Université du Québec à Rimouski UQAR

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universiteter overalt i Øst-du-Québec og CHAUDIERE-Appalaches

Université du Québec à Rimouski (UQAR) har tildelt nesten 42 000 grader siden etableringen i 1969. I tillegg til sin campus Rimouski og Lévis, UQAR tilbyr universitetsutdanning over Øst-du-Québec, Chaudière-Appalaches regionen til Gaspésie-Iles-de-la- Madeleine, gjennom Haute-Côte-Nord og Manicouagan. Det har også faste kontorer i Gaspé og Rivière-du-Loup.

UQAR i tall

UQAR er en del av nettverket av University of Quebec, Canada største universitet nettverk, med nesten 100 000 studenter. UQAR imot mer enn 7200 studenter, inkludert 400 internasjonale studenter fra over 30 land.

Et stort universitet liten

Velg UQAR er å velge et universitet hvor student suksess er en prioritet. UQAR er kjent for eksepsjonell ledelse av sine professorer og forelesere.

Klasser har et gjennomsnitt på 30 elever per klasse, noe som forenkler integreringen av nye aktører, og dermed suksessen til sine studier.

Glem de store forelesningssaler som inkluderer 100, 200 eller 500 studenter på en gang!

UQAR selv tilbyr en unik tjeneste, suksessen Assistance Centre (RAC), som er åpent for studenter i alle sykluser opplever midlertidige problemer i sine studier eller som ønsker å forbedre. CAR før, forebyggende, forsvarlig gjennomføring av faglig arbeid for å gi alle den beste muligheten for suksess.

En fremragende forskning universitet

UQAR skiller seg fra andre universiteter ved sin veiledning for forskning og utvikling som dock med egenskapene til sitt territorium.

Ligger i regionen, som grenser til Gulf of St. Lawrence, er UQAR den nordligste av Quebec universiteter. Dette er grunnen til marin forskning, regional utvikling og nordicity er aksene for fremragende forskning som farge på en spesiell måte mange av programmene som tilbys på UQAR.

Innovative felt som teknologi, vindturbiner i nordlige miljøer, har de tidligere regionale litteratur, kulturarv og helsefag steget de siste årene.

Den Lévis campus, som Rimouski campus forskningsaktiviteter i de sektorer av utholdenhet av unge i skole, spesialundervisning, sykepleie og ledelse dukker opp.

Blant de beste forskningsuniversiteter i landet, har UQAR blitt utpekt fem år på rad siden 2011 i topp tre av universitetene i året på forskning i Canada blant omfattende universiteter som primært tilbyr studieprogrammer ved uavhengig firma RE $ Earch info~~POS=TRUNC Inc.

Mellom 1999 og 2009 økte forskningsmidler fra $ 3,800,000 til $ 17.4 millioner - en økning på over 350%. Siden 2010, tilskudd innhentet av UQAR å støtte forskning holdt seg på mer enn $ 20 millioner.

UQAR er et forskningssamarbeid distribusjon motor, kunnskapsoverføring til den industrielle miljø og utvikling av innovasjon og beste praksis i midten av overskuddet.

Trening basert på praksis

For den privilegerte beliggenheten gjør UQAR elevene å utforske og undersøke enestående naturomgivelser nær campus. Mens fokus på student suksess, er opplæringsprogrammene som tilbys av UQAR preget av kvalitet og særpreg.

Mange programmer inneholder en høy andel av praktisk feltarbeid eller praksisplasser på arbeidsplassen.

En studentlivet åpen for verden

UQAR har over 50 samarbeid og utvekslingsprogrammer med over tjue land over hele verden.

Hvert år UQAR tar imot mer enn 400 internasjonale studenter vibrere veggene til rytmene og aksenter av verden, berikende samme tid hver dag på UQAR.

Den menneskelige dimensjon UQAR forenkler integrasjon og suksess for utenlandske studenter. UQAR tilbyr blant annet et samarbeid program for nyankomne elever med studenter som allerede er på campus, og ved deres ankomst ved universitetet.

Rimouski studentby

Hovedstaden i Bas-Saint-Laurent, kommersielle og maritim by, er Rimouski en reell student by som bruser hvert år animasjon på mer enn 15.000 studenter på alle nivåer. Begrepet "studentby" er ikke overdrevet når en vurderer at befolkningsstudier representerer nesten én av tre personer i denne byen rundt 50 000 innbyggere.

For å fremme akademisk suksess og balansen mellom utdanning og arbeid, er over 200 arbeidsgivere i regionen forpliktet til å vurdere skolens timeplan, å være fleksibel under eksamen og ikke å kreve mer enn 15 timer per uke fra studenter.

Utdanningsinstitusjoner samarbeide med partnere i kulturelle, sportslige og sosiale orden å tilby et bredt spekter av tjenester og fritidsaktiviteter for elever som velger Rimouski som en studie destinasjon.

Techno maritim du Québec

Ligger langs den største elvemunningen i verden, St. Lawrence-elven, og tilbyr Rimouski en eksepsjonell naturlig setting bidrar til utvikling av vitenskap av havet. Regionen tilbyr en unik konsentrasjon av forskere i fire internasjonale institusjoner:

Havforsknings Sciences i Rimouski (ISMER) UQAR, Forskningssenteret for marin bioteknologi (MSRC) tilknyttet UQAR som er blant de mest allsidige forskningssentre i Quebec og Canada; Institut maritime du Québec, den største maritime opplæringssenter i Canada; Maurice Lamontagne Institute, en ledende forskningssentre i de marine fag i verden.

Friluftsliv i sentrum

foretrukket sted for friluftsentusiaster med parker, turstier og sykkelstier, Rimouski tilbyr et bredt spekter av idrettsaktiviteter i lokal farger:

Bic National Park med sine synspunkter fantastisk, ikke inkludert sykkelstier om sommeren og langrenns bakkene i vinter; Canyon of the Gates of Hell, hvor vi finner hengebro høyeste i Quebec; utflukter i Saint-Barnabé Island, og tilbyr praktfull utsikt over byen; St. Lawrence-elven, et paradis for padlere, seiling og kite surfing; Hockey Club Oceanic, som vert sine rekker dusinvis av NHL-spillere, inkludert den berømte Sidney Crosby; Tour International rad Rimouski, et sykkelritt som tar imot utøvere fra Canada, USA og rundt om i verden; skogstur, isfiske, utendørs sport og innendørs, etc.

Helse betyr også fritid. Beboere i området har tilgang til mange fasiliteter:

13 30 treningssentre og lekeplasser; 2 innendørs og 3 utendørs svømmebasseng; 3 arenaer, 2 isete gangveier og 10 utendørs baner; 6 innendørs tennisbaner og 8 utendørs tennisbaner, 7 ball felt og 3 tennis baseball; 16 fotballbaner og parker bord 3 skateboards; 4 golfklubber, 5 langrennsløyper og to ski bakker; 12 samfunnshus, kringkaste 6 rom og 4 kommunale biblioteker, etc.

Den kulturelle knutepunkt i Øst-du-Québec

På Rimouski, bringer hver uke en rekke aktiviteter og arrangementer: teatre, show, kafeer, teatre, museer, kunstgallerier, utstillinger, konserter, festivaler, etc. Regionen har et stort antall kunstneriske aktiviteter som etter sin kreativitet, gir liv et variert kulturliv og blomstrende.

Rimouski tilbyr en rekke meget særegne sosio-kulturelle aktiviteter:

Sjøfartshistorisk Pointe-au-Père, som tilbyr besøkende muligheten til å gå ombord på enkelt tilgjengelig ubåten befolkningen i Quebec, den Onondaga, og oppdag historien om senkingen av Empress Irland; International Youth Film Festival; Internasjonale FestiJazz; det Musee Regional de Rimouski, ligger i den eldste steinkirke i Øst du Québec; Symphony av elvemunningen; Spect'Art Rimouski og Théâtre du Bic, som tilbyr store show gjennom hele året; Tilgang Centre Media Arts Paraloeil; Cooperative Paradise, en arbeidsplass, etablering og formidling av kultur; Historisk Walks of Rimouski, en fin måte å oppdage den innebygde arv og historie Rimouski; Winter Festival of Rimouski RikiFest, som tilbyr sin store isen kano rase, hans elektroniske partiene i snøen, det er lite marked for vinter og isskulpturer.

Katalogen av fritids- og kulturressurser foreslår kultur- og idrettsaktiviteter mer diversifisert, som er vitner til eksepsjonell dynamikk som preger Rimouski området.

Transport

Société des transporter de Rimouski tilbyr en tjeneste som knytter sammen de fordelene av to komplementære transportformer, Citébus (urban minibuss til faste tider) og taxibus (delte drosjer som sirkulerer i periferien). UQAR er en større institusjonelle partnere i dette initiativet, for å gi pass til studenter til en rimelig pris.

Lévis, en by av eksepsjonell dynamikk

Lévis Facing Quebec by, tilbyr både nærhet til elva og fantastisk utsikt. Lévis er den viktigste urbane sentrum, kommersielle og produksjon av Chaudière-Appalaches regionen. Med en befolkning på over 140 000 mennesker, er Lévis kjent for sine dynamiske økonomiske og sosiale planer.

Cradle of Desjardins Group med hovedkvarter er en av de største arbeidsgiverne i regionen, Lévis hus førti samvirkeforetak som plasserer den som en "city samarbeid". Lévis opplever en enestående utvikling av sitt territorium og dets befolkning. Dens økonomiske effekten blir stimulert av utviklingen av kommersielle sentre og tilstedeværelsen av en teknologi park.

Studentene er også sentral i vitaliteten i samfunnet. Hvert år, mer enn 30 000 studenter på alle nivåer er en del av opplæringsprogrammer i Lévis. Tilstede i Lévis i 1980, UQAR det velkommen over 3500 studenter tre studie sykluser.

En by full av naturområder for utøvelse av friluftsliv

Parc des Chutes-de-la-CHAUDIERE og sykling korridor som er Parcours des Anses, langs St. Lawrence-elven, er veltalende eksempler i nærheten av sentrum. Flere nettsteder tilbyr eksepsjonell utsikt over festningsverkene i Quebec, på babord og nautiske underholdning, på broer mellom elvebredden og på øya Orleans.

Den Lévis naturen er:

255 parker og grønne områder; 5 store parker dedikert til bevaring av naturområder; 68 nabolaget parker utstyrt med spill for barn; 195 km med sykkelbaner, 69 km hvorav knyttet til Route verte;

I tillegg kan beboerne nyte fasilitetene på de tre distriktene i Lévis (Chutes-de-la-Chaudière-Ouest, Chutes-de-la-Chaudière-Est og Desjardins), inkludert:

11 utendørs og 2 innendørs bassenger, 11 tennisbaner, 7 golfkøller; 11 steder å øve skateboard og BMX; 1 Alpine skiskole sentrum og 5 langrennssentre; 3 syntetiske fotballbaner og 56 naturområder; 5 arenaer og flere utendørs baner, etc.

Et miljø der kunst og kultur blomstre

Blant de viktigste arkitektoniske attraksjonene i byen, er sektoren Old Lévis med en konsentrasjon av bygninger og steder av arv interesse. Visuell kunst og ulike forestillinger er mye uthevet:

den Loto-Québec; Orchestre Symphonique de Lévis; teatret Den anglikanske; Festival Jazz Etcetera Lévis; Balloon Festival Festivent; Hit The Floor dansekonkurranse, Village of Arts; Francofête; Konserter i skumringen; Canada National Historic Site Lévis Forts; etc.

Transport

Quebec-Lévis ferjesamband og Société de transport de Lévis hjelp lette bevegelsen av borgere og studenter i Lévis og omgivelser. De fremmer rask tilgang til ulike tjenester i byen Lévis og turistattraksjonene i Quebec City.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Fransk

Se skolens masterprogrammer » Se Sertifikater » Se BBA'er » Se BSc'er » Se PhD » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

MA I Etikk

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

MA i etikk har som mål å få en helhetlig forståelse av teorier, begreper og verktøy for etikk og filosofi for å styrke dem til å tenke kritisk og strukturert på samtiden, for å belyse de individuelle og kollektive valg . [+]

MA i etikk har som mål å få en helhetlig forståelse av teorier, begreper og verktøy for etikk og filosofi for å styrke dem til å tenke kritisk og strukturert på samtiden, for å belyse de individuelle og kollektive valg . De forskningstemaer i dette området er definert på følgende temaer: innvandring og statsborgerskap; internasjonale og interkulturelle relasjoner; menneskerettigheter; teknologisk, vitenskapelig og biomedisinsk utvikling; forvaltning av offentlige og private myndigheter; kritikk av ideologi. Program Struktur MA i etikk forbereder både på arbeidsplassen og forskning. Som det imot studenter fra alle disipliner, inneholder den en betydelig undervisning (21 studiepoeng), slik at å tilegne seg grunnleggende kunnskaper i etikk. MA i etikk gir også mulighet for et forskningsprosjekt med en tverrfaglig orientering (24 studiepoeng minne) på en forfatter, en teori eller teoretiske eller praktiske problemer. Dette programmet hjelper også utvikle ferdigheter som kreves for å dyrke doktorgradsstudier. forskningsområder Etikk professorer forskningsspørsmål er definert rundt følgende temaer: Historien om moralfilosofi; sosial og politisk filosofi; menneskerettigheter; vold og totalitære ideologier; kulturelt mangfold og innvandring; Internasjonal og interkulturell dialog; overgangsrettferdighet, restorative justice i land i post-konflikt; forholdet mellom etikk, vitenskap og samfunn; Forskningsetikk og genomikk; kliniske etikk og bioetikk; etikk og religiøs kultur. Andre professorer fra UQAR, medlemmer av den institusjonelle forskningsgruppen Ethos kan også henvise minner, som multipliserer mulighetene for fagene som kan behandles av studenter: organisatoriske etikk og ledelse; Forretningsetikk og bedrifts; yrkesetikk for lærere; miljøetikk; etc. Ethos bringer sammen forskere fra flere institusjoner eller organisasjoner de fleste som kommer fra Quebec universitetsnettverket.... [-]

MA I Geografi

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

MA i geografi har som mål å forstå forholdet har selskapet med plass. [+]

MA i geografi har som mål å forstå forholdet har selskapet med plass. Programmet har som mål å utdanne forskere og spesialister i geografi med tittelen: analysere naturlige plass at geomorfologi, hydrologi, biogeografi og klimatologi bidra til sin forståelse; ved hjelp av tradisjonelle metoder og teknikker og avansert på systematisk og automatisert behandling av geografisk informasjon (GIS og fjernmåling); å gi råd og planlegge utformingen og organiseringen av territoriet. Program Struktur På fleksibilitet, MA i geografi har undervisning på 18 studiepoeng består av tre obligatoriske kurs, inkludert en lesning seminar og tre valgfrie emner, hvorav to kan velges fra kurs som tilbys i et annet graduate program UQAR eller annen akademisk institusjon. Programmet gjør det mulig for et forskningsprosjekt (27 studiepoeng minne) for å utdype sin kunnskap i en spesialitet område av geografi. MA i geografi hjelper også utvikle ferdigheter som kreves for å dyrke doktorgradsstudier. forsknings~~POS=TRUNC Geomorfologi og geografi av kystområder Kvantifisering og modellering av farlige farvann (kysterosjonsprosesser, flom, ras) Rekonstruksjon og projeksjon av stigende havnivå og analyse av dens virkninger på kystområdene Program av målinger og modellering av kyst isdekke, vannstand og bølger og analyse av deres effekt på utviklingen av kystlinjer studiet sårbarhet samfunnene og kyst infrastruktur til farer i et klima i endring Analyse av tilpasningsmuligheter for kystsamfunnene til kyst risiko Utvikling av verktøy for å øke elastisitet av kystsamfunnene i en kontekst av integrert kystsoneforvaltning miljøovervåking nettverk i Québec maritime kyster Geomorfologi og dynamikk med bakker Studier av skråningen prosesser: steinsprang, jordskred, rusk flyt, vold... [-]

MA I Historie

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

MA i historie har som mål å utdanne forskere og spesialister til å vurdere dagens samfunn i et historisk perspektiv og i stand til å forstå det nære forholdet mellom nåtid og fortid. [+]

MA i historie har som mål å utdanne forskere og spesialister til å vurdere dagens samfunn i et historisk perspektiv og i stand til å forstå det nære forholdet mellom nåtid og fortid. Denne treningen er åpen for andre humaniora og samarbeid er mulig med andre programmer som tilbys av UQAR (bokstaver, geografi, etikk og regional utvikling). Program Struktur Med stor fleksibilitet, MA i historie har en skole og 12 studiepoeng gir mulighet for et forskningsprosjekt (30 studiepoeng minne) for å utdype sin kunnskap i en spesialitet område av praksis historiker. Dette programmet hjelper også utvikle ferdigheter som kreves for å dyrke doktorgradsstudier. forskningsområder Historien forskningsaktiviteter utfolde seg i sosial historie, kulturhistorie, politisk historie, intellektuell historie og materiell historie. Disse aksene nye retninger foretrekkes av lærerne: Historien om ungdom; Historien om kvinner; Aboriginal historie; historie koloniale samfunn; historie av lokale og rurale samfunn; sosial reproduksjon og høy kultur; makt og identiteter; Historien om ideologier; arv og minnesteder; sosiale historien til arkitektur; materiell kultur; arkeologi; muntlig historie; litteraturhistorien; regional historie; historieskriving; epistemologi. Jobbmuligheter store arbeidsgivere I tillegg til å forberede for høyere studier i historie, MA i historien som lærere på høgskolenivå, samt forskere som kan arbeide i fagmiljøene varierte og stimulerende miljøer: museer; offentlig tjeneste og diplomati; media; kultur og kulturarv organisasjoner; turisme kontorer; utvikling etater; universiteter og høyskoler; kommunikasjonsbyråer og skapelse; utgivere; private firmaer eller media arkeologi; etc. okkuperte yrker Ferdighetene ervervet at nyutdannede av MA i historie å okkupere svært ulike posisjoner: Kulturell utvikling offiser; Forskning Officer; prosjektleder;... [-]

Master Of Education (forskningsprofil)

Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2018 Canada Rimouski Lévis + 1 fler

The Master of Education gir informasjon om de ulike forsknings tilnærminger i utdanning, forstå deres viktigste fundamenter og utdype kunnskap i et område av spesialisering. [+]

The Master of Education gir informasjon om de ulike tilnærminger til pedagogisk forskning, forstå deres viktigste fundamenter og utdype sin kunnskap i et spesialisert felt knyttet til ett av tre konsentrasjoner: * Educational Administration; faglig og sosial (avbøtende); undervisning og læring. * Reservert for studenter som har fullført Diploma i Educational Administration. Det tar også sikte på å finne løsninger på problemer både teoretiske og praktiske, samt relaterte yrkeserfaring som et felt av pedagogisk kunnskap. baner M.Ed., forskningsprofil (med minne) MA i utdanning, forskning banen (med minne) åpner for et forskningsprosjekt (21 studiepoeng minne) for å utdype sin kunnskap i et spesialisert felt knyttet til utdanningsvitenskapelige fakultet. Denne veien hjelper også utvikle ferdigheter som kreves for å dyrke doktorgradsstudier. M.Ed., faglig profil (med testing) MA i utdanning, karriere banen (med testing) gjør: utdype ferdigheter som taler i skole og sosial tilpasning, undervisning-læring eller skolens administrasjon; bli kjent med vitenskapen forskningsprosessen av utdanning; for å oppnå en bestemt intervensjon prosjekt knyttet til realitetene møtte i faglig praksis som en del av et essay av 9 studiepoeng. Faglig og sosial tilpasning i konsentrasjon gir tilgang til Association of utbedrings Quebec (ADOQ). publikum The Master of Education er rettet mot: lærere; skoleledere; psychoeducators; pedagogiske konsulenter; studenter som er interessert i å jobbe i utdanning både på skolen enn ungdomsskolen som interessenter eller forskere. forskningsområder Temaene i forbindelse med høyere utdanning i høyere studier kan være svært variert. Emner av studien kan melde deg på noe av det følgende: skole og sosial tilpasning, problemløsning;... [-]

Master Of Engineering (med Minne)

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

The Master of Engineering er å forbedre vitenskapelig og teknisk kunnskap i engineering, [+]

The Master of Engineering er å forbedre vitenskapelig og teknisk kunnskap i prosjektering, til å initiere forskning og teknologisk innovasjon og å danne selvstendige og kompetente fagfolk i stand til å utføre en profesjonell praksis med høyt nivå i ulike felt av ingeniør og anvendt vitenskap. baner Master of Engineering, kurstype profil med prosjektet The Master of Engineering, prosjektkurstype minnet uten profil fremmer utviklingen av yrkesrettet opplæringsdelen av kandidaten ved styrkingen av kunnskap og kjøpet av en spesialitet. Master of Engineering, med profil minne The Master of Engineering, med profil minne favoriserer utvikling av et forsknings-komponent ved dypere kunnskap i et fagområde. Denne veien hjelper også utvikle ferdigheter som kreves for å dyrke doktorgradsstudier. publikum Dette programmet er åpent for kandidater med opplæring innen engineering som ønsker å utdype sin vitenskapelig og teknisk kunnskap i engineering. Kandidater som holder opplæring i grunnleggende eller anvendt vitenskap er også kvalifisert. Men de vil bli vurdert en prøvetid undervisning lavere engineering. forskningsområder Interesser og kompetanse av engineering fakultetet fokusere på ulike fagfelt gruppert rundt fire pilarer. fornybar energi og bioressurser Bærekraftig utvikling vindkraft Utnyttelse og utvikling av torv elektriske og hybridbiler Osv PRODUCTIQUE Utvikling av produkter, prosesser og systemer Ytelse optimalisering av prosesser og industrielt utstyr avanserte industrielle systemer Planlegging, styring og kontroll av produksjonsprosesser Osv elektromekaniske systemer Modellering, simulering, design, optimalisering, kontroll, vedlikehold og forvaltning av industrisystemer Telekommunikasjon og informasjonsbehandling fotonikk fjernmåling signal Processing Telekommunikasjon og satellittkommunikasjon og trådløs Osv Jobbmuligheter Nyutdannede senior ingeniør graduate-programmer besette stillinger i flere bransjer som: elektronikk;... [-]

Master Of Engineering (type Kurs Med Prosjektet)

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

The Master of Engineering er å forbedre vitenskapelig og teknisk kunnskap i prosjektering, til å initiere forskning og teknologisk innovasjon og å danne selvstendige og kompetente fagfolk i stand til å utføre en profesjonell praksis med høyt nivå i ulike felt av ingeniør og anvendt vitenskap. [+]

The Master of Engineering er å forbedre vitenskapelig og teknisk kunnskap i prosjektering, til å initiere forskning og teknologisk innovasjon og å danne selvstendige og kompetente fagfolk i stand til å utføre en profesjonell praksis med høyt nivå i ulike felt av ingeniør og anvendt vitenskap. baner Master of Engineering, kurstype profil med prosjektet The Master of Engineering, prosjektkurstype minnet uten profil fremmer utviklingen av yrkesrettet opplæringsdelen av kandidaten ved styrkingen av kunnskap og kjøpet av en spesialitet. Master of Engineering, med profil minne The Master of Engineering, med profil minne favoriserer utvikling av et forsknings-komponent ved dypere kunnskap i et fagområde. Denne veien hjelper også utvikle ferdigheter som kreves for å dyrke doktorgradsstudier. publikum Dette programmet er åpent for kandidater med opplæring innen engineering som ønsker å utdype sin vitenskapelig og teknisk kunnskap i engineering. Kandidater som holder opplæring i grunnleggende eller anvendt vitenskap er også kvalifisert. Men de vil bli vurdert en prøvetid undervisning lavere engineering. forskningsområder Interesser og kompetanse av engineering fakultetet fokusere på ulike fagfelt gruppert rundt fire pilarer. fornybar energi og bioressurser Bærekraftig utvikling vindkraft Utnyttelse og utvikling av torv elektriske og hybridbiler Osv PRODUCTIQUE Utvikling av produkter, prosesser og systemer Ytelse optimalisering av prosesser og industrielt utstyr avanserte industrielle systemer Planlegging, styring og kontroll av produksjonsprosesser Osv elektromekaniske systemer Modellering, simulering, design, optimalisering, kontroll, vedlikehold og forvaltning av industrisystemer Telekommunikasjon og informasjonsbehandling fotonikk fjernmåling signal Processing Telekommunikasjon og satellittkommunikasjon og trådløs Osv Jobbmuligheter Nyutdannede senior ingeniør graduate-programmer besette stillinger i flere bransjer som: elektronikk;... [-]

Master Of Håndtere Mennesker På Arbeidsplassen (med Minne)

Campus Heltidsstudier 6 måneder September 2018 Canada Rimouski Lévis + 1 fler

Ferdigheter i å håndtere mennesker på arbeidsplassen er en mastergrad i menneskelig ressursforvaltning. [+]

Ferdigheter i å håndtere mennesker på arbeidsplassen er en mastergrad i menneskelig ressursforvaltning. Utfordringene med på tvers av generasjoner og interkulturelle relasjoner, motivasjon, arbeidsledelse relasjoner og konflikthåndtering er alle temaer som fortjener videre etter dette programmet. baner Master of personalledelse på arbeidsplassen, sporing forskning (med minne) Samtidig som det gir kunnskap og ferdigheter i personalledelse, familiar denne veien studenter med forskningsmetodikk på dette feltet. Det gir mulighet for et forskningsprosjekt (minne 21 studiepoeng) for å utdype sin kunnskap om et bestemt emne relatert til spørsmålet om den menneskelige dimensjon av ledelse. Denne veien hjelper også utvikle ferdigheter som kreves for å dyrke doktorgradsstudier. Master of personalledelse på arbeidsplassen, karriere banen (uten minne) Denne banen er fokusert på utvikling av kunnskap og ferdigheter i personalledelse. Formålet er å utdanne fremtidige ledere for å administrere ansatte. Det er derfor en spesialisering på den menneskelige faktor i selskapet. Den omhandler temaer der som mobilisering, motivasjon, konflikthåndtering, etikk, konsolidering av arbeidsteam, forhandling, lederskap, styring av forskjellige generasjoner, etc. Studentene skal utdype sin kunnskap om et bestemt emne i løpet av å skrive en test av 12 studiepoeng. forskningsområder Forskningen på dette feltet er definert i fire hovedområder: samfunnsansvar; krisehåndtering og organisatorisk transformasjon; nye former for arbeidsorganisasjoner; kompetansestyring og karriereplanlegging. Blant ekspertise av lærerteam er: den enkelte mot hans selskapets engasjement; etisk forvaltning; menneskelige ressurser; lederskap; ledelse og organisatorisk strategi; organisering av arbeidet; attraksjon og oppbevaring av de ansatte; helse og velferd for arbeidere. publikum Den graduate-programmer i personalledelse er åpent for kandidater i alle... [-]

Master Of Håndtere Mennesker På Arbeidsplassen (uten Minne)

Campus Heltidsstudier 6 måneder September 2018 Canada Rimouski Lévis + 1 fler

Ferdigheter i å håndtere mennesker på arbeidsplassen er en mastergrad i menneskelig ressursforvaltning. [+]

Ferdigheter i å håndtere mennesker på arbeidsplassen er en mastergrad i menneskelig ressursforvaltning. Utfordringene med på tvers av generasjoner og interkulturelle relasjoner, motivasjon, arbeidsledelse relasjoner og konflikthåndtering er alle temaer som fortjener videre etter dette programmet. baner Master of personalledelse på arbeidsplassen, sporing forskning (med minne) Samtidig som det gir kunnskap og ferdigheter i personalledelse, familiar denne veien studenter med forskningsmetodikk på dette feltet. Det gir mulighet for et forskningsprosjekt (minne 21 studiepoeng) for å utdype sin kunnskap om et bestemt emne relatert til spørsmålet om den menneskelige dimensjon av ledelse. Denne veien hjelper også utvikle ferdigheter som kreves for å dyrke doktorgradsstudier. Master of personalledelse på arbeidsplassen, karriere banen (uten minne) Denne banen er fokusert på utvikling av kunnskap og ferdigheter i personalledelse. Formålet er å utdanne fremtidige ledere for å administrere ansatte. Det er derfor en spesialisering på den menneskelige faktor i selskapet. Den omhandler temaer der som mobilisering, motivasjon, konflikthåndtering, etikk, konsolidering av arbeidsteam, forhandling, lederskap, styring av forskjellige generasjoner, etc. Studentene skal utdype sin kunnskap om et bestemt emne i løpet av å skrive en test av 12 studiepoeng. forskningsområder Forskningen på dette feltet er definert i fire hovedområder: samfunnsansvar; krisehåndtering og organisatorisk transformasjon; nye former for arbeidsorganisasjoner; kompetansestyring og karriereplanlegging. Blant ekspertise av lærerteam er: den enkelte mot hans selskapets engasjement; etisk forvaltning; menneskelige ressurser; lederskap; ledelse og organisatorisk strategi; organisering av arbeidet; attraksjon og oppbevaring av de ansatte; helse og velferd for arbeidere. publikum Den graduate-programmer i personalledelse er åpent for kandidater i alle... [-]

Master Of Letters

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

Masters of bokstaver som mål spesialisering i litterære studier, ved å øke kunnskapen om tekstene og ved å forfølge en systematisk refleksjon over teoretiske og institusjonelle grunnlaget for faget. [+]

Masters of bokstaver som mål spesialisering i litterære studier, ved å øke kunnskapen om tekstene og ved å forfølge en systematisk refleksjon over teoretiske og institusjonelle grunnlaget for faget. De tre akser for fremragende forskning er kreativ skriving, kritikk og litteraturteori og litteraturhistorien. Tilbys i samarbeid med University of Quebec i Chicoutimi og Université du Québec à Trois-Rivières, bringer dette programmet sammen 23 forsker professorer og forskere-skapere som spesialiseringer dekke alle temaer og tilnærminger til litterære studier. baner Master of bokstaver, sporing forskning Denne veien innebærer kjøp av større spesialisering, opplæring i intensiv forskning og grundig testing av en kritisk metode ved å skrive en utviklet analytisk arbeid (30 studiepoeng minne). Denne ruten er spesielt egnet for studenter som ønsker å forfølge eventuelle doktorgradsstudier. Master of bokstaver, sporing forskning-creation Denne veien er for studenter som har vist eksepsjonelle kvaliteter i litterær skapelse. Det gir mulighet til å øke sin intellektuelle autonomi ved å presentere et kreativt arbeid og utvikle en metodisk refleksjon over rollen som kreativ aktivitet i litteraturvitenskap. Det bidrar også til å utvikle ferdigheter som kreves for å dyrke doktorgradsstudier. forskningsområder Lærerteam driver forskning og forsknings skapelse strukturert rundt peile aksler bokstavene programmer på tre nivåer: oppretting, litterær kultur, tilnærminger og metoder. Forskning viser en bekymring for komplementaritet både i form av tid som objekter og metoder. kreativ skriving Tale, fortelling, roman, dikt, haiku, historie, teater, pedagogikk og filosofi av skaperverket. litterær kultur Fransk litteratur fra det gamle regimet (XVI-XVIII århundre), skriftene i Det nye Frankrike, Quebec og... [-]

Master Of Regional Development

Campus Heltidsstudier 6 måneder September 2018 Canada Rimouski Lévis + 1 fler

MA i regional utvikling er fokusert på analyse av problemer og utviklingsutfordringer av regioner og områder. [+]

MA i regional utvikling er fokusert på analyse av problemer og utviklingsutfordringer av regioner og områder. Denne analysen er basert spesielt på kunnskap hentet fra sosiologi, statsvitenskap, geografi, økonomi, ledelse vitenskap og historie. Ved å studere realitetene i Quebec og Canada, men også andre steder i verden, har programmet som mål å bedre forstå gruppedynamikk og den komplekse prosessen med utvikling i et lokalt og globalt miljø forandring. Program Struktur The Master of Regional Development er et tverrfaglig program med en undervisning av 24 studiepoeng som kan ta både økonomisk og sosialt, kulturelt, historisk og geografisk utvikling. Spesiell oppmerksomhet er betalt til problemene med de perifere områdene, både i industrialiserte land og i den tredje verden. Dette programmet gjør det også mulig for et forskningsprosjekt (minne 21 studiepoeng) for å utdype et fagområde studieregionaldepartementet. Det bidrar også til å utvikle ferdigheter som kreves for å dyrke doktorgradsstudier. forskningsområder Sosiale forhold studert av lærerne ønsker å resonere med nyheter: effekter av utviklingspolitikk på den regionale økonomien; innovasjon og territoriell forankring av bedrifter i rurale og urbane områder; sosial aksept av prosjekter for å utnytte naturressurser; multifunksjonalitet i distriktene og landbruket; tilpasning av lokalsamfunnene til klimaendringer. Regional utvikling, en akse for fremragende forskning ved UQAR UQAR søker å bedre forstå problemene og problemene regionene står overfor fordi moderne økonomiske og sosiale endringer. Forskere tilknyttet denne forskningen analyserer dynamisk Socioterritorial påvirker regionene og utvikle bistands verktøy. Regional utvikling er en institusjonell dominant pol i forskning, både grunnforskning og anvendt forskning med mer strukturerte... [-]

Masters I Forvaltningen Av Dyrelivet Og Dets Leveområder

Campus Heltidsstudier 15 måneder September 2018 Canada Rimouski Lévis + 1 fler

MA i viltforvaltning og habitat er opplæring i biologi trening forskere og fagfolk med en global og tverrfaglig visjon som vil bidra til å bedre bevaring og utnyttelse av ressursene. [+]

MA i viltforvaltning og habitat er opplæring i biologi trening forskere og fagfolk med en global og tverrfaglig visjon som vil bidra til å bedre bevaring og utnyttelse av ressursene. Forskningsprosjekter gjennomføres i sentrale områder som genetikk i dyrepopulasjoner, adaptive biologi, skogøkologi, dynamikken i viltbestander og evolusjonsbiologi. Program Struktur MA i forvaltningen av dyrelivet og dets leveområder gir rom for et forskningsprosjekt (27 studiepoeng minne) for å utdype sin kunnskap i et område av spesialisering innen biologi. Programmet hjelper også utvikle ferdigheter som kreves for å dyrke doktorgradsstudier. forskningsområder Fish and Wildlife Populasjonsdynamikk, bruk av miljøet og trofiske relasjoner trofiske dynamikken i den kanadiske arktiske tundraen Økologi av dyresamfunn og studier av reproduksjonsstrategier av dyr Konsekvenser av klimaendringer på dyrelivet og trofiske dynamikken i arktiske tundraen og boreal skog Bevaring av sårbare eller truede arter Økologi, fysiologi og atferd av fugler Effekt av menneskelig forandring og bevaring av fugle marine naturtyper Økologi av marine muslinger populasjoner Ocean beskyttelse Analysemetoder i økologi data Økologi mikroskopiske organismer sediment Overføring av det organiske materialet fra vannsøylen og sediment evolusjonsbiologi Utviklingen av levende og fossile lavere virveldyr miljømessige belastninger på larveutvikling av fisken Paléoichtyologie, paleoecology og paleoenvironmental gjenoppbygging skogøkologi Bærekraftig skogforvaltning Forstyrrelse økologi og skog regenerering Konsekvenser av forstyrrelser og klimaendringer på boreal skog Historien om vegetasjon og sedimentering i flod Effekt av alvorlighetsgraden og hyppigheten av branner på skog Langsiktig effekt av hogst på biologisk mangfold Økofysiologi og molekylær økologi Coadaptations og utviklingen av mitokondrielle genomer og kjerne Tilpasninger og evolusjon av dyr... [-]

Masters I Forvaltningen Av Maritime Ressurser (profil Med Minne)

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

MA i Maritime Resource Management har som mål å utdanne ledere med en global visjon, tverrfaglig og helhetlig maritim domene. [+]

MA i Maritime Resource Management har som mål å utdanne ledere med en global visjon, tverrfaglig og helhetlig maritim domene. Det tog fagfolk i stand til å bruke de metoder, verktøy og teknikker for å effektivt bidra til beslutningsprosesser i maritim sektor, både operativt og strategisk. Studenten har mulighet til å utdype sin kunnskap i en av de tre strømmer av programmet: fiske (fiske og havbruk), forvaltning av kyst- og havmiljøet og sjøtransport. baner Masters i marin ressursforvaltning, karrierevei (uten minne) Denne forskningen banen uten minne gjør det mulig å utdype sin kunnskap i en av de tre strømmer av programmet: Fiskeri: Fillière på problemene med fiskeri og havbruk, foredling av akvatiske produkter (inkludert aktivitetene til markedsføring av produkter og biomasse). Forvaltning av kyst- og havmiljøet Fillière om spørsmål knyttet til marin virksomhet og utnyttelse av naturressurser i et bærekraftig utviklingsperspektiv. Sjøtransport: Pathway på administrative spørsmål knyttet til sjøtransport og havnevirksomhet. Gjennom hans valg av kurset, kan elevene orientere treningen til privat eller offentlig forvaltning. Masters i marin ressursforvaltning, sporing forskning (med minne) Denne avhandlingen sporet er for kandidater som ønsker å bevege seg mot en forskerkarriere eller bedriftsrådgiver maritime ressurser. Det gir mulighet for et forskningsprosjekt (minne 21 studiepoeng) for å utdype sin kunnskap om et bestemt emne relatert til forvaltningen av maritime ressurser. Denne veien hjelper også utvikle ferdigheter som kreves for å dyrke doktorgradsstudier. publikum Programmene av andre syklus i marin ressursforvaltning er adressert til kandidater med trening: Miljøvitenskap (biologi, kjemi, geografi, etc.) som ønsker å tilegne... [-]

Masters I Forvaltningen Av Maritime Ressurser (uten Avhandlingen)

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

MA i Maritime Resource Management har som mål å utdanne ledere med en global visjon, tverrfaglig og helhetlig maritim domene. [+]

MA i Maritime Resource Management har som mål å utdanne ledere med en global visjon, tverrfaglig og helhetlig maritim domene. Det tog fagfolk i stand til å bruke de metoder, verktøy og teknikker for å effektivt bidra til beslutningsprosesser i maritim sektor, både operativt og strategisk. Studenten har mulighet til å utdype sin kunnskap i en av de tre strømmer av programmet: fiske (fiske og havbruk), forvaltning av kyst- og havmiljøet og sjøtransport. baner Masters i marin ressursforvaltning, karrierevei (uten minne) Denne forskningen banen uten minne gjør det mulig å utdype sin kunnskap i en av de tre strømmer av programmet: Fiskeri: Fillière på problemene med fiskeri og havbruk, foredling av akvatiske produkter (inkludert aktivitetene til markedsføring av produkter og biomasse). Forvaltning av kyst- og havmiljøet Fillière om spørsmål knyttet til marin virksomhet og utnyttelse av naturressurser i et bærekraftig utviklingsperspektiv. Sjøtransport: Pathway på administrative spørsmål knyttet til sjøtransport og havnevirksomhet. Gjennom hans valg av kurset, kan elevene orientere treningen til privat eller offentlig forvaltning. Masters i marin ressursforvaltning, sporing forskning (med minne) Denne avhandlingen sporet er for kandidater som ønsker å bevege seg mot en forskerkarriere eller bedriftsrådgiver maritime ressurser. Det gir mulighet for et forskningsprosjekt (minne 21 studiepoeng) for å utdype sin kunnskap om et bestemt emne relatert til forvaltningen av maritime ressurser. Denne veien hjelper også utvikle ferdigheter som kreves for å dyrke doktorgradsstudier. publikum Programmene av andre syklus i marin ressursforvaltning er adressert til kandidater med trening: Miljøvitenskap (biologi, kjemi, geografi, etc.) som ønsker å tilegne... [-]

Master Studiepsykososiale Praksis

Campus Heltidsstudier 6 måneder September 2018 Canada Rimouski Lévis + 1 fler

MA i studier av psykososiale praksis følger sosialarbeidere for å hjelpe dem å fornye sine rutiner og tiltak for å distribuere mer fullstendig potensial og skape ny kunnskap. [+]

MA i studier av psykososiale praksis følger sosialarbeidere for å hjelpe dem å fornye sine rutiner og tiltak for å distribuere mer fullstendig potensial og skape ny kunnskap. Dette programmet er basert på refleksive forskningsmetoder, livshistorie, selvbiografisk, av praxeology og forklaring. Undervisningen er basert på konkrete situasjoner oppleves av studentene i deres ulike praksiser, i stedet for å stole bare, som er tradisjonelt den saken, på teoretisk innhold bestemt på forhånd. Program Struktur MA i studier av psykososiale praksis gjør det mulig for et forskningsprosjekt (21 studiepoeng minne) strukturert, vurderinger streng, vitenskapelig og faglig praksis for å forbedre kvaliteten på sin virksomhet samtidig som vi bidrar til utvikling av kunnskap om psykososiale praksis. Lærere blir podet til prosjekter studentene til å bistå dem i utviklingen av kunnskap fra sin praksis. Blant fakultetet ekspertise omfatter: gruppen tilrettelegging og endringsledelse; biografisk og selvstudium tilnærming; refleksive tilnærminger, observant og ny praksis; kollektiv intelligens; inter sammenslåing av kunnskap i aksjonsforskning; Forskning i første person; transdisiplinær og åndelighet. Dette programmet hjelper også utvikle ferdigheter som kreves for å dyrke doktorgradsstudier. publikum Dette programmet er for personer engasjert i psykososialt praksis som kan komme fra ulike spesialisert trening, og som kan ha forskjellige titler: konsulent; utvikle agent; rådgiver menneskelige ressurser; Barneombudet; trener; lærer; tilrettelegger; akkompagnatør; koordinator; advokat; pedagog; manager; miljøarbeider; psychoeducator; psykolog; psykoterapeut; psykolog; sosialarbeider; coach; coach; forholdet offiser; Kommunikasjonsdirektør; etc. Utover sin spesialiserte første trening, alle disse menneskene dele det faktum å arbeide og gripe inn med et menneskelig system (individ, familie, gruppe, samfunn eller... [-]

MSc I Oseanografi

Campus Heltidsstudier 6 måneder September 2018 Canada Rimouski Lévis + 1 fler

Flytende i oseanografi som forskere i stand til å forstå dynamikken i det marine systemet av en tverrfaglig og helhetlig måte. [+]

Flytende i oseanografi som forskere i stand til å forstå dynamikken i det marine systemet av en tverrfaglig og helhetlig måte. Det gir en informert kunnskap om det marine miljø, sine ressurser, teknisk undersøkelse og utnyttelse, forurensningsproblemer som vi møter og er hensiktsmessige intervensjonsmetoder. Forskningsprosjektet og kursene bidra til å utdype sin kunnskap i et av fire områder av spesialisering: kjemisk oseanografi; biologisk oseanografi; geologisk oseanografi; Fysisk oseanografi. Program Struktur Flytende i oseanografi åpner for et forskningsprosjekt (27 studiepoeng minne) for å utdype sin kunnskap i en spesialitet område av vitenskap av havet. Fra sin første periode, studentene delta i en oseanografisk ekspedisjon på forskningsskipet Coriolis II i den eksperimentelle Oceanography kurset. Programmet inneholder også en generell oseanografi kurs og to valgfag som Temaene varierer i henhold til studentens forskningsprosjekt. Dette programmet hjelper også utvikle ferdigheter som kreves for å dyrke doktorgradsstudier. forskningsområder fysisk oseanografi Fysikere er interessert i bevegelse av vann avhengig av ulike faktorer, som tidevannet, vind, endringer i ferskvannsstrøm, samt endringer i tid og rom. Deres forskning særlig ramme: Bølger av trening; saltinnholdet gradienter og tetthet; temperatursvingninger; energiutvekslingen mellom luft og sjø; turbulente områder av trening; beslektede fenomener mellom havet og temperatur (globale klimaendringer, El Niño, orkaner og tyfoner); etc. kjemisk oseanografi Kjemikere er interessert i kjemiske prosesser i vann og marine sedimenter. Deres forskning særlig ramme: opprinnelse og skjebne av de kjemiske bestanddeler av havvann; kjemiske reaksjoner som oppstår i det marine miljø; effekter av forurensninger (organisk eller ikke) og deres distribusjon, gassutveksling mellom atmosfæren og... [-]

Prosjektledelse Kontroll (med Minne)

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

Prosjektledelse Master tar sikte på å bedre utstyre sjefen, uansett hans grunnleggende ferdigheter til å administrere et prosjekt. [+]

Prosjektledelse Master tar sikte på å bedre utstyre sjefen, uansett hans grunnleggende ferdigheter til å administrere et prosjekt. Det er videre å: gi kunnskap, modeller og tekniske verktøy for å definere et prosjekt, implementere og effektivt overvåke fra idé til ferdigstillelse; utvikle evne til å håndtere tverrfaglige prosjektgrupper, flerkulturelle og virtuelle; utvikle kritisk tenkning å tilpasse ledelsesmetoder til bestemte miljø av prosjektet. Det løser 10 områder av prosjektledelse ferdigheter: integrering av prosjektet; innhold (skala); tidsfrister; kostnader; kvalitet; menneskelige ressurser; kommunikasjon; risikoer; forsyninger; interessenter. Pathways og publikum samarbeidende bane Denne forskningen papirbanen uten full opplæring fremmer integrering av vekslende studier med kvartaler, og dermed forenkler tilgangen til arbeidsmarkedet gjennom opplevelsen. Det er for kandidater: fra alle områder av trening; Nyutdannet en bachelorgrad; har ingen erfaring i prosjektet modus. Karriere (uten minne) Denne reisen uten forskning papir er en spesiell måte for fagfolk som administrerer prosjekter, å utstyre dem med en global visjon av feltet og gjøre dem i stand til å effektivt håndtere prosjekter av ulik art og størrelse fra unnfangelsen til 'til fullføring. Det er for kandidater: fra alle fagområder; ha arbeidserfaring (med unntak av trening) minst tre år * i et prosjektmiljø, uavhengig av innholdet i prosjektene; Innehavere av en bachelor **. * Kandidater med minst ett års erfaring, men mindre enn tre kan få tilgang til kortprogrammet for andre syklus eller til spesialisert graduate diplom (DESS) og fortsetter deretter å mestre. ** Eksepsjonelt kandidater uten bachelorgrad, men med relevant erfaring fra flere år kan være berettiget. søkesti Denne... [-]

Spesialiserte Diplomstudium I Analyse Og Forebygging Av Naturkatastrofer

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

Den spesialiserte utdannet diplom (DESS) i analyse og forebygging av naturkatastrofer er en geografi trening til utvikling av kunnskap i geomorfologi i miljøledelse og risikoen for naturfenomener generatorer for å gjenkjenne, definere og spatialize områder og sårbar infrastruktur. [+]

Den spesialiserte utdannet diplom (DESS) i analyse og forebygging av naturkatastrofer er en geografi trening til utvikling av kunnskap i geomorfologi i miljøledelse og risikoen for naturfenomener generatorer for å gjenkjenne, definere og spatialize områder og sårbar infrastruktur. Det tilbyr i hovedsak ervervet praksisfeltet opplæring og utnyttelse av nyttige verktøyene og instrumentering for analyse av farer og sårbarheter, samt vurdering og risikokartlegging. Passage Masters Fire kurs av spesialiserte utdannet diplom (DESS) i analyse og forebygging av naturkatastrofer er en del av MA i geografi. For hans mestring, vil studenten realisere forskning avhandling på 27 studiepoeng og to obligatoriske kurs av 3 studiepoeng. Det er derfor mulig for en student å begynne sin reise til Master og fortsette å mestre. For å fullføre sine mestere, må han: har et minimum GPA på 3.2 til 4.3; oppfyller opptakskravene til Master; sende inn en ny søknad. Hva er geografi? Geografi integrerer naturvitenskap og humaniora. Formålet er å forstå hvordan naturlige miljøer påvirker menneskelig aktivitet, men også hvordan samfunn tilpasse, bruke og endre disse innstillingene. Miljøspørsmål er derfor kjernen av feltet av studiet av geografi. Denne disiplinen er også interessert i alle aspekter av integrert forvaltning av territorier og deres ressurser. For dette bruker det metoder og effektive verktøy for innsamling, bearbeiding og analyse av geografisk informasjon (GIS, fjernmåling, bilder tolkning, feltkampanjer, etc.). På UQAR, samfunnsgeografi og fysisk geografi kommer sammen for å takle problemer, for eksempel, geofarer, regional planlegging og bærekraftig utvikling. Nordicity en akse for fremragende forskning ved UQAR UQAR er dedikert... [-]

Spesialiserte Diplomstudium I Ingeniørfag (modell Selvfølgelig)

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

The Graduate Diploma i ingeniørfag forbedrer sin kompetanse på ulike felt av engineering og prosjektledelse. [+]

The Graduate Diploma i ingeniørfag forbedrer sin kompetanse på ulike felt av engineering og prosjektledelse. Studenten har mulighet til å utdype sin kunnskap i en av de seks nivåene av programmet: design og automatisert produksjon; elektroteknikk; maskinteknikk; vind engineering; Elektromekanisk Engineering; signalbehandling og telekommunikasjon. Det gjør det mulig å integrere og bruke kunnskapen i kurset som en del av et prosjekt av innovasjon, utvikling, teknologioverføring eller inngrep i virksomheten. baner Specialized diplomstudium i ingeniørfag (prosjekttype) Dette programmet er strukturert som følger: Grunnleggende kunnskap om ingeniør: 3 emner (9 studiepoeng) prosjektledelse kunnskapsbase: 2 kurs (6 studiepoeng) Spesialisering i ingeniørfag: 2 kurs (6 studiepoeng), avhengig av konsentrasjon syntese og integrering aktiviteter: Søknad Project (9 studiepoeng) Totalt: 30 studiepoeng Specialized diplomstudium i ingeniørfag (modell selvfølgelig) Dette programmet er strukturert som følger: Grunnleggende kunnskap om ingeniør: 3 emner (9 studiepoeng) prosjektledelse kunnskapsbase: 3 emner (9 studiepoeng) Spesialisering i ingeniørfag: 2 kurs (6 studiepoeng), avhengig av konsentrasjon syntese og integrering aktiviteter: Technical Project (3 studiepoeng) Totalt: 30 studiepoeng publikum Dette programmet er åpent for kandidater med opplæring innen engineering som ønsker å utdype sin vitenskapelig og teknisk kunnskap i engineering. Kandidater som holder opplæring i grunnleggende eller anvendt vitenskap er også kvalifisert. Men de vil bli vurdert en prøvetid undervisning lavere engineering. MÅL Tillat kandidater med en vitenskapelig første syklus grad å fullføre sin opplæring og å øke sine ferdigheter i ulike felt av engineering og prosjektledelse med graduate kurs. Mer spesifikt skal studenten, ved ferdigstillelse av sitt studium: har fått omfattende kunnskap i ett... [-]

Spesialiserte Diplomstudium I Ingeniørfag (prosjekttype)

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

The Graduate Diploma i ingeniørfag forbedrer sin kompetanse på ulike felt av engineering og prosjektledelse. [+]

The Graduate Diploma i ingeniørfag forbedrer sin kompetanse på ulike felt av engineering og prosjektledelse. Studenten har mulighet til å utdype sin kunnskap i en av de seks nivåene av programmet: design og automatisert produksjon; elektroteknikk; maskinteknikk; vind engineering; Elektromekanisk Engineering; signalbehandling og telekommunikasjon. Det gjør det mulig å integrere og bruke kunnskapen i kurset som en del av et prosjekt av innovasjon, utvikling, teknologioverføring eller inngrep i virksomheten. baner Specialized diplomstudium i ingeniørfag (prosjekttype) Dette programmet er strukturert som følger: Grunnleggende kunnskap om ingeniør: 3 emner (9 studiepoeng) prosjektledelse kunnskapsbase: 2 kurs (6 studiepoeng) Spesialisering i ingeniørfag: 2 kurs (6 studiepoeng), avhengig av konsentrasjon syntese og integrering aktiviteter: Søknad Project (9 studiepoeng) Totalt: 30 studiepoeng Specialized diplomstudium i ingeniørfag (modell selvfølgelig) Dette programmet er strukturert som følger: Grunnleggende kunnskap om ingeniør: 3 emner (9 studiepoeng) prosjektledelse kunnskapsbase: 3 emner (9 studiepoeng) Spesialisering i ingeniørfag: 2 kurs (6 studiepoeng), avhengig av konsentrasjon syntese og integrering aktiviteter: Technical Project (3 studiepoeng) Totalt: 30 studiepoeng publikum Dette programmet er åpent for kandidater med opplæring innen engineering som ønsker å utdype sin vitenskapelig og teknisk kunnskap i engineering. Kandidater som holder opplæring i grunnleggende eller anvendt vitenskap er også kvalifisert. Men de vil bli vurdert en prøvetid undervisning lavere engineering. MÅL Tillat kandidater med en vitenskapelig første syklus grad å fullføre sin opplæring og å øke sine ferdigheter i ulike felt av engineering og prosjektledelse med graduate kurs. Aktiver faglig utvikling kort til kandidater med en lavere grad å fullføre sin opplæring og... [-]

Spesialiserte Diplomstudium I Personalledelse På Arbeidsplassen

Campus 6 måneder September 2018 Canada Rimouski Lévis

Den spesialiserte utdannet diplom (DESS) i personalledelse på arbeidsplassen er en human resource management DESS. Formålet er å utdanne fremtidige ledere for å administrere ansatte ved å tilby en spesialisering på den menneskelige faktor i selskapet. [+]

Den spesialiserte utdannet diplom (DESS) i personalledelse på arbeidsplassen er en human resource management DESS. Formålet er å utdanne fremtidige ledere for å administrere ansatte ved å tilby en spesialisering på den menneskelige faktor i selskapet. Den omhandler temaer der som mobilisering, motivasjon, konflikthåndtering, etikk, konsolidering av arbeidsteam, forhandling, lederskap, styring av forskjellige generasjoner, etc. Passage Masters Alle kurs av spesialiserte utdannet diplom (DESS) i personalledelse på arbeidsplassen er en del av Master of håndtere mennesker på arbeidsplassen. Studenter som har fullført Master kan få kontroll ved å fullføre flere kurs og testing av 12 studiepoeng. Dette vil imidlertid ha følgende kurs som valgfag DESS: GPE6409 kompleksitet av menneske: teorier og modeller og GPE65004 forskningsmetodikk. Det er derfor mulig for en student å starte sin DESS banen og fortsette å mestre. For å fullføre sine mestere, må han: har et minimum GPA på 3.2 til 4.3; oppfyller opptakskravene til Master; sende inn en ny søknad. publikum Den graduate-programmer i personalledelse er åpent for kandidater i alle disipliner. De er en faktor av arbeidsevne for tre målgrupper: Ledere i kontoret på jakt utvikling (en ny ledende stilling fører kandidaten til å administrere et arbeid team), i næringslivet eller i en offentlig eller halvstatlige; arbeider fagfolk som ønsker å få tilgang til en lederstilling; avgangselever på en bachelor på jakt etter en spesialisering. Disse programmene tilbyr aktiv og variert undervisningsmetoder tilrettelegging: overføring av læring til deltakernes arbeidssituasjoner; refleksjon over egne yrkeserfaring og ledelse praksis; eierskap av verktøy og tilnærminger for å forbedre... [-]

Spesialiserte Diplomstudium I Viltforvaltning

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

Den spesialiserte utdannet diplom (DESS) i viltforvaltning er i biologi som gjør det mulig å spesialisere seg i forvaltningen av viltressursene for å måle effekten av tiltak på naturmiljøet og å utarbeide planer styring og planlegging tar hensyn til sosiale og økonomiske prioriteringer. [+]

Den spesialiserte utdannet diplom (DESS) i viltforvaltning er i biologi som gjør det mulig å spesialisere seg i forvaltningen av viltressursene for å måle effekten av tiltak på naturmiljøet og å utarbeide planer styring og planlegging tar hensyn til sosiale og økonomiske prioriteringer. Det gjør at en rettet arbeid på viktige områder som genetikk i dyrepopulasjoner, adaptive biologi, skogøkologi, dynamikken i viltbestander og evolusjonsbiologi. Program Struktur Den spesialiserte utdannet diplom (DESS) i Wildlife Management omfatter syv forelesninger og to forskningsaktiviteter sammenkoblede: kurset Forskningsmetodikk (3 studiepoeng i høst) hvor man lærer å god litteraturgjennomgang, innføring og metoder, og i vinter ledet selvfølgelig arbeid (6 studiepoeng) er å utføre analysen, skrive resultater og diskusjon. Hver student får et prosjekt og en veileder for denne rapporten i essayet form. Hvert forskningsprosjekt er unik og krever mindre investeringer enn kontroll, men større enn en avsluttende bacheloroppgave som ved flere universiteter. For mange studenter, er en Master en god måte å finne sin interesse for en Master eller ikke, og hvis de ønsker å arbeide i forskning senere. publikum Den spesialiserte utdannet diplom (DESS) i Wildlife Management er rettet mot studenter som kommer til å få sin grad i biologi som biologer allerede på arbeidsmarkedet og som ønsker å forbedre styring dyreliv. Passage Masters Fem kurs av spesialiserte utdannet diplom (DESS) i viltforvaltning er en integrert del av Masters i forvaltningen av dyrelivet og dets leveområder. For hans mestring, vil studenten realisere forskning avhandling på 27 studiepoeng og en obligatorisk 3-kreditt kurs. Det er derfor... [-]

Spesialiserte Høyere Studier I Marin Ressursforvaltning

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

Den spesialiserte utdannet diplom (DESS) i marin ressursforvaltning innebærer opplæring ledere med en global visjon, tverrfaglig og helhetlig maritim domene. [+]

Den spesialiserte utdannet diplom (DESS) i marin ressursforvaltning innebærer opplæring ledere med en global visjon, tverrfaglig og helhetlig maritim domene. Det tog fagfolk i stand til å bruke de metoder, verktøy og teknikker for å effektivt bidra til beslutningsprosesser i maritim sektor, både operativt og strategisk. Studenten har mulighet til å utdype sin kunnskap i en av de tre strømmer av programmet: fiske (fiske og havbruk), forvaltning av kyst- og havmiljøet og sjøtransport. publikum Programmene av andre syklus i marin ressursforvaltning er adressert til kandidater med trening: Miljøvitenskap (biologi, kjemi, geografi, etc.) som ønsker å tilegne lederopplæring brukt til feltet av det marine miljø; i ledelse vitenskap eller i loven som ønsker å spesialisere seg i den maritime sektor. Passage Masters Alle kurs av spesialiserte utdannet diplom (DESS) i forvaltning av marine ressurser er en integrert del av MA i marin ressursforvaltning. Det er derfor mulig for en student å starte sin DESS banen og fortsette å mestre. For å fullføre sine mestere, må han: har et minimum GPA på 3.2 til 4.3; oppfyller opptakskravene til Master; sende inn en ny søknad. Jobbmuligheter Nyutdannede i marin ressursforvaltning UQAR i lederfunksjoner, forskere og konsulenter i offentlig eller privat domene. Den maritime sektor er spesielt preget av tilstedeværelsen av et stort antall offentlige, halvoffentlige og private, både i Canada og i utlandet: provinsielle og føderale avdelinger (fiskeri, miljø, transport, etc.); ZIP-komiteer, nedbørfelt organisasjoner; byer og kommuner; frivillige organisasjoner (Verdensbanken, Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD), Organisasjon for Conservation of Nature, World... [-]

Spesialiserte Masterstudier I Etikk

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

Den spesialiserte utdannet diplom (DESS) i etikk har som mål å skaffe seg omfattende kunnskap om teorier, begreper og verktøy for etikk og filosofi til å tenke kritisk og strukturert på samtiden og for å gripe inn i et sosialt, faglig og organisatorisk. [+]

Den spesialiserte utdannet diplom (DESS) i etikk har som mål å skaffe seg omfattende kunnskap om teorier, begreper og verktøy for etikk og filosofi til å tenke kritisk og strukturert på samtiden og for å gripe inn i et sosialt, faglig og organisatorisk. publikum senior etikk sykluser programmer imøtekomme til en bred kundebase, spesielt for studenter som nettopp har fullført en bachelorgrad til personer som allerede er engasjert i arbeid, og som er interessert i etisk refleksjon. De er åpne for kandidater med en bachelor-grad, uavhengig av disiplin. Jobbmuligheter store arbeidsgivere Noen arbeidsgivere som har mandat er direkte sentrert på etikk spesielt rekruttere etiske nyutdannede. Dette er en sak: Kommisjonen for etikk i vitenskap og teknologi; Etisk Enhet for Helse- og sosiale tjenester; Nasjonale forskningsetiske rådet hos mennesker; Office of Verdier og etikk for statstjenesten. Den økende betydningen av etiske problemstillinger og spredning av etiske komiteer i bedrifter og i organisasjoner som fremmer plassering av kandidater. På mange arbeidsplasser, vil de fungere som fagpersoner eller rådgivere. Dette er saken: statlige og kvasi-statlige organisasjoner; helseinstitusjoner og sosiale tjenester; av videregående skoler og høyskoler; rettslige informasjonssentre; foreninger og internasjonale organisasjoner; yrkesorganisasjoner; organisasjoner som er aktive på områdene miljø og kultur. Generelt er de omfattende intellektuelle ferdigheter i analyse og syntese ervervet i etikkopplæring verdsatt av et stort antall arbeidsgivere. okkuperte yrker Mange organisasjoner kan dra nytte av etikk i spesialiserte akademikere tjenester. Teoretisk som forsker eller i praksis, for eksempel i animasjon og konsultasjon. Faktisk kandidater er kvalifisert til å diskutere saker... [-]

Spesialiserte Masterstudier I Regional Og Territoriell Utvikling

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

Den spesialiserte utdannet diplom (DESS) i regional og territoriell utvikling som analytikere i stand til å forstå komplekse situasjoner står overfor aktører som er involvert i det sosiale, økonomiske og kulturelle tiltak på ulike territorielle nivåer og å formulere en diagnose og løsninger for å veilede sosial endring. [+]

Den spesialiserte utdannet diplom (DESS) i regional og territoriell utvikling som analytikere i stand til å forstå komplekse situasjoner står overfor aktører som er involvert i det sosiale, økonomiske og kulturelle tiltak på ulike territorielle nivåer og å formulere en diagnose og løsninger for å veilede sosial endring. Det løser problemet ved å ta hensyn til kulturelle, historiske, identitet, økonomiske, politiske og økologiske krav til holdbarhet og miljøvennlighet. Program Struktur Den spesialiserte utdannet diplom (DESS) i regional og territoriell utvikling er et tverrfaglig program for å ta opp både økonomiske og sosiale dimensjoner, kulturelle, historiske og geografiske utvikling. Studentene skal være kjent med de viktigste teorier og modeller for regional utvikling og territorielle, spesielt de som karakteriserer den siste utviklingen i dette feltet av kunnskap, samt studenter fra Masters i regionaldepartementet. Denne treningen er supplert med arbeid for å styrke reaksjonsevner på bakken. Denne aktiviteten typen analyse - intervensjon gjør deltakerne til å bedre utføre sine oppgaver innenfor institusjoner og organisasjoner dedikert til å fremme territorielle utviklingen. Passage Masters Alle kurs av spesialiserte utdannet diplom (DESS) i regional og territoriell utvikling er integrert for å kontrollere i regional utvikling. For hans mestring, vil studenten realisere forskningsartikkel av 21 studiepoeng og en obligatorisk 3-kreditt kurs. Det er derfor mulig for en student å begynne sin reise til Master og fortsette å mestre. For å fullføre sine mestere, må han: har et minimum GPA på 3.2 til 4.3; oppfyller opptakskravene til Master; sende inn en ny søknad. forskningsområder Sosiale forhold studert av... [-]

Videoer

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - Français

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - Mandarin

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - English