Universidad Santo Tomas

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Introduksjon

Universidad Santo Tomás er en ideell katolsk høyere utdanningsinstitusjon. Universitetet er tilstede i fem byer i landet med campus i Bogota, Bucaramanga, Medellin, Tunja og Villavicencio, samt 23 sentre for Universitetshjelp som støtter fjernundervisning i hele landet.

Vår misjon og visjon

Institusjonell oppgave

Missionen til Universidad Santo Tomás er inspirert av den kristne humanistiske tanken om Saint Thomas Aquinas. Det består i å fremme en omfattende utdanning av mennesker innen høyere utdanning gjennom læringsaksjoner og prosesser, forskning og sosial innvirkning. Ovennevnte for at studentene skal reagere på en etisk, kreativ og kritisk måte for de nåværende kravene i menneskeliv og å bidra med løsninger på problemene og behov samfunnet og landet står overfor.

Institusjonell visjon

I 2027 vil Universidad Santo Tomás i Colombia være en internasjonal referanse til utmerket utdanningskvalitet på flere campusområder. Det vil bli anerkjent for den effektive og systemiske artikuleringen av dens materielle funksjoner, samt for å være en drivkraft for menneskelig forfremmelse og ansvarlig sosial omforming, i et bærekraftig miljø for rettferdighet og fred, i søket etter det felles gode.

Om vår historie

Universidad Santo Tomás var den første universitetskloisten i Colombia, grunnlagt 13. juni 1580, under pave Gregorius XIIIs pontifikat. I 1608 ble Santo Tomás skole grunnlagt, som deretter fusjonerte med Universidad de Estudios Generales (General Studies University). Colegio- Universidad Santo Tomás ble deretter grunnlagt, senere kalt Universidad Tomística (Thomistic University).

I nesten tre århundrer var universitetet en endeløs kilde til tenkning og kultur som utdrev et viktig antall Neogranadinos (borgerne av viceroyaliteten i Nueva Granada). Blant fremtredende kandidater er Andrés Rosillo (filosofi, teologi og bibelsk canoneksamen), Camilo Torres (forfatter av den berømte minnesmerket Agravios - Grievance memorial), Francisco José de Caldas (Canon-kandidat), Francisco de Paula Santander (filosofi og juridisk kandidat) , og Atanasio Girardot (Canon-kandidat).

I 1975 var Universidad Santo Tomás en av pionerene i å tilby fjernundervisningsprogrammer, som danner et stort antall fagfolk i forskjellige regioner i landet. I 1996 ble campus i Tunja etablert; neste år ble campus i Medellin åpnet, og i 2007 var det in-situ tilbud av ansikt til ansikt programmer åpent i Villavicencio.

Multi-campus High Quality University

Universidad Santo Tomás er en del av en utvalgt gruppe av colombianske høyere utdanningsinstitusjoner som har blitt tildelt den høykvalitetsinstitusjonelle akkreditering av det colombianske utdanningsdepartementet på grunn av de høye nivåene av sine akademiske programmer og tjenester som tilbys til studenter, professorer, og administrativt personale.

I det konstante søket etter kvalitet og kontinuerlig forbedring har instituttet akkreditert bachelorprogrammer på alle sine campus landsomfattende.

For Universidad Santo Tomás betyr denne akkreditering en anerkjennelse av den langdyrkede erfaringen; en vellykket ledelse; et fellesarbeid; en innsats for konstant forbedring; et eksepsjonelt menneskelig lag; og en misjonær vil tjene landet og bli et kvalitetsuniversitet med humanistiske og kristne kriterier og et dypt forankret kall om tjeneste og forandring av virkeligheten.

Akademiske programmer

77 grunnskoleprogrammer og 111 studieprogrammer

Universidad Santo Tomás tilbyr et bredt spekter av lavere og utdannet programmer innen:

  • Økonomi, ledelse og regnskap
  • Juridisk og politisk vitenskap
  • Ingeniørfag, arkitektur og urbanisme
  • Helse forskning
  • Samfunnsfag
  • Filosofi og teologi

På alle sine campuser søker Universidad Santo Tomás å utvikle en forskningskultur, beregnet for både den institusjonelle og eksterne konteksten, og genererer et integrert forskningsmiljø gjennom grupper, hotbeds og nettverk som reagerer på behovene til kunnskap og dets anvendelse.

Forskningskulturen til Universidad Santo Tomás ligger i et dynamisk felt som går utover det institusjonelle, teller med nye pedagoger og tar sikte på en større utvidelse og dekning innenfor rammen av akademisk kvalitet.

Universidad Santo Tomás har som mål å:

  • Konsolidere, fremme og utvikle forskning i ulike linjer, fra tverrfaglige og tverrfaglige perspektiver som er formulert for undervisning og sosial påvirkning.
  • Fremme forskning på vitenskapelig nivå og innenfor vitenskapen i diskusjonen.
  • Administrere prosjekter knyttet til deling av kunnskap, intellektuell produksjon og publikasjoner.

Alumni

Studier ved Universidad Santo Tomás gjør det mulig for fremtidige fagfolk å utvikle arbeidskompetanse for å forvandle samfunnet fra utøvelsen av sitt yrke i de ulike produktive sektorene i nasjonale og globale sammenhenger, med høye nivåer av kvalitet og lederskap som ikke bare gjør at de kan brukes straks etter oppgradering, men også å konsolidere forretningsidéene sine for å bli solide selskaper som bidrar til utviklingen av landet og deres egne livsoppgaver.

Foreløpig har institusjonen over 132.047 fagfolk i landet og i verden, utdannet som borgere engasjert i samfunnets vekst, noe som øker kvaliteten på trening i rom for dialog og permanent oppdatering. Når de oppgraderer fra et universitet med høykvalitetsakkreditering, er fagpersoner i stand til å inkludere grunnleggende handlingsområder som direkte påvirker den daglige oppbyggingen av de forskjellige realiteter som foregår i vår globaliserte verden.

Steder

Bogotá

Address
Cra. 9 No 51 - 11 Bogotá, Colombia
Bogotá, Bogota, Colombia

Programmer

Denne skolen tilbyr også: