Les den offisielle beskrivelsen

Hvem er vi?

Det sentrale universitetet i Chile er en nasjonal og privat høyere utdanningsinstitusjon - nonprofit - som påtar seg akademisk trening fra en høy forpliktelse til landet til å levere til sitt hjemland en borger med sosial samvittighet, promotor av verdiene til toleranse, pluralisme og egenkapital, samt respekt og aksept av mangfold på alle områder av deres arbeid. Universitetet har som grunnleggende verdi den integrerte dannelsen av sine studenter. Dette innebærer et perspektiv på forsettlig læring, som pleier å styrke en ansvarlig, kritisk, deltakende, kreativ, støttende personlighet med evnen til å gjenkjenne og interagere med sitt miljø og dermed bygge sin kulturelle identitet. Den søker å fremme menneskelig vekst gjennom en prosess som involverer en flerdimensjonal visjon av personen, og har en tendens til å utvikle aspekter som emosjonell, intellektuell, sosial, materiell og etisk verdi intelligens. Selskapets rolle som et bestrålende senter og diffusor av kunnskap, kunst, sport, tradisjoner og nasjonal historie i samfunnet er også av vital betydning.

Grunnlagt i 1982, er UCEN - sammen med to andre institusjoner - det eldste private universitetet i Chile. Han har for tiden teknisk grad på høyere nivå, et regionalt hovedkvarter i La Serena og ni fakulteter som underviser 31 grunnskolekurs, og flere kandidater, mastergrader og etterutdannede; Det fremmer spesielt forskning gjennom studiesteder, forskningsinstitutter og et internt forskningsfond, som legges til forskningsarbeidet i fakultetene, skolene og stolene. Med over 1400 studenter og mer enn 20.000 nyutdannede, bekrefter det suksess som et unikt tilfelle i det chilenske universitetssystemet. Faktisk, fordi det utgjør et annet pedagogisk forslag som reinvesterer all sin fortjeneste i samme enhet; eier bygninger, land og andre varer der den opererer og hvis administrasjon og utvikling hviler med egne akademikere gjennom en demokratisk styringsstruktur.

UCEN har en infrastruktur og utstyr på første nivå og i konstant renovering, med totalt 81.981 kvadratmeter bygget. Den har flere bygninger i sentrum av Santiago, et sportsenter i høyde og et regionalt hovedkvarter i La Serena.

Institusjonen har kvalitetssegment godkjent av 34 års god undervisning, god forberedelse av vitenskapelig ansatte og omfattende utvidelsesarbeid utført for å trene kompetente fagfolk med et yrke for offentlig tjeneste, prinsipper som er tydelige i begge oppdraget som i verdiene til vårt studiehus.

utsikt

Å være et universitet knyttet til samfunnet i sitt mangfold, med en konsolidert stilling i Santiago og La Serena. Trener av integrerte personer, med tilbud om faglige kvalitetsprogrammer på sine ulike nivåer og kunnskapsgenerator i områder av institusjonell interesse. Alt dette innenfor rammen av en effektiv ledelse og en stabil finansiell stilling med fremtidig bærekraft.

misjon

Lever overlegen utdannelse av ekspertise og omfattende opplæring av mennesker i et verdieramme, skape nye muligheter for sine studenter og kandidater; generere kunnskap i selektive områder og knytte den institusjonelle oppgaven med samfunnets og landets krav.

Programmer gitt i:
Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Master

Universidad Central Chile

Kandidatprogrammet i kjønnsstudier og psykososiale intervensjoner har til formål å trene fagpersoner som kan bidra til utviklingen av psykososial intervensjon fra et kjøn ... [+]

Generell beskrivelse

Kandidatprogrammet i kjønnsstudier og psykososiale intervensjoner har til formål å trene fagpersoner som kan bidra til utviklingen av psykososial intervensjon fra et kjønnsperspektiv, samt feministiske og kjønnsstudier innen undervisning, policyformulering offentlig, opprettelse og styring av sosiale programmer og prosjekter, intervensjon, evaluering og forskning.

Denne profesjonelle av området psykososial intervensjon er innehaver av en bred og oppdatert kunnskap innen planlegging, ledelse, intervensjon og forskning, og styrer et solidt teoretisk perspektiv som gjør det mulig å forstå komplekse og argumenterte for bidrag fra feministiske og kjønsteorier til samfunnsvitenskap både på teoretisk og anvendt nivå. Det er også i stand til å inkorporere og anvende studier og kategorier, som et teoretisk-politisk verktøy spesielt troverdig når de tenker og handler innen psykososial intervensjon, på den annen side, er det i stand til å designe, gjennomføre og gi råd om prosjekter, utarbeide og foreslå offentlig politikk, samt sosiale programmer og prosjekter, inkorporering av modeller og løsninger på psykososiale problemer fra analyse og forskning.... [-]

Chile Santiago
February 2020
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Universidad Central Chile

Den profesjonelle opplæringen av master i inkluderende utdanning av Central University of Chile er beriket med akademikerens bidrag (som) med fremragende erfaring innen i ... [+]

Generell beskrivelse

Den profesjonelle opplæringen av master i inkluderende utdanning av Central University of Chile er beriket med akademikerens bidrag (som) med fremragende erfaring innen inkluderende utdanning og forskning. I dette rammeprogramet har programmet som formål å trene fagfolk som er i stand til å fremme og bidra til en rettferdig og kvalitetsutdannelse for alle, uten diskriminering av noe slag, og anerkjenner i mangfoldighet en mulighet til å bygge et mer rettferdig, demokratisk samfunn og inkluderende.

Denne profesjonelle av utdanningsområdet vil ha besittelse av bred og oppdatert kunnskap innen utdanningspolitikk og ledelse for transformasjon og kontinuerlig forbedring av forholdene som støtter utdanningssammenheng. Vil være i stand til å administrere og diversifisere læreplanen for å reagere på mangfold og sikre læring og deltakelse av alle studenter. I tillegg til å utforme og utvikle forslag og forskningsprosjekter som bidrar til å løse konkrete problemer i inkluderende utdanning.... [-]

Chile Santiago
February 2020
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Universidad Central Chile

Den faglige opplæringen av master i undervisning for høyere utdanning av det sentrale universitetet i Chile er beriket med bidrag fra akademikere (som) med fremragende er ... [+]

Generell beskrivelse

Den faglige opplæringen av master i undervisning for høyere utdanning av det sentrale universitetet i Chile er beriket med bidrag fra akademikere (som) med fremragende erfaring innen utdanning, faglig ledelse og forskning. I dette rammeprogramet har programmet som mål å trene fagfolk som kan bidra til utviklingen av høyere utdanning innen undervisning, utdanningskvalitet og prosess og forskning, og anerkjenner at disse områdene er grunnleggende for fremtidige universitetslærere eller for de som allerede jobber på dette utdanningsnivået.

Denne profesjonelle innen høyere utdanning er innehaver av en bred og oppdatert kunnskap innen undervisning, identifisering og analyse av forholdet mellom andragogisk praksis og forestillinger om undervisning, evaluering, læring og voksne studenter i høyere utdanning. Han er også i stand til å analysere kurrikulære tilnærminger og deres forhold til utviklingen av undervisning i høyere utdanningsprosesser i forhold til egen prosesskvalitetspolitikk for høyere utdanning i Chile. Det er også i stand til å designe, implementere og gi råd om prosjekter for å forbedre undervisningen i høyere utdanning, og foreslå løsninger på lærerøvelsen i høyere utdanning basert på analyse og forskning.... [-]

Chile Santiago
February 2020
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk