La Salle University (Universidad La Salle)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

HISTORIE ULASALLE

ULASALLE, som det også kalles, ble godkjent av Nasjonalt råd for høyere utdanning (CONESUP) ved resolusjon nr 252-94, Art. 2, 14 november 1994. I januar 1995 Universitetet La Salle Costa Rica åpnet, med nummer 73 i Lasallian verden.

Trofast mot intuisjon av Saint Juan Bautista de La Salle, den ULASALLE siden oppstarten etablert som en retningslinje, er å gi høyere utdanning tjenester av høy faglig styrke, med streng overholdelse av menneskelige verdier som er basert på en ånd av tjeneste og samarbeid. Søker å fremme individets verdighet gjennom opplæring rettet mot å forberede fagfolk i stand til å gjøre rasjonelle og kritisk, bevisst transcendent verdighet menneskets dommer.

Oppmuntrer elevene i deres dyp teknisk og humanistisk dannelse i henhold til Lasallian nådegave slik at disse prinsippene tjene når de oppgraderer til å gjennomføre vårt universitet motto "Lær å tjene." Internalizing og leve Lasallian verdier er en viktig del av vår identitet, og bør føre oss til å oppleve en sterk følelse av tilhørighet til en institusjon som har som formål i henhold til Saint Juan Bautista de La Salle er integrert vekst og utvikling av hver person, spesielt de fattige , de marginaliserte, minst elsket, det utelukket.

Vi ønsker å bosette seg som et læringsfellesskap der elevene er i sentrum av prosessen og vår oppmerksomhet, og vivencian relasjoner brorskap og søsterskap er. For å oppnå dette vår vekt bør fokusere på kvalitet i alle våre tjenester.

MISSION

Tren kompetente fagfolk på universitetsnivå, i stand til å tenke, handle, føle, fra et verdisystem, en visjon om service og dyp demokratisk kall for transformasjon av virkeligheten.

VISJON

Å være et universitet med humanistisk og nyskapende alternativ fra komplekset tanke og tar hensyn til arbeidsfolk og fagfolk.

MISSION MØTER I dag er Lasallian lærere er en 86,768 (religiøse, prester og legfolk) i samarbeid arbeider i 80 land og nå 946,698 studenter.

San Juan Bautista De La Salle er grunnleggeren av Institute of Brothers av den kristne, Patron av Christian Educators skoler. Det var de første organiserte læreren treningssentre, skoler for forbrytere, tekniske skoler, videregående skoler for moderne språk, kunst og vitenskap. Hans arbeid raskt spre seg i Frankrike, og etter hans død, over hele verden. I 1950, på grunn av hans liv og hans skrifter inspirert, fikk han tittelen skytshelgen for de som arbeider innen utdanning. Juan Bautista viste hvordan å lære og ta vare på de unge, hvordan man skal håndtere de mangler og svakheter med medfølelse, hvordan hjelpe, helbrede og styrke.

Totalt Lasallian Instituttet har 1049 skoler over hele verden. Mangfoldet av verk er klar: grunnskoler, videregående skoler, høyere utdanning av lærere og kateketer, alfabetisering, ikke-formell skolegang, pastorale sentre, støtte grupper, ungdom, kostskoler, landbruksskoler, kunstskoler og handel, tekniske skoler, barnehjem, rehabiliteringshjem, radio-pedagogisk.

"Skoler og Lasallian institusjoner er åpne for alle som ønsker å dra nytte av dem. Hans studenter kommer fra alle kulturer og religioner. "

Lasallian oppdrag: menneskelig og kristen opplæring. En felles oppgave.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk

Programmer
Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: