Les den offisielle beskrivelsen

Business School of Adolfo Ibáñez University ble grunnlagt i 1953 i byen Valparaíso, og med over 65 års erfaring har den blitt en av de mest prestisjetunge handelshøgskolene i Chile og Latin-Amerika, og blir en refererer til regionalt og også globalt nivå.

Det er den eneste chilenske handelshøyskolen som har en trippelkrone av internasjonal akkreditering (AACSB, EQUIS og AMBA), som plasserer den i den utvalgte gruppen av 1% av de beste handelshøyskolene i verden.

Internasjonal anerkjennelse støttes også av plasseringen av sine programmer på fremtredende steder av global rangering, blant annet blant annet América Economía, Innovasjon Management, Financial Times og QS-rangering.

Foreløpig har Business School kontorer i byene Valparaíso (Chile), Santiago (Chile) og operasjoner i Lima (Peru) og Miami (USA).

UAI Business School er preget av en pedagogisk modell basert på Liberal Arts, som tar sikte på å trene studenter med kritisk tenkning, som er i stand til å generere positiv innflytelse og være agenter for endring i deres organisasjoner, integrere teoretisk kunnskap med praktiske erfaringer i trening og et sterkt etisk engasjement.

Blant strategiske søyler skaper opprettelsen av kunnskap, bærekraft, innovasjon, entreprenørskap, akademisk ledelse og globalisering. Foreløpig har Business School mer enn 5000 studenter, både i før- og utdanningsprogrammer, og et nettverk på mer enn 13.000 nyutdannede som arbeider i 40 land.

Den har en akademisk kropp på 92 heltidsprofessorer, hvorav 30% er utlendinger fra land som Argentina, Brasil, Kina, Costa Rica, El Salvador, Spania, Frankrike, Mexico, Peru, Uruguay, USA, Venezuela . Dens lærere har doktorgrad i verdens hoveduniversiteter, blant annet Harvard, MIT, Princeton, Cambridge, Oxford, California i Berkeley, UCLA, NYU, Chicago, Columbia, Maryland, Michigan, Boston, Georgia Tech, Texas i Austin , Carnegie Mellon, blant andre. 48% av fakultetet kommer fra topp 100 universiteter, ifølge QS-rangeringen.

"Vår Business School er forpliktet til å være en verdensklasse institusjon, avledet av våre lærerkompetanser, erfaring i næringslivet og kunnskapen fra vår forskning, for å utvikle innovative ledere som inspirerer og forvandler dets organisasjoner og samfunnet som helhet, er Business School en modell av etisk oppførsel, kritisk tenkning og effektiv kommunikasjon. "

utsikt

Business School of Adolfo Ibáñez University fokuserer på:

 • Bli en global business school gjennom utviklingen av sitt pedagogiske prosjekt, bygging og vedlikehold av integrering av strategiske allianser i forskning og undervisning på internasjonalt nivå.
 • Styrke banebrytende forskning på forretningsområder, tiltrekke seg en verdensklasse fakultet og skape et forskningsmiljø som letter og fremmer tverrfaglig forskning.
 • Bidra til utvikling og gjennomføring av studieplaner som hjelper elevene til å nå sitt maksimale potensial, noe som gjør en forskjell i markedet.
 • Formidle skolens intellektuelle bidrag gjennom utvidelse av utøvende utdanning og utvidelsesaktiviteter for å påvirke og påvirke næringen.
 • Utvikle og dra nytte av kommunikasjonsnettet at skolen skal forbedre sin deltakelse og tilknytning til bedriftsledere og beslutningstakere.114551_25.jpg

Opplæringsmodell

I tråd med utdanningsmodellen til Adolfo Ibáñez-universitetet, inneholder UAI Business School et Liberal Arts-program inspirert av de beste universitetene i verden. Denne modellen søker å oppmuntre elevene til å reflektere over de vanligste spørsmålene om menneskeheten og livet sammen, noe som gjør det ikke bare mulig å trene i et yrke, men å utvikle en mer sofistikert, kritisk og tverrfaglig tenkning.

Ovenstående er oversatt til Core Curriculum, et sett på 8 kurs inspirert av 100-års erfaring fra Columbia University, hvor elevene leser, analyserer og diskuterer klassiske tekster av filosofi, politikk, litteratur og vitenskap.

Spesielt, når det gjelder handelsskolen, søker alle programmene i enheten gjennom de ulike kurrikulære masker å bidra til dannelsen av følgende ferdigheter:

 • Lederskap.
 • Kritisk tenkning
 • Effektiv kommunikasjon
 • Etisk oppførsel

I det spesielle tilfellet av yrkeskarrieren baserer den sin læring på to søyler, som omdanner seg til faglig fortreffelighet og metoder som oppmuntrer til "Learning by Doing", bringer studentene nærmere næringslivet tidlig og tar dem utover Det rene oppkjøpet av kunnskap, som gir dem mulighet til å komme inn i forretningsverdenen med fordel.

Dermed fokuserer læringsmetodikken på studenten, endrer lærerens paradigme som overfører kunnskap til en der studentene er ledere av sin egen læring.

Det er av denne grunn at den pedagogiske modellen inkluderer metodikken til verksteder, der prosjekter utføres som tillater samhandling med den virkelige verden av virksomheten. I tillegg er generell trening kombinert med to muligheter for grad: Bedriftsøkonomi og økonomi, og et masterstudium ved karriets slutt.

Integrasjonen av disse elementene tillater å trene fagfolk som er i stand til å tilpasse seg og bli vellykket i et stadig mer dynamisk miljø. På denne måten er de kommersielle ingeniører fra Adolfo Ibáñez-universitetet "trent til å løse problemer som ikke eksisterer ennå".114552_CAMPUSDESDEARRIBA.jpg

Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Våre Avanserte Master i Finans (AMF) LATAM er rettet mot ledende ansatte, styremedlemmer og eiere av selskaper i Latin-Amerika, med relevant erfaring i finansverdenen, og ... [+]

Våre Avanserte Master i Finans (AMF) LATAM er rettet mot ledende ansatte, styremedlemmer og eiere av selskaper i Latin-Amerika, med relevant erfaring i finansverdenen, og med interesse i å delta i en unik pedagogisk opplevelse som gjør at de kan forstå den økonomiske virkeligheten til organisasjoner som leder, og deres søknader fra toppledelsen, særlig i den latinamerikanske konteksten. Det strenge utvalget av deltakerne resulterer i en elitklasse av begrenset størrelse, hvor en interessant og berikende dynamikk genereres som konsekvent anerkjennes av deltakerne i programmet som et godt bidrag til deres pedagogiske erfaring. Hver deltaker bringer sin erfaring og deres spesielle fokus på problemene som er adressert, mens lærerne kanaliserer og orden deltakernees kommentarer, for å nå gyldige konklusjoner og anvendelige økonomier, spesielt i Latin-Amerika.... [-]

Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
8 måneder
Campus
Les mer på norsk

MSc

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

CEMS Master of Science i International Management (CEMS MIM) er en prestisjefylt overnasjonale business grad som kan anerkjennes som det beste passet for en internasjonal ... [+]

CEMS Master of Science i International Management (CEMS MIM) er en prestisjefylt overnasjonale business grad som kan anerkjennes som det beste passet for en internasjonal karriere.

Dette er et internasjonalt akkreditert program og drar nytte av et nettverk av 31 toppskoler rundt om i verden, 73 bedriftspartnere og 6 sosiale partnere som bidrar til studentenes læring. Dette svært utvalgte programmet er kun tilgjengelig av noen få utvalgte universiteter over hele verden og bare én per land. For tiden tilbyr bare to universiteter i Latin-Amerika dette programmet som er rangert:

# 9 i Financial Times Master i Management 2017 # 9 i The Economist Master i Management 2017

Dette internasjonale programmet er undervist på engelsk og forbereder studentene ved å benytte elementer fra akademiske og executive arenaer. Det er ment for studenter som ønsker å oppleve et semester på andre CEMS MIM-nettverksuniversiteter, som søker å utvikle entreprenørskap på globalt nivå og et internasjonalt karriere spor. Nyutdannede mottar både CEMS sertifikat og hjem universitet mastergrad.... [-]

Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Master of Science i økonomi oppnår at fagfolk i området i sine tidlige år når en grad av spesialisering og stillingsposisjonering som vil gi dem mulighet til å akselerere ... [+]

Master of Science i økonomi oppnår at fagfolk i området i sine tidlige år når en grad av spesialisering og stillingsposisjonering som vil gi dem mulighet til å akselerere sin karriere, hoppe på nyutdannede posisjoner og oppnå strategiske posisjoner i selskapet på kort tid.

Siden 2009 er Master of Science in Finance også flaggskipprogrammet for partnerskapet mellom UAI og CFA Institute, enhet med ansvar for å gi sertifisering for finansielle analytikere i USA, som er blitt internasjonal standard i saken.

målsettingerLever en solid opplæring til våre kommersielle ingeniører gjennom spesialisering på finansområdet: finansielle teorier knyttet til verdsettelse og forvaltning av finansielle instrumenter, finansielle instrumenter og derivater.Å trene høyt nivå fagfolk, i stand til å styre og overvåke finansielle funksjoner i store selskaper og utføre på alle områder av selskaper relatert til finanssektoren.Hvorfor studere dette programmet?... [-]
Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Mars 2020
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Master of Science i innovasjon og entreprenørskap (MIE) er et opplærings- og spesialiseringsrom der studentene utdyper kunnskap og ferdigheter for å skape verdier gjennom ... [+]

Master of Science i innovasjon og entreprenørskap (MIE) er et opplærings- og spesialiseringsrom der studentene utdyper kunnskap og ferdigheter for å skape verdier gjennom etableringen av nye oppstart, eller bidra fra innovasjon til etablerte selskaper.

Dette programmet er basert på samarbeid for å oppnå gjennomføring av et entreprenør / innovativt prosjekt. Dette oppnås ved bruk av solide metodologier undervist av lærere og mentorer på høyt nivå. MIE varer i 12 måneder og er delt inn i tre faser: 1) fase av leting og generering av ideer, 2) fase av konseptualisering av ny virksomhet, og til slutt 3) stadium av implementering av prosjekter.

Gitt intensiteten av denne prosessen, er dette et heltidsprogram rettet mot studenter som begynner i sin karriere. Det eneste kravet er at kandidatene har en grad, og kanskje det viktigste med ønske om å forandre verden gjennom innovasjon og entreprenørskap.... [-]

Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Mars 2020
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Master i Management Science, tilbys av School of Business i forbindelse med Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet for Adolfo Ibáñez University, er et program opprettet ... [+]

Daglige ledere står overfor en økende kompleksitet i næringslivet. Problemene innen ledelse innebærer elementer fra ulike fagområder og krever en kapasitet til diagnose og handling basert på solid kunnskap og søk etter bevis.

Denne voksende kompleksiteten betyr at for å lykkes på arbeidsmarkedet, er det stadig viktigere å ha en mer fullstendig og streng visjon av virksomheten, basert på moderne ledelse, som inkluderer elementer av strategi, teori om organisasjoner, atferd menneske, markedsføring og operasjoner, i tillegg til muligheten for å dype inn i forskjellige emner.

Master i Management Science, tilbys av School of Business i forbindelse med Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet for Adolfo Ibáñez University, er et program opprettet for å svare på dette behovet, med fokus på å gi studentene kunnskap og ferdigheter i emnene mest relevant for moderne ledelse. Programmet søker å skape kapasitet til dyp refleksjon om problemene ved å ta opp de forskjellige kriteriene som er involvert, for eksempel økonomisk, etisk, menneskelig og strategisk.... [-]

Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Mars 2020
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Dette programmet er utformet for å levere et nivå av oppdatert kunnskap i markedsområdet innenfor et miljø med høy faglig etterspørsel. Dette oppnås ved å lære av begrepe ... [+]

Dette programmet er utformet for å levere et nivå av oppdatert kunnskap i markedsområdet innenfor et miljø med høy faglig etterspørsel. Dette oppnås ved å lære av begreper, modeller, metoder og teknikker for å ta beslutninger om markedsføring.

Dette programmet inneholder en sterk praktisk orientering, ved bruk av saksemetoden, simuleringsspill og realisering av anvendte verk.

Mesterens mål er å profesjonelt trene våre studenter til å utføre som ledere eller entreprenører i det kommersielle området.

opptakSøknadskrav for søkere utenfor UAIBachelorgrad utstedt av et universitet anerkjent av lovene i ditt land.Maksimalt ett års arbeidserfaring, etter å ha uteksaminert fra Bachelor.Fullfør søknadsskjemaet2 anbefalingsbrev.Skriftlig opptaksprøve.Personlig intervjuSøknadsavgift: US 100.Søknadskrav for UAI-studenterDu må ikke ha mer enn 3 ventende emner (9 studiepoeng) i bachelorstudiet. Disse fagene kan ikke omfatte: Finans I, Markedsføring I, Markedsføring II og Statistikk II.De kan ikke ha mer enn 4 ventende kurs kombinert mellom sport og engelsk. For eksempel kan en student som skylder 3 sport og 2 engelsk ikke komme inn på mastergraden.Har administrativ praksis registrert.Det er ingen kvoter for kvoter.Generell informasjonprisSøknad: USD 100Pris: USD 18.000 Den inkluderer: totalverdien av undervisningen og alt faglig materiale i programmet.... [-]
Chile Peñalolén Viña del Mar Las Condes
Mars 2020
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Bienvenidos a la UAI: Escuela de Negocios

Universidad Adolfo Ibáñez - Pensar con Libertad