Les den offisielle beskrivelsen

University of Arts, Sciences og kommunikasjon, UNIACC, er et selskap av autonome Privat høyere utdanning. Visjonen er å bli et universitet anerkjent for å tilby kvalitet høyere utdanning i ulike former for undervisning og læring -i nærvær, blandet og ikke-deltakelse (full online) - slik at deres programmer lette tilgangen til høyere utdanning for å alle som ønsker å trene i kunstneriske områder av samfunnsfag og ledelse, med vekt på kommunikasjon, bruk av teknologi og innovasjon.

Den Universidad UNIACC er en institusjon anerkjent av departementet for utdanning av Chile og en institusjon ikke akkreditert av National Accreditation Commission (CNA).

HISTORIE

I dag, mer enn ni tusen avgangselever på Universidad UNIACC er hovedpersonene i forskjellige arbeids sammenhenger i verden av kommunikasjon.

Genesis av Universidad UNIACC dateres tilbake til 1981, da den tekniske opplæringssenter kalt Superior (CFT IACC) Institute of Arts og kommunikasjonsvitenskap ble opprettet. Det var den første høyere utdanning sentrum som spesialiserer seg på trening fagfolk for en verden av kommunikasjon Chile.

Dermed ble læreplaner og trening fører til rekruttering av senior teknikere i de områdene av audiovisuell kommunikasjon og reklame generert.

I 1987, IACC CFT gitt offisiell anerkjennelse og ble IACC Professional Institute. I 1989, med støtte av fremragende fagfolk, University of Arts, Sciences og kommunikasjon, UNIACC ble grunnlagt.

Universidad UNIACC ble født med det formål å utvikle en institusjonell og akademisk prosjekt forpliktet til å fremme kunst, kultur, humaniora, ny teknologi og kommunikasjon.

Universitetet begynte å undervise karriere i journalistikk og arkitektur i 1991.

Parallelt begynte han å utvikle en konsernledelsesstruktur og selvevaluering, med sikte på å forbedre de systematiske og kontinuerlige prosesser, metoder og prosedyrer.

Som akademisk prosjekt på universitetet ervervet høyere nivåer av prestasjon og konsolidering, nye kurs og programmer til. I 1993 institusjonen åpnet karrieren til psykologi, PR, reklame og design.

Sammen med ekspanderende faglige tilbud, Universidad UNIACC økt fysisk og teknologisk infrastruktur, systemer, tematiske laboratorier og avansert utstyr.

På dette stadiet av sin institusjonelle liv, universitetet sterkt fremmet internasjonale relasjoner, utgjør et bredt nettverk av lenker og kontakter med prestisjetunge akademiske institusjoner i Latin-Amerika, USA og EU.

I 1998 universitetet tok et avgjørende skritt i synligheten av deres akademiske arbeid, åpne sendinger sin TV-kanal i UHF-båndet. Kanal 34 TV UNIACC blir så integrert i en bredere universitet forlengelse prosjekt, sammenslåing med Radio UNIACC, som startet som en opplevelse av indre diffusjon. I dag har det blitt en stasjon som sender 24 timer i døgnet via Internett, takket være arbeidet og kreativiteten til studenter.

The Higher Education Council i desember 1999, godkjent i full institusjonell autonomi for universitetet, som gjør det mulig å gi grader og grader uavhengig, fra samme dato.

I dette scenariet, Universidad UNIACC foretok en ambisiøs reform av sine læreplaner, noe som gjorde i 2000, født nye karrierer og opplæringsprogrammer spesielt designet for profesjonelle innsatser i ansettelsessammenheng.

Universidad UNIACC i XXI århundre

I 2004 Universidad UNIACC begynte en banebrytende prosess i chilensk utdanning: undervisning karriere og profesjonelle programmer for online og blended learning modaliteter. Løpet ble urfremført systemet Commercial Engineering. Postgraduates og senere, i 2016, diplom og Degree Program og universitetsgrad (TLU) tilsatt.

I alle kurs som tilbys av online og blended learning modaliteter, har elevene innarbeidet i sine nye læring digitale, interaktive og multimedia teknologi. Hovedinngangen til kunnskap er gjennom eCampus-plattformen, som også er tilgjengelig for on-campus studenter ved institusjonen.

I deres fjernundervisning, Universidad UNIACC har differensierende fordeler: erfaring og kunnskap i utvikling av metoder og innhold som er spesielt utviklet for modaliteter; datamaskin og audiovisuelle art infrastruktur; samt profesjonell erfaring i mediespørsmål.

Grunnet til det internasjonale potensialet Universidad UNIACC begynte å utvikle gjennom online og blended learning modaliteter, i 2008 høgskolen ble en del av den amerikanske konsortium av høyere utdanning Apollo Group Inc., gjennom Apollo Utland.

I dag antar universitetet som en kontinuerlig omskolering og rekonfigurering av sine fakulteter og skoler, sammen med inkorporering av nye strukturer og undervisningsmetoder.

Dermed Universidad UNIACC har etablert seg som et pedagogisk prosjekt med nesten tre tiår med erfaring, integrert i det globale nettverket av institusjoner for høyere utdanning og alltid sette trender i de ulike uttrykk for kreativitet.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Universidad UNIACC

Utdannet Master i organisasjons Coaching vil være i stand til å automatisk liderarse og administrere gruppen og organisatoriske endringer, ved hjelp av ulike ferdigheter ... [+]

Utdannet Master i organisasjons Coaching vil være i stand til å automatisk liderarse og administrere gruppen og organisatoriske endringer, ved hjelp av ulike ferdigheter og verktøy fra sin opplæring som en fenomenologisk Coach. I sin tur, kan du levere dine ferdigheter til tjeneste for mennesker, systemer og organisasjoner, fokusere sin innsats på utvidelse av muligheter knyttet til måloppnåelse, samt en høy individuelle og organisatoriske trivsel.

Opptakskrav/>Costulantes chilenere og utlendinger som kommer inn en mastergrad i Universidad UNIACC må vise sin lavere grad eller en profesjonell, original eller legalisert før en notarius, nivået og innholdet i gradsstudier er tilsvarende de som kreves for å få en bachelorgrad. I tilfelle av utenlandske søkeren, må den presentere sin akademiske grad eller profesjonsgrad apostille eller godkjent av den chilenske konsulatet i hjemlandet og i Utenriksdepartementet i Chile.Presentere klar og leselig kopi av begge sider av identitetskortet.Oppfyller de andre kravene for opptak fastsatt av universitetet for det aktuelle programmet.Beskrivelse av Mode/>... [-]
Chile Santiago
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
18 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Universidad UNIACC

Nyutdannede av masterstudiet BIM vil være fagfolk med en global visjon og kritikk av den fragmenterte byggebransjen, og med et positivt syn på muligheten av teknologi som ... [+]

Nyutdannede av masterstudiet BIM vil være fagfolk med en global visjon og kritikk av den fragmenterte byggebransjen, og med et positivt syn på muligheten av teknologi som en faktor for endring og integrering i alle prosesser som møtes i det faktum bygget. Dette synet, kombinert med en dyp forståelse av de muligheter og begrensninger som er tilgjengelige programvareverktøy og integrering ferdigheter kombinert med menneskelige og tekniske samarbeidsgrupper, levert utdannet evne både i organisasjonen som leke, og utenfor disse- bli en faktor av forandring og CQI, ved anvendelse av BIM-prosess. Disse ferdighetene at nyutdannede bli sentrale offentlige og private organisasjoner stykker. Riktignok de justere sine nåværende prosesser krever den virtuelle virkeligheten av BIM fremmer bygging. I sin tur, dette også blir sett på som en reell faktor på endring i et stadig mer komplekst og krevende global økonomi effektive og bærekraftige prosesser.... [-]

Chile Santiago
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
18 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

360º Universidad UNIACC

Universidad UNIACC