Universidad Católica del Norte

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Historie

Om UCN

Universidad Católica del Norte , med 60 års historie, er en offentlig institusjon og er en del av den opprinnelige gruppen av universiteter i det nasjonale høyere utdanningssystemet. Dens høyeste prinsipper er de av den katolske kirken. Styret av verdiene for kristen humanisme, er oppdraget å bidra til konstant søken etter sannhet, utvikling av individer, samfunn og samfunns kulturarv gjennom undervisning, forskning og oppsøking.

Denne institusjonen ble dannet av en gruppe prester som tilhørte Jesu selskap, sammen med fru Berta González de Astorga, velsigner på universitetet, og begynte sin funksjon den 31. mai 1956 som det åttende universitetet i Chile og det tredje med en Katolsk kall.

Historie

Universidad Católica del Norte ble grunnlagt i 1956, med det formål å tjene samfunnet gjennom undervisning, forskning og oppsøkelse, takket være entusiasmen og initiativet til Jesu Jesu prester, som kjempet utrettelig for å oppnå sin drøm for de unge nord for Chile: et universitet til tjeneste for kultur, vitenskap og utvikling, men med en sterk kristen orientering. Dette prosjektet ble gjort mulig takket være den sjenerøse støtten til fru Berta González de Astorga, som donerte landet der institusjonen, så kjent som Universidad del Norte (Universitetet i Nord) ble bygget.

Med bare 100 studenter og 20 professorer åpnet universitetet dørene 25. mars 1957, og arbeider under regi av Universidad Católica de Valparaiso. Dette arrangementet fortsatte frem til 1964, da universitetet ble fullt anerkjent av utdanningsdepartementet, ble fullstendig autonomt og tok sin plass som det tredje katolske universitetet i landet og den åttende tradisjonelle institusjonen for høyere utdanning med et offentligt kall.

prestasjoner

Universidad Católica del Norte har fra begynnelsen gjennomført interne utviklingsinitiativer, utvidet og diversifisert omfanget av sine aktiviteter ved å trene spesialiserte fagfolk og forskere. Det har blitt et sentralt senter for forskning, et kulturelt agent og et senter for utvikling av høyt kvalifiserte menneskelige ressurser, som alltid responderer på kravene i omgivelsene.

For tiden har UCN en studentlegeme på over 12 tusen. I de senere år har universitetet gjort en felles innsats for å diversifisere doktorgradsstudier, master- og doktorgrad som den tilbyr på et bredt spekter av fagområder. Over 70 prosent av det akademiske personalet har post-graduate kvalifikasjoner. Universitetsfakultetet har oppnådd et betydelig nivå av vitenskapelig produktivitet, med publikasjoner i indekserte vitenskapelige tidsskrifter og internasjonale patenter og lisenser som følge av sitt arbeid.

Universitetet har en prestisjefylt stilling innenfor det nasjonale rammen for høyere utdanning når det gjelder prosjekter tildelt av Fondecyt og Fondet for Fremme av Vitenskapelig og Teknologisk Utvikling (Fondef). Prestasjoner som disse plasserer UCN i forkant av høyere utdanning på nasjonalt nivå og gjør det til en leder innen vitenskap og teknologi i Nord-Chile.

utfordringer

I anerkjennelse av utfordringene i en globalisert verden har UCN orientert sine aktiviteter mot utvikling og implantering av et særpreget opplæringsprosjekt, som gjør det mulig for elevene å skaffe seg kompetanse, ferdigheter og evner med støtte fra teknologiske plattformer som letter deres integrering i arbeidet marked. Gjennom dette prosjektet har undervisning ved UCN tatt en karakteristisk profil, med akademikere og studenter i stand til å inngå i nasjonale og internasjonale og arbeidsgrupper.

De strategiske målene som styrer Universidad Católica del Norte er dekket i sin bedriftsutviklingsplan og er tilpasset og støttet av den institusjonelle visjonen om å bli anerkjent som et ledende katolsk universitet med et sosialt yrke.

Misjon og visjon

Oppdrag

Universidad Católica del Norte oppdrag er å bidra fra perspektivet og prinsippene for kristen humanisme til utviklingen av enkeltpersoner, samfunn og kulturarv i Nord-Chile, generering og formidling av kunnskap gjennom undervisning, etterforskning og samfunnsoppsøkelse.

Syn

Visjonen til Universidad Católica del Norte skal være det ledende regionale universitetet og være agent for forandring på nasjonalt og internasjonalt nivå i prioriterte områder for utviklingen av den nordlige nordområdene i Chile, basert på prinsippene om kristen humanisme.

UCN-verdier

Frihet

Frihet er en av de mest karakteristiske gaver som besittes av menneskeheten, og er verktøyet som gjør det mulig å arbeide mot sin egen skjebne. Sammen med frihet kommer individets ansvar for sitt eget liv og deres samfunn. Denne gaven betyr respekt for mangfold av tanker, meninger, uttrykk og samvittighet.

Sannhet

Sannheten er kjernen i universitetets aktiviteter og er det ultimate målet som ligger til grunn for generering, overføring og formidling av kunnskap med åpenhet og ærlighet. I den nåværende kulturelle sammenhengen forstår vi søket etter Sannhet til å være et forsøk som kutter over fagområder med sterk etisk orientering for å oppdage eller anvende vitenskapelige og teknologiske sannheter uten å sette folk eller deres verdighet i fare.

Justice

Rettferdighet er dyden til å gi hver person sin forfølge, og sørge for at alle gir og mottar hva de skal, i forhold til individet, samt deres relasjoner med andre, grupper, institusjoner og samfunnet som helhet.

Steder

Antofagasta-regionen

Address
Avenida Angamos, 0610
Antofagasta-regionen, Chile

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: