Les den offisielle beskrivelsen

EAFIT

EAFIT 50-årsjubileum feiring i 2010 var en sjanse til å reflektere nok en gang på det symbiotiske forholdet mellom vår institusjon og samfunnet utenfor.

Den virkelige verden relevans vår universitetsstudier, kombinert med vår nære bånd til den produktive sektoren og lærere og ansatte som er trent under de strengeste kvalitetskrav, gjøre vårt universitet en plass som gir direkte tilgang til omverdenen, samtidig tid å utstyre elevene med kunnskap som legitimerer den menneskelige / etisk komponent og er støttet av de nye teknologiene.

Eksisterende akademiske programmer på den tiden ikke fullt ut oppfyller forventningene til Antioquia næringsliv, og at misnøye var katalysatoren for signeringen av charter for Escuela de Administración y Finanzas (School of Administration and Finance, eller EAF) på 4 mai 1960 . Tre måneder senere, på august 17, Amerikansk professor Bernard J.
Hargadon Jr. begynte å undervise en klasse på regnskapsprinsipper, en del av Business Administration læreplanen, i et klasserom i sentrum Medellín.

Fra de spede begynnelse, diverse utbygginger senere oppsto som ville forvandle institusjonen inn i en av Colombias ledende akademiske sentre. Den første endringen fant sted i 1962, da den Instituto Tecnológico (Institute of Technology) åpnet dørene og begynte å tilby studieprogrammene i tekstil, industri og mekaniske teknologier og programmering. Det var øyeblikket whentwo flere bokstavene (I og T) ble lagt til i EAF navn.

I 1963 flyttet EAFIT til sin nåværende campus, som ligger i La Aguacatala nabolag på Medellín sørsiden. Det er det at institusjonens viktigste transformasjoner har skjedd, inkludert sin anerkjennelse i 1971 som et universitet og avbestillings.
av de teknologiske programmer for å gjøre plass til nye fagfelt. EAFIT omfattet slutt fire skoler: Administrasjons (1979), Engineering (1979), og humaniora (1997) og Law (1999). Universitetets femte skole ble åpnet i 2012: økonomi og finans.

I en annen stor utvikling, National Education departementet gitt universitetet akkreditering som en høy kvalitet institusjon for første gang i 2003 og i 2010 utvidet som anerkjennelse for en periode på åtte år.

I dag er EAFIT en cutting-edge universitet som tilbyr 19 studieprogrammer, 3 doktorgrader, 21 masterstudier og mer enn 60 graduate sertifikat programmer, samt videreutdanningsprogrammer, språkkurs og mye mer. Institusjonen har også satellitt studiesteder i Bogotá, Pereira og Llanogrande (Rionegro).

Colombia hopper i utlandet - Asia Pacific foran. Lær mer her: www.eafit.edu.co/medios/eleafitense/108/Paginas/colombia-al-otro-lado-del-charco-esta-asia-pacifico.aspx

Asiatisk uke 2017 - Les mer om 11. utgave av den asiatiske uken på EAFIT: www.eafit.edu.co/centros/asia-pacifico/semana-asia/Paginas/Semana_Asia_2017.aspx

Programmer gitt i:
Spanish (Colombia)

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Universidad EAFIT

MIB ved Universidad EAFIT gir en unik internasjonal og flerkulturell opplevelse til studenter fra ulike samfunnslag. ... [+]

Hvorfor vår MIB?

MIB ved Universidad EAFIT gir en unik internasjonal og flerkulturell opplevelse til studenter fra ulike samfunnslag.

Curriculum

MIBs integrerte kjerneplan omfatter flere sentrale områder innen internasjonal virksomhet: forskningsstiftelser og statistikk, ledelsesmessig og global økonomi, strategi, drift og kommunikasjon. Våre kurs bygger videre på og utfyller hverandre.

Vårt fakultet bruker en rekke undervisningsmetoder for å utvikle nøkkelegenskaper som kreves i den stadig økende kompleksiteten i verdensøkonomien og internasjonale markeder, som aktiv læring, gruppeprosjekter og simuleringer.

Deltid MIB (4 semester)

Studentene i vårt vanlige deltids-MIB-program deltar i løpet av 4 semestre i ulike kurs og aktiviteter, og krever ca. 24 timer klasserom tilstedeværelse (også videokonferanse mulig) og 72 timer som studerer eksternt per måned (6t 18h per uke).... [-]

Colombia Medellín
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 4 semestre
Campus
Les mer på norsk

Video Institucional-Universidad EAFIT

Location address
Universidad EAFIT
Main Campus

Medellín, Antioquia, CO
Location address
EAFIT Pereira
Carrera 19 #12-70 Megacentro Pinares

Pereira, Risaralda, CO
Location address
EAFIT Bogotá
Carrera 12 # 96-23, oficina 304

Bogotá, Bogota, CO