Universidad Arturo Prat

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Arturo Prat University (UNAP) foreløpig godkjent til 2017, er det en av de seksten universitetene i Consortium of Universities i staten Chile og et medlem av Association of regionale universitetene i Chile, som hører til Rådet for rektorer chilenske universiteter.

UNAP mottar fra Kunnskapsdepartementet godkjenning for etableringen i 1984; Men går sin historie tilbake til 1962, da en gruppe nyutdannede av University of Chile foreslått, daværende rektor ved House of høyere studier, etableringen av universitetet.

UNAP har i dag et hovedkvarter i byen Victoria, ARAUCANÍA; fire skoler og Liaison ligger i Arica, Arica og Parinacota; Antofagasta og Calama, både i regionen Antofagasta og Santiago Metropolitan Region.

I den interne organiseringen av sin overordnede, tilstedeværelsen av Schools of Business, humaniora, jus og statsvitenskap, helsefag, ingeniørfag og arkitektur og fornybare naturressurser.

Utviklingen av institusjonelle aktiviteter er basert på 2014-2020 Strategisk plan og retningslinjer for de regionale utviklingsstrategier. I samsvar med dette er UNAP utmerker seg ved å ha en akademisk tilbud tilpasset behovene til latinamerikanske gjennom Masters programmer i virtuell modus av de høyeste nivå fagfolk.

Steder

Santiago

Address
San Pablo 1796
Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile

Programmer

Denne skolen tilbyr også: