Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet

På Universidad EAN fremmer vi bærekraftig entreprenørskap, med tanke på ledelse og innovasjon som grunnleggende elementer i genereringen av overflod for menneskeheten.

Vi er klar over den umiddelbare og langsiktige effekten av våre handlinger, og derfor gleder vi oss over målene for bærekraftig utvikling og sosial utvikling fremmet av UNESCO og definert av Brundtland-kommisjonen i 1987, hvis omfang er syntetisert i "for å møte dagens behov uten bringe fremtidige generasjoner i stand til å møte sine egne behov. "

misjon

Universidad EAN har som oppgave å bidra til den integrerte dannelsen av mennesker og for å stimulere deres entreprenørskap, slik at deres handling bidrar til den økonomiske og sosiale utviklingen av folket.

utsikt

I 2027 vil Universidad EAN være et mål i trening og forskning i bærekraftig entreprenørskap, gjennom en nyskapende kunnskapsutlevering.

Kvalitetspolitikk

I samsvar med sitt oppdrag og visjon, og innenfor rammen av det institusjonelle utdanningsprosjektet (PEI), sikrer Universidad EAN høye kvalitetsstandarder og kontinuerlig forbedring i alle prosesser og tjenester, forutsetter behovene og oppfyller forventningene til de ulike gruppene av interesse.

Høyere formål

Universidad EAN erklærer å være en akademisk institusjon med overordnet formål å bidra til integraldannelsen og bærekraftig entreprenørskap, med tanke på undersøkelsen, ledelsen og innovasjonens grunnleggende elementer i genereringen av overflod for menneskeheten.

Høy kvalitet institusjonell akkreditering

Den 29. desember 2017, ved oppløsning nr. 29499 av 2017, fornyet Undervisningsdepartementet institusjonell akkreditering av høy kvalitet til Universidad EAN . I 2013 mottok institusjonen denne støtten i en periode på fire år.

Dette er en milepæl i den kontinuerlige institusjonelle forbedringen, som gjenspeiler universitetets yrke for å opprettholde høye nivåer av kvalitet i sine prosesser og utdanningstjenester, til fordel for enkeltpersoner, familier og organisasjoner som ønsker en bærekraftig global utdanning, for den integrerte ytelsen Overlegen og hensiktsmessig kunnskap som er nyttig for utviklingen.

Fordeler ved institusjonell akkreditering i høy kvalitet

Denne støtten fra utdanningsdepartementet tillater:

  • Fremme forbedringen av kvaliteten på høyere utdanning i Colombia.
  • Bidra til forbedring av det colombianske høyere utdanningssystemet og institusjonene som integrerer det for å bidra til økonomisk, sosial, kulturell, teknologisk og miljømessig utvikling. I tillegg til konsolidering av sosial inkludering og fred i landet.
  • Oppmuntre til selvregulering, selvutvelgelse og kontinuerlig forbedring av høyere utdanningsinstitusjoner og programmer med sikte på å oppnå høye nivåer av kvalitet.
  • Å fremme egnetheten og soliditeten til høyere utdanningsinstitusjoner.
  • Oppfordre akademikere, i den utstrekning som viser troverdigheten til sitt arbeid og fremmer anerkjennelsen av deres prestasjoner.
  • Å favorisere nasjonal og internasjonal anerkjennelse av akademiske programmer og forskning og projeksjonsaktiviteter.
  • Få anerkjennelse fra internasjonale organisasjoner, institusjoner for høyere utdanning i utlandet og eksterne kvalitetssikringssystemer.
  • Oppmuntre til bygging og konsolidering av akademiske og vitenskapelige samfunn.
  • Oppmuntre til gode styringsprosesser i høyere utdanningsinstitusjoner.
  • For å favorisere homologering og validering av akademiske grader, samt å legge til rette for internasjonal sertifisering.

Kilde: Overenskomst nr. 03 av 2017 av CESU.

Bærekraftig entreprenørskap

Universidad EAN , leder i Colombia i emnet Entrepreneurship siden grunnleggelsen i 1967, har jobbet i noen år for å konsolidere seg som en modell og referanse i bærekraftig utdanning i høyere utdanning i landet.

Bevis for dette er initiativer som inkorporeringen av dette viktige spørsmålet fra sitt miljømessige, økonomiske og sosiale perspektiv på tverrgående måte i sitt faglige tilbud og i spesialiserte stoler som den som tilbys av verdensekspert Bernardo Kliksberg; Utviklingen av El Nogal Building, inkludert elementer av bioarkitektur og vannrekirkulasjon, implementering av programmer som fremmer alternative transportmidler som PedalEando a la U og kjøretøydeling. og oppstarten av Urban Canopy i El Nogal Building, med blant annet et estetisk, økologisk og naturlig bidrag.

På grunn av disse og mange andre fremskritt, begynte arbeidet med å formalisere dette trykket i slutten av året i det strategiske initiativet til å "inkludere fokus på bærekraft", som er en del av 2020-planen, og dermed integrere på en reell måte dette attributt til den akademiske, forskning, utvidelse og sosiale projeksjon og drift av Universidad EAN .

Et landemerke for dette initiativet skjedde 18. februar 2016 da General Chamber of Universidad EAN godkjente institusjonens nye generelle politikk, som er indeholdt i avtalen nr. 013.

Basert på arbeid som tidligere ble utviklet av ulike institusjoner og institusjonelle aktører, og støttet av ECOS Think Tank, samt medlemmer av General Chamber, Superior Council og Senior Management of University, vil retningslinjene som markerer horisonten av institusjonens arbeid på denne siden. Entreprenørskap, som nå er utstyrt med attributter som er relevante for det 21. århundre, står i sentrum for undervisning, forskning og sosial projeksjonsøvelse, som fastsatt i artikkel 1 i ovennevnte avtale (nr. 013 av 2016):

" Universidad EAN erklærer å være en institusjon, hvis overordnede formål er å bidra til trening for bærekraftig entreprenørskap, med tanke på ledelse og innovasjon, grunnleggende elementer i genereringen av overflod for menneskeheten."

Det er nå oppgaven med å få denne politikken til å gjennomsyre institusjonens misjonær og støtteaktiviteter, med støtte fra lærere fra hver av universitetets fakulteter, samt samordnet arbeid med Forsknings- og kunnskapsdepartementet , Vicerrectoría av utvidelse og sosial projeksjon og, alt sammen, hele universitetets samfunn av Ean.

Programmer gitt i:
Spanish (Colombia)

Denne skolen tilbyr også:

Master

Universidad EAN

Styr dine strategiske ferdigheter for å utvikle markedsføringsplaner, kampanjer, merkevareposisjonering og webprosjekter, slik at bedrifter eller merker har en effektiv d ... [+]

Styr dine strategiske ferdigheter for å utvikle markedsføringsplaner, kampanjer, merkevareposisjonering og webprosjekter, slik at bedrifter eller merker har en effektiv digital kommunikasjon.

Hva gjør en utdannet av masterstudiet i digital markedsføring?Lead Digital Marketing-områder på en strategisk måte for å oppfylle organisasjonsmål.Dra nytte av Informasjons- og kommunikasjonsteknologi, for å fremme kreativitet og innovasjon.Lag strategier fra toppledelsen for posisjonering eller spesifikke kampanjer av merkevaren.Utvikle bærekraftige forretningsmuligheter og lede prosjekter som genererer økonomisk, miljømessig og sosial verdi.Hva er arbeidsområdet for en kandidat fra Master i Digital Marketing?Annonsering.Digital markedsføringDigital kommunikasjonSalg.Entreprenørskap og intrapreneurship.Hvorfor studere ved Universidad EAN ?Institutt for bærekraftig entreprenørskap... [-]
Colombia Bogotá
Januar 2020
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk