Les den offisielle beskrivelsen

Våre målsetninger

Edwards School of Business utvikler forretningsfolk til å bygge nasjoner.

Edwards School of Business skaper muligheter for dynamisk læring og kritisk tenkning. Vi er forankret i våre verdier autentisitet og integritet. Vi omfavner lærer-forsker modell, og levere våre oppdrag gjennom fakultetet med sterk faglig og profesjonell kompetanse. Vår kultur feirer mangfold og omfavner pluralisme. Vi engasjerer våre interessenter til å bygge verdier i sine lokalsamfunn.

Om Edwards School of Business

Mens gjennom årene navnet på virksomheten programmering har endret hva har ikke forandret seg er en total forpliktelse til en utmerket lærerik erfaring for elevene. I løpet av de siste nesten 100 år som vi har vokst fra et lite program knyttet til faglig regnskap samfunnet til en omfattende Business School vi lyttet til deg! Du fortalte oss at en bedrift utdanning må ha dype funksjonelle røtter i kjernen disipliner av regnskap og finans, markedsføring og ledelse, menneskelige ressurser og strategi. Men du har også fortalt oss at disse dype funksjonelle røtter må styrkes med integrerte beslutningstaking ferdigheter. Til slutt, fortalte du oss å huske at effektive beslutningsprosesser krever sentrale faglige kompetansen til kommunikasjon og ledelse innenfor en ramme av etikk og samfunnsansvar. Du vil finne disse egenskapene er innebygd i alle våre programmer.

Et blikk på Edwards School of Business i dag:

  • Over $ 20 millioner årlig driftsbudsjett
  • Over 121 lærere og ansatte
  • Over 2200 studenter
  • Fem studieprogrammene (Bachelor of Commerce, Master of Business Administration, Master of Professional Accounting, Master of Science i finans, Master of Science in Marketing)
  • To sertifikat programmer (Business Administration Certificate, Aboriginal Business Administration Certificate)
  • Over 23.500 Alumni
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

University of Saskatchewan, Edwards School of Business

MSc i Markedsføring programmet ble utviklet av Edwards Business School som svar på behovet for en Ph.D. forberedelsesprogram. Dette toårige, heltidsbaserte forskningsbase ... [+]

For Marketing Masterminds!

MSc i Markedsføring programmet ble utviklet av Edwards Business School som svar på behovet for en Ph.D. forberedelsesprogram. Dette toårige, heltidsbaserte forskningsbaserte programmet fokuserer på markedsføringsteori, forbrukeradferd og forskningsdesign.

Gjennom programmet vil studentene være parret med en av våre kunnskapsrike og entusiastiske markedsføringsfakultetmedlemmer som vil gi omsorgsarbeid til sin kandidatstudent gjennom et bredt spekter av markedsføringsemner.

Etter fullføring av programmet, vil kandidater være godt forberedt for oppføring i en Ph.D. program og karriere i akademia, eller for en karriere innen markedsføring.

... [-]
Canada Saskatoon
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Master of Science i økonomi gir studentene en teoretisk bakgrunn i moderne økonomiske problemer og inkorporerer et sterkt fundament i empiriske metoder. ... [+]

Ekstraordinær oppgavebasert opplæring

Master of Science i økonomi gir studentene en teoretisk bakgrunn i moderne økonomiske problemer og inkorporerer et sterkt fundament i empiriske metoder. Gjennom dette programmet vil du ha mulighet til å stille spørsmål og forstå dagens finansielle litteratur og praksis, engasjere med hengiven og kunnskapsrik fakultet og medarbeidere, og delta i ulike spesielle gjestelærere og presentasjoner. Ferdighetene undervist i dette programmet vil gi deg verktøyene for å utmerke seg enten i akademia eller industri. Dette programmet krever hardt arbeid, dedikasjon til studiene, og en lidenskap for økonomi.

Programstruktur

Master of Science i finansprogrammet (M.Sc.) tilbys av Department of Finance og Management Science, Edwards Business School, University of Saskatchewan gir studentene en teoretisk bakgrunn i moderne finans problemer og et sterkt fundament i empiriske metoder. Programmet kan brukes som en plattform for studenter som ønsker å forfølge en Ph.D., og den gir studentene en konkurransefortrinn i jobber som har en betydelig forskningskomponent.... [-]

Canada Saskatoon
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
Saskatoon, Saskatchewan, S7N 5A7 CA
Location address
Edwards Downtown Campus
KW Nasser Centre
256 3rd Avenue South

Saskatoon, Saskatchewan, SK S7K 1L9 CA