University of Calgary

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår historie

UCalgary er - som vertsbyen vår - en destinasjon for mennesker med ambisiøse drømmer og det som er essensielt for å oppfylle dem.

Vårt formål

UCalgary tilbyr studentene en pedagogisk opplevelse av høy kvalitet som forbereder dem på suksess i livet, samt forskning som adresserer samfunnets mest vedvarende utfordringer. Vår skapelse og overføring av kunnskap bidrar hver dag til vårt lands globale konkurransefortrinn og gjør verden til et bedre sted.

Dette gjør vi i Calgary - Canadas mest driftige og omsorgsfulle by, der den vestlige kan-ånd, familiefølelse og ungdommelig energi gjennomsyrer alt vi gjør. Vi er pionerene i hjertet, innovatører etter nødvendighet og ønske, samfunnsbyggere fordi det ligger i vårt DNA. Vi ser potensial der andre kaster utfordringer, og vi vet hvordan vi samarbeider for å "gjøre det."

Våre verdier

Hva er viktig for oss og hva slags universitet - og mennesker - vi streber etter å være.

Balansere

Vi kompletterer forsknings-, lærings- og arbeidsmiljøet med sosiale, kulturelle, sportslige og rekreasjonsområder, tjenester og programmer for å fremme et sunt samfunn.

Samarbeid

Vi bygger broer gjennom proaktiv kommunikasjon mellom enkeltpersoner, mellom team, mellom avdelinger og fakulteter, og med andre organisasjoner i samfunnet, med integritet og åpenhet.

Nysgjerrighet

Vi blir stimulert av det ukjente og uventede, og er avhengige av at det provoserer leting og innovasjon.

Fortreffelighet

Vi forventer det beste av alle som jobber og lærer ved University of Calgary . Vi støtter og anerkjenner prestasjonene til alle medlemmene i samfunnet og hjelper hverandre med å oppnå våre høyeste ambisjoner.

globalisering

Vi tenker og handler med et globalt tankesett, og erkjenner gjennomgripenheten til verdensomspennende tilkoblingsmuligheter, er klar over den globale utviklingen og handler på muligheter til å dra nytte av den verden vi tjener.

Brukerstøtte

Vi verdsetter mennesker som samhandler med andre på en inkluderende og respektfull måte. Vi tilbyr høykvalitetsprogrammer og tjenester for å fremme helse og sikkerhet, fremme samfunnets moral og møte de forskjellige behovene til alt vi serverer.

bærekraft

Vi forplikter oss til lederskap på bærekraftige måter å leve, jobbe og lære på. Vi tar vare på det fysiske, naturlige og sosiale miljøet. Vi opprettholder balanserte budsjetter, positive sosiale forhold og planetenes helse.

Mandatet vårt

Lær om vår grunn til å være, og retningslinjene som vi opererer under.

Forventningene vi lever opp til

University of Calgary forventes å oppnå fokuserte resultater som støtter og oppmuntrer til engasjement, økonomisk, sosial og kulturell velstand, og er verdifulle for alle Albertans.

Hver vår oppdaterer og leverer University of Calgary sin Comprehensive Institutional Plan (CIP), et tre-årig, integrert planleggingsdokument som tilfredsstiller lovfestede krav beskrevet i post-Secondary Learning Act and the Fiscal Planning and Transparency Act.

Hvert høst rapporterer universitetet om den planen med en årsrapport til regjeringen, som inkluderer regnskapet.

Vi supplerer også disse formelle innsendingene med en fellesskapsrapport som viser fremgangen vi har gjort i løpet av året før.

Vår historie

Historien om hvordan vi skåret ut et sted for oss selv og bygde denne flotte institusjonen.

Som mange suksesshistorier i Calgary, har vår en livlig begynnelse, en enestående vekstspurt og en lovende fremtid.

Allerede før Alberta ble en provins i september 1905, var innbyggerne i en veldig ung Calgary fast bestemt på å være vertskap for en post-sekundær institusjon som del av å bygge en stor by.

I 1906 startet Alberta Normal School (som senere skulle bli vår egen Werklund School of Education) virksomhet og ga en jevn strøm av lærere for en ny provins som var ivrig etter å vokse og avansere raskt.

Da University of Alberta ble grunnlagt i 1908 i Strathcona (nå en del av Edmonton), ble Calgarians skuffet over konseptet "filialanlegg" som fulgte og lobbet i flere tiår for en egen uavhengig institusjon. Studenter, fakultet, ansatte, studenter, givere og frivillige gikk sammen for å støtte saken, med stor lidenskap og engasjement.

Deres dedikasjon ble til slutt belønnet 29. april 1966, da University of Calgary fikk autonomi. Derfra var veksten rask og rasende, da en ny campus tok form og innovative lærere kom til Calgary fra hele verden.

I 2016-17 markerte University of Calgary sitt 50-årsjubileum som en autonom institusjon.

Vårt folk

Møt og bli med studenter, akademikere og ansatte som utgjør samfunnet vårt og gjør oss så stolte av universitetet vårt.

studenter

Studentene våre er noen av de mest nysgjerrige, nysgjerrige og samfunnssinnede på planeten. De kommer fra Alberta og Canada og fra hele verden, og bygger et mangfoldig campussamfunn som hjelper med å gjøre Calgary til det spesielle stedet det er.

Akademisk stab

Når vi streber etter å bli et av Canadas topp lærings- og forskningsuniversiteter, søker vi å tiltrekke oss de mest talentfulle, dyktige vitenskapelige ansatte vi kan finne og skape et miljø der de kan eksperimentere og lykkes, veilede studenter til å nå sitt fulle faglige potensial, og lede banebrytende forskning.

Postdoktorer

Gjør verdensskiftende arbeid mens du hjelper deg med å oversette forskningsfunn til applikasjoner som gir fordeler for samfunnet verden over. Vi har en sterk, fokusert forskningsagenda og ønsker kolleger fra hele verden velkommen.

Ledelse og ansatte

Å jobbe ved UCalgary betyr å være fordypet i læring og ungdommelig optimisme, og gjøre en virkelig forskjell i andres liv hver dag. Fra forskningsassistenter til studentrådgivere, hageholdere til direktører, administratorer til utviklingsansvarlige - de er alle kritiske for suksessen til vårt universitet.

Alumni

Mer enn 163 000 UCalgary-studenter bidrar til samfunnene deres i mer enn 150 land. Hvert år slutter rundt 6000 nye nyutdannede seg til denne utvidede familien av utskiftere, og bygger aktivt byen vår (to tredjedeler av alumnerne våre bor i Calgary-området) og former samfunnet vårt over hele verden.

Styremedlemmer

Styrets styre er ansvarlig for forvaltningen av universitetet på vegne av folket i Alberta. Styremedlemmer fungerer som guvernører / tillitsmenn. Sammensetningen av styret er mandat av Alberta's Post-Secondary Learning Act. Medlemmene utnevnes etter orden i råds- eller ministerordre.

Senators

Senatorer er frivillige som brenner for utdanning, forskning og innovasjon - aktive ambassadører som er ivrige etter å dele den viktigste rollen University of Calgary spiller i vår livlige by. Hver høst rekrutterer vi til åpne senatstillinger.

Tilhengere fra samfunnet

Titusenvis av mennesker og organisasjoner støtter University of Calgary med sin tid, talent og skatt. De muliggjør transformativ endring og lar våre akademikere fokusere på det aktuelle arbeidet: å levere en best mulig utdanning for studentene våre og gjøre funn som vil endre hele livet til det bedre.

Ånden vår

For 75 millioner år siden var Alberta en av de rikeste dinosaurhabitatene på planeten. Det sub-tropiske landskapet rundt Calgary dundret med fotsporene til voldsomme reptiler. I dag kanaliserer UCalgary Dinos den samme surheten, og viser lederskap på baner, felt, is og bølger av interuniversitetsidrett og i jakten på ny kunnskap og innovasjon for samfunnet slik vi kjenner det. Vi er alle Dinos.

Fakta og tall

UCalgary etter tallene

University of Calgary er et offentlig finansiert forskningsintensivt universitet grunnlagt i 1966, med 14 fakulteter som tilbyr mer enn 250 akademiske programmer, og mer enn 50 forskningsinstitutter og sentre. Som et av Canadas største omfattende forskningsuniversiteter, kombinerer UCalgary det beste fra universitetstradisjon med byen Calgarys livlige energi og mangfoldighet. Vår viktigste campus har vakre omgivelser med utsikt over Alberta Rocky Mountains og dekker mer enn 200 hektar - et område større enn Calgary hele sentrum.

Universitetet vårt
 • Stiftet 1966, med opprinnelse på begynnelsen av 1900-tallet
 • Farger: rød og gull
 • Motto: Mo shùile togam suas (gælisk) - Jeg vil løfte blikket
 • 5 studiesteder: 4 i Calgary-området og 1 i Doha, Qatar
 • 14 fakulteter
 • 1800 vitenskapelig ansatte som aktivt driver med forskning, stipend og undervisning
 • 3.200 ikke-akademiske ansatte fokuserte på å drifte institusjonen og levere mot vårt kjernemandat
 • Konsolidert budsjett på 1,3 milliarder dollar: bidrar med nesten 8 milliarder dollar årlig til Alberta's økonomi
 • 30 000 studenter: 24 000 studenter, 6000 studenter
 • Nesten 185 000 studenter; 2/3 bor eller jobber i Calgary-området
Rangeringer og utmerkelser
 • Topp 200 universiteter over hele verden (Times Higher Education World University Rankings, 2019)
 • 128 i verden og 6 i Canada basert på totale publikasjoner (CWTS Leiden Ranking 2019)
 • 196 i verden og 7 i Canada, Center for World University Rankings (CWUR), 2018
 • Topp 200 universiteter over hele verden (Academic Ranking of World Universities [ShanghaiRanking Consultancy], 2018
 • Topp 200 mest globalt orienterte universiteter i verden (Times Higher Education, 2016)
 • Topp 5 i Canada og 125 av 938 universiteter over hele verden i forskningsresultater (European Center for Science and Technology, Leiden, 2017)
 • Topp 10 mest bærekraftige organisasjoner i Canada (Corporate Knights, 2016)
 • Technology Challenger (Times Higher Education, 2017)
 • En kanadisk leder innen høyytelsesgrønne bygninger og bærekraftig nettstedspraksis
 • Alberta første Fair Trade Campus
 • Alberta topp arbeidsgivere (2015, 2016, 2017, 2018)
 • Canadas beste arbeidsgivere for mangfold (2017, 2018, 2019)
 • WorldatWork Alliance for WorkLife Progress Seal of Distinction (2015, 2016, 2017)
Home of the Dinos
 • 500 student-idrettsutøvere konkurrerer på varsity-lag hvert år
 • Topp 5 i Canada for akademiske alle-kanadiske student-idrettsutøvere
 • Siden 1976 har Dinos student-idrettsutøvere hentet hjem mer enn et dusin olympiske medaljer
Eksepsjonelle fasiliteter
 • Taylor Institute for Teaching and Learning: den første bygningen i Canada utelukkende for å forbedre etter-sekundær undervisning og læring
 • Hunter Hub for Entrepreneurial Thinking: Nytt initiativ for å fordype campus i en dristig og ny tilnærming til undervisning, læring, oppdagelse og kunnskapsdeling
 • International Microbiome Center: Canadas eneste forskningssenter som studerer mikrobiomet og dets innvirkning på helse og mennesker
 • WA Ranches: 19.000 dekar arbeidende storfe som vil forankre undervisnings-, lærings- og forskningsanlegg i verdensklasse
 • Energimiljø Experiential Learning Building: et av de største LEED Platinum laboratoriene i Nord-Amerika
 • Taylor Family Digital Library: det mest teknologisk avanserte biblioteket i Nord-Amerika
 • Olympic Oval: hjem til verdens raskeste is
 • Child Development Center: en av de mest instrumenterte bygningene i Nord-Amerika
Vår undervisning og læring
 • 250 programmer
 • 95% grunnlagsretensjon
 • 78% 'god' eller 'utmerket' 1. års studenttilfredshet
 • 91,1% grads sysselsettingsgrad, 76,7% sysselsatte innen felt relatert til disiplin
 • 7,8 millioner varer i biblioteksamlinger
 • 15 Rhodos stipendiater til dags dato
Vår forskning og stipend
 • # 6 topp forskningsuniversitet i Canada - når det gjelder sponset forskningsmidler
 • 419,2 millioner dollar i sponset forskningsmidler (2017-2018)
 • 148 forskningsstoler
 • 356 avsløringer om nye oppfinnelser (2017-2018, 3-års løpende sum)
Seks fokusområder adresserer globale prioriteringer innen:
 • Energiinnovasjoner for i dag og i morgen
 • Menneskelig dynamikk i en verden i endring
 • Ingeniørløsninger for helse
 • Nye jord-rom-teknologier
 • Infeksjoner, betennelse og kroniske sykdommer
 • Hjerne og mental helse
Vår by
 • Calgary, Alberta, en befolkning på 1,4 millioner
 • Beste stedet å bo i Canada (MoneySense Magazine, mars 2013)
 • # 1 mest livlige by i Nord-Amerika og # 4 i verden (Global Liveability Ranking, Economics Intelligence Unit)
 • Den 4. største og den raskest voksende byen i Canada
 • Canadas energihovedstad
 • Global finansieringsknutepunkt
 • # 3 mest forskjellige by i Canada
 • De fleste patenter per by i Canada (CD Howe Institute, 2018)
 • Den høyeste konsentrasjonen av hovedkontorer og små bedrifter per innbygger i Canada (Calgary Economic Development)
 • 40 internasjonale konsulatkontorer
 • Største urbane Pathway nettverk i Nord-Amerika
 • Hjem til Canadas National Music Center og det internasjonalt anerkjente Calgary Stampede
 • Den mest solrike byen i Canada - over 333 dager i året
 • Se denne flotte videoen om Calgary utarbeidet av våre partnere på Calgary Economic Development

Våre campus

UCalgary ønsker å hilse verden velkommen, ved foten av Canadas snødekte Rocky Mountains, og når den til ørkenens bredder av Persiabukta.

University of Calgary har base i Calgary, Alberta, Canada, med fire studiesteder i Calgary-området og en femmer i Doha, Qatar. Calgary er et av Canadas reneste, sikreste, mest kulturelt mangfoldige bysentre, og gjentatte ganger rangert som en av verdens mest levelige byer. Med en befolkning på 1,2 millioner er det også den største byen i Alberta og den tredje største kommunen i Canada.

Mange av nettstedene våre ligger på de tradisjonelle territoriene til First Nations Peoples of Contract 7. traktaten 7 land i Sør-Alberta er hjemsted for Kainai Nation, Piikani Nation, Siksika Nation, Tsuuu T'ina Nation og Bearspaw, Chiniki, og Wesley (Stoney-Nakoda) nasjoner. Calgary er også hjemsted for region 3 i Métis Nation of Alberta.

5 studiesteder knyttet sammen av ønsket om å skape og dele kunnskap.

Hovedcampus

Bygget på 1960-tallet - og utviklet seg siden den gang - vårt hovedcampus har nå 11 av våre 14 fakulteter, våre forsknings- og friidrettsanlegg i verdensklasse og omfattende støttetjenester for studenter, fakultet og ansatte.

Foothills campus

Dette campus ligger hjem til Cumming School of Medicine og Fakultet for veterinærmedisin, omtrent en kilometer sør for hovedcampus, ved siden av Foothills Medical Center. Health Sciences Center, Heritage Medical Building, Health Research Innovation Centre og Teaching, Research and Wellness-bygningen finner du her.

Sentrums campus

Dette campus ligger i sentrum av Calgary, og tilbyr utvalgte utdanningsnivåer og utdanningsprogrammering gjennom Haskayne School of Business og The School of Public Policy. Universitetets Alumni Association har hovedkontor her, i et læringssenter som også tilbyr praktisk møte- og funksjonsrom for byens næringsliv.

Spy Hill campus

Dette campuset har praktisk klinisk og diagnostisk læring for Fakultet for veterinærmedisin, så vel som klinisk og anvendt forskning. Fasiliteter inkluderer Clinical Skills Building, Veterinary Sciences Research Station og Wildlife Research Station. Spy Hill er også stedet for universitetets avanserte lagringsanlegg for høy tetthet-bibliotek.

Doha, Qatar campus

UCalgary åpnet sitt første utenlandske grencampus i Doha, Qatar i 2007. I dag utdanner University of Calgary i Qatar (UCQ) fremtidige sykepleierledere i regionen ved å tilby Bachelor of Nursing og Master of Nursing-programmer akkreditert av Canadian Association of Schools of Schools of Sykepleie (CASN).

Feltstasjoner og andre fasiliteter

Fra eldgamle olympiske arenaer og rustikke feltstasjoner til et høyt arktisk forskningssted, et marint institutt og et av Canadas mest avanserte astrofysiske observatorier, har University of Calgary noen overbevisende, utenfor allfarvei, verdt å utforske.

Steder

Calgary

Address
2500 University Drive NW
T2N 1N4 Calgary, Alberta, Canada