Universidad EAFIT

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EAFIT

EAFIT 50-årsjubileum feiring i 2010 var en sjanse til å reflektere nok en gang på det symbiotiske forholdet mellom vår institusjon og samfunnet utenfor.

Den virkelige verden relevans vår universitetsstudier, kombinert med vår nære bånd til den produktive sektoren og lærere og ansatte som er trent under de strengeste kvalitetskrav, gjøre vårt universitet en plass som gir direkte tilgang til omverdenen, samtidig tid å utstyre elevene med kunnskap som legitimerer den menneskelige / etisk komponent og er støttet av de nye teknologiene.

Eksisterende akademiske programmer på den tiden ikke fullt ut oppfyller forventningene til Antioquia næringsliv, og at misnøye var katalysatoren for signeringen av charter for Escuela de Administración y Finanzas (School of Administration and Finance, eller EAF) på 4 mai 1960 . Tre måneder senere, på august 17, Amerikansk professor Bernard J.
Hargadon Jr. begynte å undervise en klasse på regnskapsprinsipper, en del av Business Administration læreplanen, i et klasserom i sentrum Medellín.

Fra de spede begynnelse, diverse utbygginger senere oppsto som ville forvandle institusjonen inn i en av Colombias ledende akademiske sentre. Den første endringen fant sted i 1962, da den Instituto Tecnológico (Institute of Technology) åpnet dørene og begynte å tilby studieprogrammene i tekstil, industri og mekaniske teknologier og programmering. Det var øyeblikket whentwo flere bokstavene (I og T) ble lagt til i EAF navn.

I 1963 flyttet EAFIT til sin nåværende campus, som ligger i La Aguacatala nabolag på Medellín sørsiden. Det er det at institusjonens viktigste transformasjoner har skjedd, inkludert sin anerkjennelse i 1971 som et universitet og avbestillings.
av de teknologiske programmer for å gjøre plass til nye fagfelt. EAFIT omfattet slutt fire skoler: Administrasjons (1979), Engineering (1979), og humaniora (1997) og Law (1999). Universitetets femte skole ble åpnet i 2012: økonomi og finans.

I en annen stor utvikling, National Education departementet gitt universitetet akkreditering som en høy kvalitet institusjon for første gang i 2003 og i 2010 utvidet som anerkjennelse for en periode på åtte år.

I dag er EAFIT en cutting-edge universitet som tilbyr 19 studieprogrammer, 3 doktorgrader, 21 masterstudier og mer enn 60 graduate sertifikat programmer, samt videreutdanningsprogrammer, språkkurs og mye mer. Institusjonen har også satellitt studiesteder i Bogotá, Pereira og Llanogrande (Rionegro).

Colombia hopper i utlandet - Asia Pacific foran. Lær mer her: www.eafit.edu.co/medios/eleafitense/108/Paginas/colombia-al-otro-lado-del-charco-esta-asia-pacifico.aspx

Asiatisk uke 2017 - Les mer om 11. utgave av den asiatiske uken på EAFIT: www.eafit.edu.co/centros/asia-pacifico/semana-asia/Paginas/Semana_Asia_2017.aspx

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spanish (Colombia)

Se skolens masterprogrammer » Se Kurs » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master Of International Business (MIB) - Dual Grad Alternativer

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 semestre January 2019 Colombia Medellin + 1 fler

Innsikt i internasjonaliseringen av foretakene, internasjonale relasjoner eller forvaltning av internasjonale konflikter er bare noen av grunnene til at studenter, fagfolk og ledere velge en MIB ... [+]

"Den klart mest internasjonal erfaring kan du ha i Sør-Amerika!" (MIB Alumni)

Innsikt i internasjonaliseringen av foretakene, internasjonale relasjoner eller forvaltning av internasjonale konflikter er bare noen av grunnene til at studenter, fagfolk og ledere velge en MIB ved EAFIT universitet.

Å være allerede kjent med de generelle verktøyene i Business Administration, er MIB tilbyr en unik mulighet for trening eller akademia-orienterte studenter likt. Du vil:

Få en bedre forståelse av prosesser og konsekvenser i internasjonal sammenheng, forbedre strategisk tenkning, kritisk analyse og global forståelse av lokale saker Utvikle dine analytiske, fortolkende og argumen ferdigheter Ha betydning om det er i akademia eller bedriftens internasjonaliseringsarbeidet Nyt et kulturelt mangfoldig klasserom atmosfære. ... [-]

Videoer

Video Institucional-Universidad EAFIT

Kontakt
Besøksadresse
Universidad EAFIT
Main Campus

Medellin, CO