Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er?

Vi kjører kunnskapsoverføring ved Universitetet i La Sabana, med sikte på å bidra til vekst og utvikling av de produktive sektorer av colombianske samfunnet, å oppnå en sosial innvirkning på det.

VISJON

Otri er byrået som har ansvar for å fremme og overføring til ulike utdanningssamfunn, institusjoner og bedrifter, forskningsresultater generert ved Universitetet i La Sabana; fungerer som en agent for kunnskap som fremmer forholdet mellom universitetet og selskapet. Denne enheten søker effektiv og rettidig deltakelse ved Universitetet samfunnet i ulike utviklingsprosjekter.

Vi opptrer som en strategisk partner, som gir solid veiledning til bedrifter og institusjoner for å bo i virksomheten, implementere strategier, optimalisere politikk, styrke prosesser, innovative og skape produkter og tjenester som er i forkant av økonomien.

Universidad de La Sabana

Civil institusjon for høyere utdanning. Med juridisk art av fundament Privat Bedriftens arbeid med Opus Dei. Nonprofit eller for profitt Med faglig art av college

MISSION:

Søk, finn kommunisere og bevare sannheten som et bidrag til utviklingen av samfunnet. Fremme helhetlig utvikling av alle medlemmer av universitetssamfunnet. Christian oppfatning av mennesket og verden. Fremme respekt for det transcendente verdighet av den menneskelige person. Fremme jobbutførelse, service og levde som et middel for å bygge et mer rettferdig, fredelig og medfølende samfunn.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk

Se Online Masters » Se Kurs »

Programmer
Videoer

Universidad de la Sabana Vívela

Kontakt
Postadresse
Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá
Cundinamarca, 53753 CO
Besøksadresse
Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá
Chía, Cundinamarca, 53753 CO