Pontificia Universidad Javeriana

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt av Jesu samfunn i 1623 , er det et katolsk universitet, anerkjent av den colombianske regjeringen, som har til hensikt å betjene det menneskelige samfunn, spesielt Colombia, som søker å etablere et mer sivilisert, mer utdannet og justere samfunn, inspirert av evangeliets verdier.

Den fremmer omfattende trening av mennesker, menneskelige verdier, utvikling og overføring av vitenskap og kultur, og bidrar til utvikling, veiledning, konstruktiv kritikk og forandring av samfunnet.

Det første universitetet i Colombia med institusjonell akkreditering

Undervisningsdepartementet , ved resolusjon nr. 1320, krediterte den 12. juni 2003 ved Pontificia Universidad Javeriana i en periode på åtte år.

Oppløsningen understreker at universitetet "har oppnådd tilstrekkelige kvalitetsnivåer, slik at det i samsvar med reglene som gjelder saken, blir offentlig anerkjent dette faktum gjennom en formell handling av institusjonell akkreditering".

Oppdrag

Javeriana University er en katolsk institusjon for høyere utdanning, grunnlagt og drevet av Jesu samfunn, forpliktet til pedagogiske prinsipper og retningslinjer for grunnleggeren.

Eksperter underviser, forsker og service excellence som land integrert regioner, globalt og tverrfaglig perspektiv universitet, og foreslår:

  • Integrert dannelse av mennesker som skiller seg ut for sitt menneskelige, etiske, faglige, faglige og samfunnsansvar.
  • Skapelse og utvikling av kunnskap og kultur i et kritisk og innovativt perspektiv for å oppnå et rettferdig, bærekraftig, inkluderende, demokratisk, medfølende og respektfullt menneskelig verdighetssamfunn.

    576 Universitetsstyret, 26. april 2013 Avtale ( Download Agreement )

Steder

Bogotá

Address
Carrera 7 No. 40 - 62
111321 Bogotá, Bogota, Colombia