University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Våre målsetninger

Edwards School of Business utvikler forretningsfolk til å bygge nasjoner.

Edwards School of Business skaper muligheter for dynamisk læring og kritisk tenkning. Vi er forankret i våre verdier autentisitet og integritet. Vi omfavner lærer-forsker modell, og levere våre oppdrag gjennom fakultetet med sterk faglig og profesjonell kompetanse. Vår kultur feirer mangfold og omfavner pluralisme. Vi engasjerer våre interessenter til å bygge verdier i sine lokalsamfunn.

Om Edwards School of Business

Mens gjennom årene navnet på virksomheten programmering har endret hva har ikke forandret seg er en total forpliktelse til en utmerket lærerik erfaring for elevene. I løpet av de siste nesten 100 år som vi har vokst fra et lite program knyttet til faglig regnskap samfunnet til en omfattende Business School vi lyttet til deg! Du fortalte oss at en bedrift utdanning må ha dype funksjonelle røtter i kjernen disipliner av regnskap og finans, markedsføring og ledelse, menneskelige ressurser og strategi. Men du har også fortalt oss at disse dype funksjonelle røtter må styrkes med integrerte beslutningstaking ferdigheter. Til slutt, fortalte du oss å huske at effektive beslutningsprosesser krever sentrale faglige kompetansen til kommunikasjon og ledelse innenfor en ramme av etikk og samfunnsansvar. Du vil finne disse egenskapene er innebygd i alle våre programmer.

Et blikk på Edwards School of Business i dag:

  • Over $ 20 millioner årlig driftsbudsjett
  • Over 121 lærere og ansatte
  • Over 2200 studenter
  • Fem studieprogrammene (Bachelor of Commerce, Master of Business Administration, Master of Professional Accounting, Master of Science i finans, Master of Science in Marketing)
  • To sertifikat programmer (Business Administration Certificate, Aboriginal Business Administration Certificate)
  • Over 23.500 Alumni
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science I Finans (M.Sc.)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Canada Saskatoon

Master of Science i finans (MSc) Studiet gir en teoretisk bakgrunn i moderne økonomiske problemer og har en sterk forankring i empiriske metoder. [+]

Ekstraordinær Thesis Basert Utdanning Den Master of Science i finans (MSc) Studiet gir en teoretisk bakgrunn i moderne økonomiske problemer og har en sterk forankring i empiriske metoder. Gjennom dette programmet vil du ha muligheten til å stille spørsmål og forstå dagens økonomiske litteratur og praksis, engasjere seg med hengiven og kunnskapsrike lærere og ansatte, og delta i ulike spesielle gjesteforelesere og presentasjoner. Ferdighetene undervist i dette programmet vil gi deg verktøyene til å utmerke seg enten i akademia eller i industrien. Dette programmet vil kreve hardt arbeid, engasjement til studiene, og en lidenskap for finans.

Program Struktur Master of Science i finans Program (M.Sc.) som tilbys ved Institutt for foretaksøkonomi, Edwards School of Business, University of Saskatchewan gir studentene en teoretisk bakgrunn i moderne finans problemer og en sterk forankring i empiriske metoder. Programmet kan brukes som en plattform for studenter som ønsker å forfølge en doktorgrad og det utstyrer elevene med et konkurransefortrinn i jobber som har en betydelig forskningskomponent. ... [-]

Master Of Science I Markedsføring

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Canada Saskatoon

The Master i markedsføring programmet ble utviklet av Edwards School of Business i svar på behovet for en PhD forberedelse program. Denne to år, heltid, forskningsbasert program fokuserer på markedsføring teori, forbrukeratferd, og forskningsdesign. [+]

For Markedsføring Masterminds! Den MSc i markedsføring Programmet ble utviklet av Edwards School of Business i svar på behovet for en PhD forberedelse program. Denne to år, heltid, forskningsbasert program fokuserer på markedsføring teori, forbrukeratferd, og forskningsdesign.

Gjennom programmet skal studentene være sammen med en av våre kunnskapsrike og entusiastiske markedsføring fakultetet medlemmer som vil gi omsorg mentorer til hans / hennes graduate student gjennom et bredt spekter av markedsføring emner.

Ved fullføring av programmet, vil nyutdannede være godt forberedt for oppføring i et PhD-program og en karriere i akademia, eller for en karriere innen markedsføring.... [-]


Kontakt
Postadresse
Edwards Master of Business Administration Program
Edwards School of Business
University of Saskatchewan
25 Campus Drive ,

Saskatoon, Saskatchewan, S7N 5A7 CA
Besøksadresse
Saskatoon, Saskatchewan, S7N 5A7 CA
Besøksadresse
Edwards Downtown Campus
KW Nasser Centre
256 3rd Avenue South

Saskatoon, Saskatchewan, SK S7K 1L9 CA