Les den offisielle beskrivelsen

Om UQO


University of Quebec i Outaouais, for gleden av å lære

Universitetet i Quebec Outaouais (UQO) er vokst, utviklet og tilpasset sine programmer til rytmen til kundens behov, samtidig som man tar hensyn til egenskapene til region.

Med sitt medlemskap i Université du Québec-nettverket kan UQO stole på de pedagogiske ressursene og de felles tjenestene til det største universitetssystemet i Canada.

Ligger i Gatineau, i hjertet av Outaouais, er UQO plassert i to paviljonger innen gangavstand fra hverandre, og har en geografisk og kulturell fordel. Den har fordelen av å være lokalisert i et grenseområde preget av den rike tilstedeværelsen av to kulturer som lever til rytmen av den hektiske aktiviteten til den føderale hovedstaden, Ottawa. Ikke bare til stede i urbane områder, tilbyr UQO også tjenester i periferien og arbeider for å øke sin tilstedeværelse i regionene de kommende årene.

Siden 2010 er UQO også lokalisert i Saint-Jérôme i en ny bygning på 10.132 kvadratmeter, bygget ved hjørnet av St. Joseph og Labelle-gatene, som vender mot rådhuset. Denne nye campus ønsker velkommen mer enn 2000 studenter. Det er klasserom, undervisnings- og forskningslaboratorier, et bibliotek, et didacbibliotek, kontorer, administrative områder, studentmøter og tilknyttede tjenester som kafeteria og bokhandel. spredt over seks etasjer.

Gjennom sine klasser dannet av små grupper av studenter og kvaliteten coaching det tilbyr, gir UQO en smak å lære, bygge en karriere og få en suksess i sitt liv. Ikke for stor, ikke for liten, mer human og mer vennlig! Dette er det som tiltrekker seg de 7500 studentene som registrerer seg fra hovedsakelig Outaouais, men også Øst-Ontario og resten av Quebec. UQOs rykte har selv krysset grenser og tiltrekker seg flere og flere studenter fra utlandet.


Visjon av UQO


Alle samfunnets styrker samler seg for å realisere mobilisering av prosjekter som gir livet til vår visjon: "For å være nærmere, å gå videre! ".

Individuelt og kollektivt fokuserer vi vår innsats i følgende tre strategiske retninger: berikelse av studentopplevelsen, opprettelse av programmer og utvikling av forskning samt påvirkning av vårt universitet.


I 2020

  • Vi fokuserer vår innsats på det primære formål å gi mening til alle våre handlinger: våre studenter;
  • vi våger å innovere i våre programmer, tjenester og handlinger med sikte på en bærekraftig utvikling;
  • Vi stoler på samarbeid og gjensidig hjelp til å skape meningsfulle lenker og å drive oss videre og videre.

Sammen omformer vi studentopplevelsen ved UQO.


UQOs oppdrag


UQO: Det høyeste uttrykket av kunnskap, forskning og opprettelse

Université du Québec en Outaouais, medlem av Université du Québec-nettverket, er et offentlig franskspråklig universitet og forskningsinstitusjon som ligger i Outaouais og Laurentians. I et miljø som bidrar til menneskelig interaksjon, UQO, et knutepunkt for tilgang til kunnskap, trener kvalifiserte kandidater i hver syklus og stimulerer vitenskapelig forskning og opprettelse.

UQO-studenter er sentrale i sitt oppdrag. De drar nytte av mangfoldet i sine programmer, så vel som eksepsjonell undervisning og forskning takket være erfarne professorer og kompetent medarbeidere.

UQO deltar aktivt i den økonomiske, sosiale og kulturelle utviklingen av befolkningen i de territoriene den tjener gjennom sitt engasjement i samfunnet. Koblet til både regionale og internasjonale realiteter, er UQO en strategisk aktør som bidrar til samfunnets fremgang gjennom partnerskap og prosjekter.


Verdier av UQO


Det overkommende selvet

UQO tilbyr sine studenter en akademisk opplevelse som er både engasjerende og givende, basert på ønsket om å oppdage, strukturere sin tenkning og utvikle sin kritiske følelse. Ved UQO, student suksesser, nyskapende personale prestasjoner, og oppgradere suksesser er en kollektiv stimulans til å overgå.


Excellence og Rigor

UQO er en vellykket organisasjon der alle er forpliktet til å streve for kvalitet i sine akademiske aktiviteter. UQO er et sted for kunnskapsoppbygging hvor excellence og rigor er normen og referansegrunnlaget hvor alle handlinger trekkes.


Åpnings

UQO er et franskspråklig universitet som er åpent for miljøet og verden. UQO anerkjenner betydningen av kulturelt mangfold og fremmer det. I tillegg inkorporerer den en internasjonal dimensjon i sine treningsaktiviteter.


Integritet og åpenhet

UQO favoriserer lyd og ansvarlig ledelse, mens gjenværende fokuserer på effektivitet og effektivitet. For å oppnå dette forenkler det tilgjengeligheten av informasjon og engasjement fra mennesker.


respekt

UQO fungerer i respekt for mennesker ved å plassere studentene i hjertet av sitt oppdrag og sine ansatte i sentrum av utviklingen. Det verdsetter bidragene til studenter, ansatte, kandidater og partnere, og oppfordrer til samarbeid og støtte for å skape et miljø som er rikt på menneskelige samspill.

Programmer gitt i:
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Université Du Québec En Outaouais UQO

Spesialarbeidere i skogsøkosystemforvaltning deltar i definisjon, styring og løsning av ulike typer problemer for å bidra til gjennomføring av bærekraftig skogutvikling. ... [+]

Spesialarbeidere i skogsøkosystemforvaltning deltar i definisjon, styring og løsning av ulike typer problemer for å bidra til gjennomføring av bærekraftig skogutvikling.

De sørger for bærekraftig økosystemforvaltning og skogsplanlegging, og tar hensyn til prinsippene og ledelsen i behovene til flere brukere, interessegruppekrav, mål for arealbruk og beskyttelse av skogsøkosystemer. .

I dette perspektivet er denne tverrfaglige mastergrad rettet mot kandidater som ønsker å bli spesialister i bærekraftig forvaltning av skogsøkosystemer. Gjennom aktive læringsmetoder som integrerer de økologiske, økonomiske og samfunnsmessige dimensjonene, skal studentene utvikle sine ferdigheter i å definere, håndtere og løse komplekse problemer.... [-]

Canada Saint-Jérôme
Januar 2020
Fransk
Heltid studier
30 måneder
Campus
Les mer på norsk
Université Du Québec En Outaouais UQO

Denne mastergrad har blitt utviklet for folk som ønsker å ekspertbehandle prosjekter av ulike natur og størrelser. Ledere som følger av dette programmet vil kunne utforme ... [+]

Denne mastergrad har blitt utviklet for folk som ønsker å ekspertbehandle prosjekter av ulike natur og størrelser.

Ledere som følger av dette programmet vil kunne utforme prosjekter tilpasset bestemte sammenhenger og styre dem under hensyntagen til de tidligere etablerte begrensningene.

Etter at de har studert mulighetene for disse prosjektene, vil de kunne implementere den mest hensiktsmessige strategien for å oppnå dem. Takket være de planleggingsverktøyene de har innarbeidet i sin praksis, vil disse ledere kunne sikre at målene, både økonomiske og organisatoriske, blir oppnådd. Kompetent i styringen av menneskelige ressurser, vil de også vite hvordan de skal samarbeide med folket som kan sikre suksess for sine prosjekter.... [-]

Canada Gatineau
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
Deltid
30 måneder
Campus
Les mer på norsk
Université Du Québec En Outaouais UQO

Denne tverrfaglige opplæringen er for kandidater som ønsker å gi seg de verktøyene de trenger for å bli fagfolk og utviklingsledere som kan identifisere dagens utfordring ... [+]

Denne tverrfaglige opplæringen er for kandidater som ønsker å gi seg de verktøyene de trenger for å bli fagfolk og utviklingsledere som kan identifisere dagens utfordringer og foreslå innovative løsninger.

De vil bli kjent med de viktigste teoriene om utvikling, samt problemstillinger, utfordringer, løsninger og begrensninger av territorial, internasjonal og urfolksutvikling. De vil utdype deres forståelse av de mange samspillende dimensjonene av samfunnsutvikling og territoriale, internasjonale og urfolkelige dynamikker.

I tillegg skal de utvikle sin evne til å analysere menneskelige handlinger, forhold til miljøet, sosiale strukturer og sosiale relasjoner som er tilstede i territoriene. Studentene vil også beherske ulike forsknings- og intervensjonsteknikker som er spesifikke for utvikling. Etter endt opplæring vil de ha oppnådd den teoretiske og metodiske kunnskapen som er nødvendig for å forstå og handle på utviklingen av her og andre steder.... [-]

Canada Gatineau
Januar 2020
Fransk
Heltid studier
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk

Vidéo promotionnelle - UQO - Premier cycle

UQO - Présentation

Location address
C.P. 1250, succursale HullGatineau (Québec) Canada
Gatineau, Quebec, J8X 3X7 CA
Social Media
Location address
5, rue Saint-JosephSaint-Jérôme (Québec) Canada
Saint-Jérôme, Quebec, J7Z 0B7 CA