Fundación Universidad de América

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Foundation of America universitet

historisk kontekst

Dette er årene med drømmer om bedre politisk, sosial og økonomisk virkelighet. Ambisjoner konvergere med progressive og humanistisk ånd hvis innflytelse er José Celestino Mutis og hans team. Det er den tiden av etableringen av den colombianske Association of Universities, hvor enhet av kunnskap og samarbeid mellom utdanningsinstitusjoner, er ledestjerne for de felles mål for både elever og lærere. Og som universitetet er landets fremtid, må det bli avbildet i hver av studenter på alle tanker og sosial bakgrunn. Realiteten i Colombia er hovedmålet, ikke bare denne som avgjør en bestemt måte å undervise, men som et mål, det vil si som et punkt for ankomst av utdanning av sinn og ånd. I 1958 et universitet reform nettopp er reist for å oppdatere og realisere ambisjonene og slagord av universitetet i Colombia. Bilateralt, er universiteter forpliktet til landet og staten erklærer bidrag av alle slag må gi institusjoner for høyere utdanning. Universitetene så ta en avgjørende rolle i landets fremgang, de er selvstendig og uavhengig og har ansvaret, fremtiden for Colombia. Det er en måte å gi tilbake til landet enheten, forlater side bipartisanship og nasjonal oppløsning. en modell av universitet som student og tror på ham da oppstår. Det er en tid for endring og reformer som fører til massiv amerikansk universitet og beveger seg mot sine pedagogiske og sosiale mål.

Foundation of America universitet

vår misjon

American University misjon er undervisning oppgaver, drive forskning og gjøre college arbeid og pedagogisk formidling. Utdannende, vitenskapelig og kulturelt arbeid ved University of America serverer og imøtekomme til respekt for menneskeverdet, Forsvaret til ansvarlig frihet, dyrkingen av åndelige verdier, til dikterer av vitenskap og kultur og postulerer kristne sivilisasjon. fullt trene studentene i verdiene av personlig ansvar, yrkesetikk, samfunnslære og sosial solidaritet.

Vår visjon

University of America har som mål å bli nasjonalt og internasjonalt anerkjent for sin vedvarende innsats mot kvalitet, fremme en balansert utdannelse mellom faglig dyktighet og integrert dannelsen av personen, som tilbyr midler til å utvikle seg harmonisk hans intelligens, omgjengelighet, etisk forstand , estetiske og fysiske balanse; styrke hensiktsmessig bruk av teknologi og kommunikasjon i sammenheng med deres faglige utvikling med samfunnsansvar.

Det inkluderer følgende forpliktelser:

 • Styrke institusjonell identitet, respekt for tradisjon og opplæring i menneskelige verdier med etiske kriterier.
 • Stadig oppdatere læreplaner; styrke forskning og sitt forhold til miljøet.
 • Integrere kvalifiserte lærere og støtte deres livslang læring.
 • Oppmuntre en kultur for tverretatlig samarbeid gjennom avtaler, akademisk mobilitet og ledelse krever et andrespråk.
 • Oppmuntre til utvikling av teknologiske ressurser, fremme riktig og permanent vedlikehold og utbygging av infrastruktur.
Foundation of America universitet

våre mål

 • Bidra til organiseringen og utviklingen av utdanning i Colombia.
 • Gi og fremme høyere utdanning i kategoriene lavere, høyere og videreutdanning.
 • Serveres på andre måter og utdanningsnivåer som er et resultat av utviklingen av vitenskap, kultur, pedagogisk innovasjon og hjemlet i lov.
 • Vekke i elevene en reflekterende ånd, oppnåelse av personlige autonomi innenfor en ramme av tankefrihet som tar hensyn til universalitet av kunnskap og egenskapene til eksisterende kulturelle former i landet.
 • fullt trene studentene i verdiene av personlig ansvar, yrkesetikk, samfunnslære og sosial solidaritet.
 • Fremme en balansert utdanning som gir studentene alle midler for å utvikle seg harmonisk sin intelligens, sin vilje, hans åndelige liv, omgjengelighet, etisk og estetisk sans og fysisk balanse.
 • Omsorg at høyere utdanning er utviklet innenfor etiske kriterier som sikrer respekt for menneskelige verdier og samfunn.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Spansk

Se skolens masterprogrammer » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Dette Er En Viktig Rolle I Forhold Til Konkurranse

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Colombia Bogotá

La Maestría og Gestión Ambiental for konkurranseavdelingen til Universidad de América, som er en av de største aktørene i verden, og som gir mulighet til å utnytte alle sektorer, og de er avgjørende for beslutninger, men det er også mange variabler som er relevante for samfunnet, samfunnet og samfunnet. et la konkurrentdelt del negocio. [+]

