University for International Cooperation

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

For å møte utfordringene i regenererende og bærekraftig utvikling, krever vi fagfolk med en omfattende, helhetlig og kryss-trening.

UCI er preget av romanen design, utdanningsprogrammer relevante og tilgjengelige fra hvor som helst i verden.

Universitetet for International Cooperation har skapt et Senter for entreprenørskap og innovasjon fokusert på å utvikle entreprenørielle ferdigheter til tusenvis av latinamerikanere som krever et laboratorium som tillater dem å øke sin virksomhet eksperiment.

Forskning, Extension og Outreach

Universitetet forlengelse, forskning og linking med undervisning er grunnpilarene i det pedagogiske modellen av UCI.

Entreprenørskap og Innovasjonssenter

Senter for entreprenørskap og innovasjon UCI fokuserer på å utvikle entreprenørielle ferdigheter.

scenarier for å veilede fremtidige planer og retningslinjer

Prosjektet har utviklet klima og sosioøkonomiske scenarier som et verktøy for strategisk politisk planlegging.

misjon

Co-skaper pedagogiske og samarbeidsløsninger som bidrar til bygging av en intelligent samfunn med universell etikk, gjennom deltakende partnerskap, ansvarlig og omsorgsfull.

utsikt

UCI er en global organisasjon for pedagogisk innovasjon for et inkluderende kunnskapssamfunn, søker en regenererende og evolusjonær utvikling til et komplekst, variert og skiftende verden.

Historie ved Universitetet for International Cooperation

Universitetet for International Cooperation (UCI) ble født i Costa Rica i 1994, som et svar på behovet for latinamerikanske og karibiske området å ha fagfolk med inter og tverrfaglig opplæring, for effektivt å møte utfordringene og mangefasettert dilemmaer kompleksiteten i den moderne verden under begrepene bærekraft, gjenfødelse, bevaring og globalisering.

UCI har et klart ansvar for å bidra til å trene ledere til å fremme en smart, i stand til å håndtere virkeligheten, mer inkluderende helhetlig syn på kunnskap forskjellige globale samfunn; fakultativ faglige og vitenskapelige rigor der paradigmer av dagens vitenskapelige og teknologiske utvikling, men med verdier og holdninger bygging av sosialt ansvar, harmoni med naturen og skape en mer helhetlig og inkluderende samfunn er basert på. UCI vedtatt og fremmet kombinert virtuelle og læringsmodeller, siden før bevegelsen ble et massefenomen.

"En institusjon, mange nasjoner". Mer enn 3500 kandidater som stammer fra 54 verdens land og 5 kontinenter er de mange ansikter som gjør UCI moderne studiesenteret med global rekkevidde.

Kompetanse utdanning, IKT som verktøy for opplæring, læringsarealer dynamiske former for internasjonal kompetanse, lærere eksperter kjent i sine felt, formater og innovative klasser (virtuelle, ansikt og blandet) på linje med kravene i opplærings paradigmet i dag de er UCI bidrag til fremtidens utdanning.

Universitetet for International Cooperation er kunnskap, utvikling og innovasjon for fremtiden.

UCI er intelligent, virtuell, konkurransedyktig, strategisk, tilkoblet, mangfoldig, fleksibel, positiv og global.

Steder

San José

Address
Universidad para la Cooperación Internacional
Between 15th & 17th Avenues, 35th Street

San José, San José-provinsen, Costa Rica

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: