviteter som fremmer som sin personlige og sosiale utvikling og deres akademisk suksess .

Symposier, seminarer, konferanser, re-entry aktiviteter, spill Trade Oversettelse Games, fransk-kanadisk Jeux de la kommunikasjon, real studentradioen radio, disse er noen av de mange aktivitetene studenter er invitert.

For å holde seg i form, Gatineau campus studentene har tilgang til et senter for fysiske og idrettsaktiviteter der det er en multi-system basseng og trimrom. Idrettslag Torrenter representerer UQO i ulike intercollegiate konkurranser i langrenn, golf, svømming og fotball. En fotballbane med syntetisk gress er ved siden av Alexandre-taché Pavilion.

Student livet også kjører i aktivitetene til ulike grupper og studentforeninger på campus. For å gi en stemme for studenter, General Students 'Association (AGE) representerer alle studenter og har som mål å fremme sine rettigheter og interesser, og for å forsvare dem.

INTERNATIONAL SCENE

Det må være hennes tid! På begynnelsen av 21-tallet, er akademikere i økende grad forventes å arbeide i en internasjonal sammenheng. Også UQO bestreber seg på å tilby dem internasjonal visjon elementer innenfor sitt treningsprogram og mulighet til å få erfaring i utlandet.

Studentutveksling prosjekter, forskning, utveksling mellom lærere og internasjonal bistand og MOU signatur med utenlandske institusjoner fortsetter å formere seg. Disse mange aktiviteter utvide til land som Frankrike, Belgia, Sveits, Spania, Tyskland, Bulgaria, Litauen, Bosnia, Kosovo, Polen, Benin, Togo, Costa Rica, Colombia, Chile, Brasil, Mexico og Cuba.

De internasjonale aktiviteter ved Universitetet er gunstig for studenter som er utsatt for et sett av strømninger av tanker, kulturer og ulike måter å se, og for den Outaouais og Laurentides, som en sosial og økonomisk synspunkt.

Nyutdannede: THE PRIDE OF THE UNIVERSITY!

Universitetet er stolt av sine enkelte 39500 kandidater! De arbeider i dag, for det meste i de store sektorene i Outaouais regionen, men også i hele Quebec, Canada og verden. Denne viktige nettverk bidrar til å fremme UQO.

Fordi sammenhengen mellom universitetet og akademikere er viktig, hevder UQO kontakt med dem gjennom sin alumni forening og OUT Magazine.

UQO over 300 studenter fra andre land hvert år.

Privilegerte forbindelser med FELLESSKAP

UQO flytter til rytmen av Outaouais og Laurentides. viktig partner i økonomiske, sosiale og kulturelle UQO gjennom sin deanship av etterutdanning og partnerskap (DFCP) investerer mye energi i å skape og opprettholde nære forbindelser med samfunnet, både for å møte behovene til befolkningen til å gå ut for å møte dem.

Den DFCP, i samarbeid med organisasjoner og mellom bedrifter setter opp ulike treningsaktiviteter, tilpasset opplæring og flere intervensjons prosjekter for å møte de behov uttrykt av samfunnet.

DYNAMISK FOUNDATION

Fremme utviklingen av universitetet mens fremme utvikling av undervisning og forskning, er målet forfulgt av stiftelsen UQO siden etableringen i 1986.

I mars 2006 stiftelsen lanserte UQO dristigste pengeinnsamling Ottawa historie med et mål på $ 10 millioner, godt over et par års arbeid. Investerings aksene er nært knyttet til de strategiske målene for UQO, som definert i sin strategiske plan Horizon 2012. En innsamlingsaksjon er også i gang i Laurentia å bidra til utvikling og UQO studenter.

Disse kampanjene sammenfaller med reelle og umiddelbare behov, men også med en dristig visjon lang sikt. Donasjoner, som kommer fra bedrifter og enkeltpersoner, vil støtte veksten av universitetet etablert i Gatineau samt St. Jerome. Gruppert under fire hovedområder for utvikling, prioriteringer av stiftelsens kampanje rettet for å fremme tilgang og suksess i universitetsstudier, forskning og utvikling i enkelte områder av fortreffelighet spesifikke for UQO, men også i ny kommende nisjer, bygging eller renovering av infrastruktur og utvikling av regionale programmer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Fransk

Se MA » Se skolens masterprogrammer » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

MA I Bærekraftig Forvaltning Av Skogøkosystemer

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Gatineau Saint-Jérôme

[..] Dette tverrfaglige kontrollen er for kandidater som ønsker å bli dyktige fagfolk i bærekraftig forvaltning av skogøkosystemer. [+]

Forvaltningen av skogøkosystemer i spesialiserte arbeidere involvert i definisjonen, ledelse og løsning av problemer av ulike slag for å bidra til gjennomføringen av bærekraftig utvikling skogen.

De gir økosystemforvaltning og bærekraftig skogplanlegging tar hensyn i sine prinsipper og praksis for ledelse, flere brukerbehov, kravene fra interessegrupper, arealbruk mål og beskyttelse av skogøkosystemer .

I dette perspektivet er denne tverrfaglig kontroll for kandidater som ønsker å bli dyktige fagfolk i bærekraftig forvaltning av skogøkosystemer. Takket være aktive læringsmetoder som integrerer økologiske, økonomiske og sosiologiske, skal studentene utvikle sin evne til å definere, administrere og løse komplekse problemer.... [-]


Master

Master Of Social Development Studies

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 Canada Gatineau Saint-Jérôme + 1 fler

Dette tverrfaglige kurset er for kandidater som ønsker å gi verktøy til å bli fagfolk og utvikle ledere i stand til å identifisere aktuelle utfordringer og foreslå innovative løsninger. [+]

Dette tverrfaglige kurset er for kandidater som ønsker å gi verktøy til å bli fagfolk og utvikle ledere i stand til å identifisere aktuelle utfordringer og foreslå innovative løsninger.

De skal bli kjent med de viktigste teorier om utvikling og med problemer, utfordringer, løsninger og begrensninger utvikling. De utdype sin forståelse av flere dimensjoner som samhandler på samfunnsutvikling og på territorielle dynamikk.

Dessuten vil de utvikle sin evne til å analysere sosiale relasjoner og menneskelige handlinger, relasjoner til miljø og sosiale strukturer i de okkuperte områdene. Studentene også beherske ulike teknikker for forskning og konkrete tiltak til utvikling. Etter trening, vil de ha tilegnet seg teoretisk og metodisk kunnskap er nødvendig for å forstå og handle på utvikling og andre steder.... [-]


Prosjektledelse Masters

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 Canada Gatineau Saint-Jérôme + 1 fler

Denne kontrollen er utviklet for personer som ønsker å administrere fagmessig prosjekter av ulike typer og størrelser. Ledere fra dette programmet vil være i stand til å utvikle prosjekter som er skreddersydd til spesifikke kontekster og håndtere dem innenfor rammen. [+]

Denne kontrollen er utviklet for personer som ønsker å administrere fagmessig prosjekter av ulike typer og størrelser. Ledere fra dette programmet vil være i stand til å utvikle prosjekter som er skreddersydd til spesifikke kontekster og håndtere dem innenfor rammen.

Dermed etter å ha studert muligheten for disse prosjektene, vil de være i stand til å gjennomføre den mest hensiktsmessige strategien for å oppnå dem. Takket være planleggingsverktøy de har integrert i sin praksis, til disse lederne sikre at målene, både økonomiske og organisatoriske, vil bli oppnådd. Kompetent i forvaltningen av menneskelige ressurser, vil de også slå seg sammen med folk i stand til å sikre prosjektets suksess.... [-]


Videoer

Vidéo promotionnelle - UQO - Premier cycle

UQO - Présentation

Kontakt
Besøksadresse
C.P. 1250, succursale HullGatineau (Québec) Canada
Gatineau, Quebec, J8X 3X7 CA
Besøksadresse
5, rue Saint-JosephSaint-Jérôme (Québec) Canada
Saint-Jérôme, Quebec, J7Z 0B7 CA