Justificación

Konklusjonen fra Rio de Janeiro (1992), La Cumbre del Milenio de las Naciones Unidas (2000) og La Cumbre de la Tierra de Johannesburgo (2002), og sønnenes samvittighets- og forsvarspolitikk er en del av omgivelsene impliserer og forholder seg til privatlivets fred. Para estar a la altura de kompromisses, men de har et godt utgangspunkt for å opprettholde deres ambisiøse ansvar, og det er en stor del av alle samfunnsmessige og indre organisasjoner, og bidrar til at de har et stort samfunnsansvar, sosiale og økonomiske forhold. Det kan allikevel utelukkende være obligatorisk og du kan bidra med en generell konkurranse og mer. Este nuevo reto en Gestión Ambiental exige contar profesionales forberedt på deltakelse av aktiviteter og en ny kampanje, og det er et kreativt og innovativt tema som er en viktig del av beslutningenes utfordringer.... [-]


Maestría en Gerencia Integral de la Calidad y Productividad

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Colombia Bogotá

[+]

La Maestría og Gerencia Integral de la Calidad og Produktutviklingen Universitetet i América tilbyr en form for samfunnsøkonomisk og samfunnsmessig tilrettelegging for samfunnsøkonomi, og er en del av et samfunnsøkonomisk og økonomisk bistandsprosjekt. grunnleggende, så vel som utformet av planene, er det grunnlag for at implementeringen av disse systemene er integrert, og at de gir deg mulighet til å utnytte produktiviteten til konkurransepartnere og organisasjoner.

Desarrollar habilidades para la usón, el aseguramiento, la integración og la certificación de los sistemas de la pápico da Colombia, og la los sistemas integrados de gestión. Identifiser, kompensere og analysere fenomener som er sosiale og politiske, og som er en del av en ideell, forståelig ide, teorier og modeller; Liderando y diseñando proyectos og entornos de diferentes niveles, proponiendo soluciones innovadoras. Identifikasjoner og prosedyrer som er nødvendige for å sikre at de økonomiske og økonomiske forholdene er avgjørende, og at de kan diagnostiseres med den aktuelle organisasjonens virkemåte, og som evaluerer de virkninger som er forbundet med å avgjøre beslutninger, og som er en integrert del av organisasjonen, og som organiserer og organiserer en direktør Desarrollar habilidades for å identifisere herramientas cualitativas og cuantitativas de medición y mejora de la productividad, empleando equipos para la recolección de información, y aplicando tecnicas estadísticas para el información. Los resultados obtenidos permiten la propuesta de planes de mejoramiento en pro del aumento de la productividad de la organización y por en su competitividad un un mercado globalizado. Los planene deben... [-]

Mastergrad I Ledelse Av Menneskelig Talent

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Colombia Bogotá

The Master in Management of Human Talent er rettet mot fagfolk i økonomiske og administrative fag, ingeniørfag, humaniora og sosial, som jobber i lederstillinger Human Resource, forvaltning av menneskelige Talent Consulting Human Resources Management and ledergrupper, som ledere fra ulike funksjonelle områder av offentlige og private bedrifter og ledere som ønsker å forbedre ytelsen til organisasjonen fra perspektivet av menneskelig ledelse. [+]

Rettferdiggjørelse

"Selskapene er komplekse sosiale systemer som krever klarhet i mål, veiledning og retning. Selskaper som bringer om disse systemene ved å opprette det vi kaller fordel gjennom mennesker, dvs. evnen til å få et konkurransefortrinn gjennom folks strategier, vil posisjonere seg i forkant av sine konkurrenter. " Ovennevnte uttalelse vises i "Opprette People Advantage" til The Boston Consulting Group (BCG) og World Federation of Personnel Management Associations (WFPMA) utført for å lede organisasjoner om hvordan å møte utfordringene i HR hele verden.

I denne sammenheng, MSc i Human Resource Management ved University of America løser to vesentlige aspekter av problemet med økt kompleksitet og større betydning overfor organisasjoner i globaliseringens tidsalder. I det første aspektet, gir programmet teoretiske og tekniske verktøy for å finne ut hvordan menneskelig talent management vil bli intelligens, kreativitet og initiativ av menneskene i organisasjonen, i en kvantifiserbar strategisk fordel. I det andre aspektet av problemet, utvikle seg i studentene muligheten til å opprette psykososiale forhold som gjør at arbeidstakere å få forplikte seg til å sette sine talenter til suksess for organisasjonen.... [-]


Videoer

Comercial de TV Universidad de América

Presentación Institucional Fundación Universidad de América

Kontakt
Besøksadresse
Bogotá, Colombia
Campus de los Cerros: Avda Circunvalar No. 20-53 Tel: 57 1 3376680/Fax. 57 1 3362941
Posgrados: Calle 106 No. 19-18 Tel: 6580658

Bogotá, Bogota, CO
Sosiale medier