University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Våre målsetninger

Edwards School of Business utvikler forretningsfolk til å bygge nasjoner.

Edwards School of Business skaper muligheter for dynamisk læring og kritisk tenkning. Vi er forankret i våre verdier autentisitet og integritet. Vi omfavner lærer-forsker modell, og levere våre oppdrag gjennom fakultetet med sterk faglig og profesjonell kompetanse. Vår kultur feirer mangfold og omfavner pluralisme. Vi engasjerer våre interessenter til å bygge verdier i sine lokalsamfunn.

Om Edwards School of Business

Mens gjennom årene navnet på virksomheten programmering har endret hva har ikke forandret seg er en total forpliktelse til en utmerket lærerik erfaring for elevene. I løpet av de siste nesten 100 år som vi har vokst fra et lite program knyttet til faglig regnskap samfunnet til en omfattende Business School vi lyttet til deg! Du fortalte oss at en bedrift utdanning må ha dype funksjonelle røtter i kjernen disipliner av regnskap og finans, markedsføring og ledelse, menneskelige ressurser og strategi. Men du har også fortalt oss at disse dype funksjonelle røtter må styrkes med integrerte beslutningstaking ferdigheter. Til slutt, fortalte du oss å huske at effektive beslutningsprosesser krever sentrale faglige kompetansen til kommunikasjon og ledelse innenfor en ramme av etikk og samfunnsansvar. Du vil finne disse egenskapene er innebygd i alle våre programmer.

Et blikk på Edwards School of Business i dag:

  • Over $ 20 millioner årlig driftsbudsjett
  • Over 121 lærere og ansatte
  • Over 2200 studenter
  • Fem studieprogrammene (Bachelor of Commerce, Master of Business Administration, Master of Professional Accounting, Master of Science i finans, Master of Science in Marketing)
  • To sertifikat programmer (Business Administration Certificate, Aboriginal Business Administration Certificate)
  • Over 23.500 Alumni

Steder

Saskatoon

Address
S7N 5A7 Saskatoon, Saskatchewan, Canada

Saskatoon

Address
Edwards Downtown Campus
KW Nasser Centre
256 3rd Avenue South

SK S7K 1L9 Saskatoon, Saskatchewan, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss